تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 905 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان....یه 405tu5دارم مدل 89اخیرا توی ترافیک چراغ چک آن روشن می شود ودرحالیکه آمپر وسط است حرکت نمی کند....تا اندکی آن را خنک کنم ...دیروز آمپر روی 90بود(دقیقا وسط)که به مقصد رسیدم...10دقیقه ی بعدکه دوباره ماشین را روشن کردم...آمپر اندکی از 90 گذشته بود وچراغ چک روشن شد..با4لیتری روی رادیات آب ریختم تا آمپر پایین آمد..پس از اندکی چراغ چک خاموش شد...می خواهم به مسافرت بروم چه جوری مشکل را حل کنم؟فن مشکلی ندارد....وقتی رادیاتور داغ است می توانم نتیجه بگیرم که ترموستات سالم است؟با تشکر
    فرم نگهداري از ماشين در سالم ماندن ترموستات تاثير زيادي داره. شخصا از يك ترموستات به مدت 5 سال هم استفاده كردم و البته اگر از آب رادياتور و ضد جوش/زنگ/ يخ مناسب استفاده نكنيد ممكنه به راحتي عمر قطعه حتي به يك فصل هم نرسه.
    توصيه ميكنم ترموستات رو تعويض كنين چون با هزينه كمي ميتونين از مشكلات بعدي جلوگيري بكنيد و كار سختي هم نيست.

داغ بودن رادياتور نميتونه صرفا دليل بر سلامت ترموستات باشه. چون حرارت موتور و البته گردش كم آب در رادياتور هم اون گرما رو ايجاد ميكنه.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مال من از باطریه ؟ یا اون یکی دوستمون؟
    راستش یه هفته بود مسافرت بودیم، قبلش سر منفی باطری رو در اوردم رفتم. بعد از یکی هفته اومدم سر منفی رو وصل کردم و رفتم یه ساعت دور زدم اومدن. فرداش که خواستم استارت بزنم این طوری شد.
    اگه از باطری باشه چرا اولش کار کرد؟
    علامتایی که میگین دقیقا از باتریه ولی دینامو هم چک کنید که مطمئن شید . البته باتری که خراب میشه و جنس بعضی از این باتیری های پولمب اینجوریند که اگر خوابیدند دیگه درست بشو نیستند . در ضمن باتری یهویی خراب میشه و تا دیروز سالم بودن نشانه و دلیل نیست دوست عزیز
    یه دستگاه میذاره که آمپر بالایی می کشه از باتری و میزان شارژ و سرعت خالی کردن باتری رو نشون میده و معلوم میشه
    شما از سالم بودن اتصال باتری هم مطمئن شید موفق باشید

4. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اسم منبع مشکلی رنگی که توی کاپوت پراید بالای صافی بنزین و کنار منبع ترمز قرار داره چیه؟
    اگه مشکل پیدا کنه روی کار موتور هم تأثیر داره یا اینکه فقط برای محیط زیسته؟
    بطور معمول به اون منبع بخارگیر بنزین میگن که کارش گرفتن بخار بنزین برای مصرف بهینه است مثلا

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان!ماشین من تویوتا کمری 2003 است داستانش از آنجا شروع شد که چند وقت پیش کولر ماشینو زدم هوای گرم میداد تو بعد از چند روزی کولر خود به خود درست شد چند روز بعدش وقتی میخواستم سوار ماشین بشم (بعد از نیم ساعت توقف) ماشین قفل کرده بود ترمز اصلا تکان نمیخورد چراغ چک و روغنش هم روشن بود بعد از یک ربع روشن شد و حدود 3 کیلومتر که رفتم بوی سوختگی اومد و جوش آورد از قسمت مخزن آب ، یکجایی نگه داشتم و خنکش کردم و مخزن آب کاملا خالی شده بود چند بار پرش کردم بعد سرد شدن و پایین آمدن درجه آب راه افتادم و 10 مایلی راه رفتم فرداش هم چیزیش نبود روغن هم چک مردم شیری نشده بود هیچ علایمی از روغن نه در رادیات نه در مخزن دیده شد بعد بردمش پیش یه مکانیک از صبح تا بعد از ظهر آنحا بود و روشن گذاشته بود بعد گفت 3000 دلار خرجش میشه اگه بخوام بازش کنم ببینم چشه و حالت دیگه اینه که سوار شین آبشو چک کنین هر موقع بدتر شد بیارینش، منم مرتب چکش میکنم تقریبا روزی دوبار فقط هر چقدر آب می ریزم داخل مخزن بعد از گرم شدن موتور سر ریز میشه و آب کم میکنه به نظرتون چکار کنم چون من در ایران نیستم و هزینه مکانیکی این جا بالاست به نظرتون دوراسل بریزم تاثیر داره یا نه؟
    دوست عزیز همونطور که دوست گرامی فرمودند به نظر من هم به احتمال زیاد از ترموستات و هواگیری رادیاتور و سیستم خنک کننده می تونه باشه و این کارو سریع انجام بدین چون خطراتی رو برای واشر سر سیلندر به دنبال داره و ب تعویض اون ضرر نمی کنید . کولر هم که خیلی مشکلا می تونه داشته باشه الان اگه کولر روان کار می کنه و خنکه و ماشی فشار نمیاره ممکنه از سیستم برقی سوییچ های اتوماتیک و جام کردن موقت کمپرسور باشه در ضمن تسمه رو بازدید کنید که اگر واتر پمپ به تسمه کولر مربوط باشه ممکه با در رفتن یا شل شدن فشار کولر باعث جوش آوردن بشه جچون علامت های جوش آوردن در ماشین شما دیده شده

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرم نگهداري از ماشين در سالم ماندن ترموستات تاثير زيادي داره. شخصا از يك ترموستات به مدت 5 سال هم استفاده كردم و البته اگر از آب رادياتور و ضد جوش/زنگ/ يخ مناسب استفاده نكنيد ممكنه به راحتي عمر قطعه حتي به يك فصل هم نرسه.
    توصيه ميكنم ترموستات رو تعويض كنين چون با هزينه كمي ميتونين از مشكلات بعدي جلوگيري بكنيد و كار سختي هم نيست.

داغ بودن رادياتور نميتونه صرفا دليل بر سلامت ترموستات باشه. چون حرارت موتور و البته گردش كم آب در رادياتور هم اون گرما رو ايجاد ميكنه.
    البته در ایران..............
    من برای یه ماشین که 6 سال با ترموستات اصلی عالی کار کرد و بعد از اون ترموستات خراب شد و با مراقبت سالم به تعمیر گاه نمایندگی مجاز رفت و با کلی چانه و بحث قانع شدن که چک کنند و فهمیدند که سوخته !!!!!
    ترموستات اصلی شرکتی انداختند و بعد از 10 ماه یا کمتر سوخت و من نبودم و واشررررررر !!!!!!!!!!!

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان عزیز ممنون از راهنماییتون! فن ماشین خوب کار میکنه و به نظرتون واشر سر سیلندر مشکل پیدا نکرده؟
    Last edited by nilupour; 17-06-2013 at 18:23.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون!به نظرتون واشر سر سیلندر مشکل پیدا نکرده؟
    امیدورم اینطور نباشه ماشینو درجا روشن کنی و ببینید در موقع کار و کم کم گاز دادن لرزش نداره؟
    البته نه خیلی کم
    بعد درب قالپاق رو غن رو بدارید و از کف نداشتن مطمئن شید بعد از عوض کردن ترموستات و هواگیری و چک کردن تسمه اگه بازم آب پس زد .....................

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از دوراسل منظورتون چی هست؟

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    اسم منبع مشکلی رنگی که توی کاپوت پراید بالای صافی بنزین و کنار منبع ترمز قرار داره چیه؟
    اگه مشکل پیدا کنه روی کار موتور هم تأثیر داره یا اینکه فقط برای محیط زیسته؟
    اسمش کنیستره. کارش اینه که بعد خاموش شدن ماشین به وسیله یه شیر برقی که پشتشه هوای اتاقک آرامش رو می مکه و بنزین موجود در اون رو دوباره به سیستم گردش سوخت بر می گردونه و علاوه بر تاثیرش بر میزان مصرف بنزین تاثیر بسیار زیادی هم در جلوگیری از آلودگی هوا داره.

16. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان!ماشین من تویوتا کمری 2003 است داستانش از آنجا شروع شد که چند وقت پیش کولر ماشینو زدم هوای گرم میداد تو بعد از چند روزی کولر خود به خود درست شد چند روز بعدش وقتی میخواستم سوار ماشین بشم (بعد از نیم ساعت توقف) ماشین قفل کرده بود ترمز اصلا تکان نمیخورد چراغ چک و روغنش هم روشن بود بعد از یک ربع روشن شد و حدود 3 کیلومتر که رفتم بوی سوختگی اومد و جوش آورد از قسمت مخزن آب ، یکجایی نگه داشتم و خنکش کردم و مخزن آب کاملا خالی شده بود چند بار پرش کردم بعد سرد شدن و پایین آمدن درجه آب راه افتادم و 10 مایلی راه رفتم فرداش هم چیزیش نبود روغن هم چک مردم شیری نشده بود هیچ علایمی از روغن نه در رادیات نه در مخزن دیده شد بعد بردمش پیش یه مکانیک از صبح تا بعد از ظهر آنحا بود و روشن گذاشته بود بعد گفت 3000 دلار خرجش میشه اگه بخوام بازش کنم ببینم چشه و حالت دیگه اینه که سوار شین آبشو چک کنین هر موقع بدتر شد بیارینش، منم مرتب چکش میکنم تقریبا روزی دوبار فقط هر چقدر آب می ریزم داخل مخزن بعد از گرم شدن موتور سر ریز میشه و آب کم میکنه به نظرتون چکار کنم چون من در ایران نیستم و هزینه مکانیکی این جا بالاست به نظرتون دوراسل بریزم تاثیر داره یا نه؟
    علاوه بر مواردی که دوستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن دو دلیل دیگه هم امکان داره باعث به وجود اومدن این حالت بشه. یکی گیریپاژ یا قفل کردن کمپرسور کولر و دوم از کار افتادن رله فن کندانسور یا فن اصلی یا خود فنها که در نتیجه اون هنگامی که کولر میگیری فن مناسب کار نمیکنه.

18. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •