تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 607 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

یه سوال داشتم دوستان:
    هواپیماهایی مثل داکوتا که تک چرخ عقب دارند نیازی به فلر کردن برای فرود هست؟ اصلا ممکنه فلر کنیم؟

نوع لندیگشون فرق میکنه کاملا؟
    ممنون.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله. لندینگشون فرق می کنه. فلیر کردن می خواد یعنی اول باید چرخ عقب به باند برخورد کنه و بعد به آرومی چرخهای دیگه. البته اگه منظورتون از سؤال این بود.

2. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

بله. لندینگشون فرق می کنه. فلیر کردن می خواد یعنی اول باید چرخ عقب به باند برخورد کنه و بعد به آرومی چرخهای دیگه. البته اگه منظورتون از سؤال این بود.
    این نحوه ی لندینگی که شما گفتید در حالت عادی استفاده میشه اما اونی که فرموده بودند "فلیر کردن نداره باید روی چرخهای جلو touchdown کرد.

4. 2 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

منظور من هواپیمای داکوتا هستش.
    اون هواپیمای A380 رو در وصف اون سایت گذاشتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

منظور من هواپیمای داکوتا هستش.
    اون هواپیمای A380 رو در وصف اون سایت گذاشتم.
    در قسمت آموزشي خود فلايت سيمولاتور اين موضوع است در واقع دو نوع فرود است يكي فرود سه نقطه ايي كه خلبان جوري فرود مياد كه هرسه چرخ با هم به زمين مينشينند در روش ديگر ابتدا چرخهي جلو به زمين مينشيند و بعد كه سرعت كم شد چرخ عقب به زمين ميرسد يعني برعكس هوا پيما هاي امروزي در اين هواپيما ها نميشود فلر كرد چون چرخ كوچك عقب نميتواند وزن ناشي از لندينگ را تحمل كند

7. این کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

در قسمت آموزشي خود فلايت سيمولاتور اين موضوع است در واقع دو نوع فرود است يكي فرود سه نقطه ايي كه خلبان جوري فرود مياد كه هرسه چرخ با هم به زمين مينشينند در روش ديگر ابتدا چرخهي جلو به زمين مينشيند و بعد كه سرعت كم شد چرخ عقب به زمين ميرسد يعني برعكس هوا پيما هاي امروزي در اين هواپيما ها نميشود فلر كرد چون چرخ كوچك عقب نميتواند وزن ناشي از لندينگ را تحمل كند
    ممنون.
    من در واقع اسم این فرود رو میخوام. یعنی فرود چی بهش میگن؟
    یک مطلبی از خلبان مهاجر خوندم که گفته بود بهترین فرود طوریه که قبل از برخورد چرخها با باند هواپیما استال کنه و به آرامی هواپیما بیفته روی باند و انقدر سرعت فرود کم باشه که حتی نیازی به فول ریورس نباشه و فقط مقدار کمی ریورس کنید که حتی مسافران متوجه ریورس نشن.
    میخوایتم ببینم توی سیمولاتور این ممکنه؟ منظورم در Realism بالا هستش. من سعی کردم ولی هواپیمام توی زمین فرو رفت. شاید من اشتباه کردم.

خلبان در مرحله تقرب نهایی(Final Approach)باید طبق یک برنامه بسیار دقیق و منظم اقدام به کاهش سرعت و کاهش ارتفاع نماید و طبق آنچه در کتاب های پرواز نوشته شده است بهترین تاچ داون (مرحله تماس چرخ ها با زمین) این است که طوری خلبان دسته گاز را به نرمی عقب بکشد و سرعت را کاهش دهد که درست در آخرین سانتی مترهای تماس با باند هواپیما در حالت واماندگی یا همان استال (Stall)قرار گیرد و در واقعا هواپیما به روی باند بیفتد (که این نرم ترین فرود می باشد و مسافرین حتی نمی فهمند که هواپیما کی نشسته است) البته این کار مهارت خاصی را می طلبد و معمولا خلبانان این کار را نمی کنند و در حدود چند پا مانده به زمین موتور را آیدل می کنند یعنی کلا دسته های گاز را می بندند (به قول راننده ها موتور را می گذارند تو خلاص) ، بسیار از خلبانان هم به منظور حفظ آمادگی برای صعود مجدد (در صورت بروز مشکل احتمالی) نه تنها این قاعده را رعایت نمی کنند بلکه چند درصدی هم بیشتر از آن چه در کتابچه فنی گفته شده است به موتور نیرو می دهند ، به هر حال در زمانی که دید برای فرود کم است معمولا تمامی خلبانان جانب احتیاط را رعایت کرده و این کار را انجام می دهند و ضمن این که قدرت موتور را یک کم بیشتر از حد مجاز تنظیم می کنند ، یک کمی هم بالاتر می گیرند تا زمانی که باند را به خوبی ببینند و بعد اقدام به نشاندن هواپیما می کنند که به همین دلیل معمولا در انتهای یک سوم ابتدایی باند فرود می آیند و برای توقف باید جهت موتور را با شدت تمام معکوس نمایند که اصطلاحا به آن فول ریورس (FullReverse)می گویند و با صدای زیاد و شتاب منفی همراه است و اگر در سطح باند هم بارندگی باشد باز شدن درپوش های موتور و برخورد پر فشار هوای داغ با آب روی باند باعث تبخیر و پاشیده شدن آن به اطراف می شود
    Last edited by ebicross; 03-05-2010 at 14:13.

9. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

ممنون.
    من در واقع اسم این فرود رو میخوام. یعنی فرود چی بهش میگن؟
    یک مطلبی از خلبان مهاجر خوندم که گفته بود بهترین فرود طوریه که قبل از برخورد چرخها با باند هواپیما استال کنه و به آرامی هواپیما بیفته روی باند و انقدر سرعت فرود کم باشه که حتی نیازی به فول ریورس نباشه و فقط مقدار کمی ریورس کنید که حتی مسافران متوجه ریورس نشن.
    میخوایتم ببینم توی سیمولاتور این ممکنه؟ منظورم در Realism بالا هستش. من سعی کردم ولی هواپیمام توی زمین فرو رفت. شاید من اشتباه کردم.
    راستش اسمش رو دیگه نمیدونم.
    "
    "
    "
    من تاحالا نشنیده بودم " به نظر روش خیلی سختی میاد اما تو شبیه ساز نشد نداره باید امتحان کنم و تمرین و تمرین وتمرین...

11. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ما همچین حالتی رو برای هواپیمای سسنا داریم که معمولا در 300 فوتی زمین موتور رو آیدل میکنیم که با vs 300 فرود بیاد..ولی در هواپیماهای MEJ باید با پائین آوردن دماغه و کم کردن دور موتور هواپیما رو بیارید پائین و در 30-40 فوتی زمین موتور رو آیدل کنید..آونوقت نیازی به فول ریورس ندارید...

جسارت حقیر رو ببخشید

13. این کاربر از arashmaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جناب تامی من فوکر 100 رو دارم..ولی fmc کار نمیکنه..به اصطلاح cold & dark هستش
    خوب شما باید به ترتیب اول باطری های پنل رو روشن کنید وسپس به ترتیب جلو برید تا بتونید با FMC کار کنید

جناب tommy
    اين پدال سايتك را داريد كارايي اش چه طور است شنيدم خيلي سفت است به نظر شما پدالهاي ch بهتر نيست
    نه دوست عزیز این طور نیست

وجالب که بدونید این پدال پیچی داره که شما میتونید توسط اون مقدار سفتی پدال رو تنظیم کنید

15. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب تامی ممنون میشم که چک لیستش رو بگید..ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب تامی ممنون میشم که چک لیستش رو بگید..ممنون
    با راهنمائی که دوستان می کنند عمل کنید اگر باز با FMC تاریک روبرو بودید مربوط می شود به یک مشکل معروف در هنگام نصب فوکر Digital Avation ، آنهم عبارت است از عدم نصب صحیح 3 فونت مورد نیاز در FMC.

توی فروم DA بوضوح اشاره شده و لینک دانلود فونت ها قرار داده شده، اگر مشکل از این بابت بود و توضیح بیشتری لازم بود بفرمائید.

18. این کاربر از B748 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •