خط ایرانسل سکونت زاهدان اینترنت gprs هم فعال دوست عزیز تشکر ام ریست هم نمودم ولی حتی تنظیمات اینترنت را هم درست نمودم ولی عدد صفر بالاتر نمیاید
خط ایرانسل سکونت زاهدان اینترنت gprs هم فعال دوست عزیز تشکر ام ریست هم نمودم ولی حتی تنظیمات اینترنت را هم درست نمودم ولی عدد صفر بالاتر نمیاید
درود بر تو...
در ذهنيات خويش راه حلي براي موضوع مذكور يافتم، شرح مي كنم و چنين كن:
نخست به بخش Tools مراجعت نموده و سپس Setting را انتخاب مي فرماييد ،به قسمت Connection و پس از آن Access Points را برگزينيد...
Option را زده و New Access Point را مفتخر به انتخاب ميكنيد...سپس Back را زده و پرونده اي به منظور اينترنت شما ايجاد ميگردد...زين پس نيز ميتوانيد به همين روش از اينترنت فيض ببريد و دعايي بر جان ما بكنيد...
تا درودي ديگر دو صد بدرود...
(ادبيات رو حال كنيد)
![]()
Last edited by Legend; 26-01-2009 at 11:18.
یکی به سوالات ما جواب عنایت بفرماید
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم که از شما راهنمایی میخوام.
N82 رو با کابل به لپ تاپ وصل کردم و بعد از انتقال موسیقی بدون اینکه safe mode رو انتخاب کنم گوشی رو خارج کردم حالا وقتی با file manager میرم سراغ مموریم اونو خالی نشون میده!
به نظر شما راه حلی هست.
با سپاس فراون
حتي اگه بدون safe mode كابل رو بكشي نبايد همچين مشكلي پيش بياد . هيچكدوم از فولدر ها رو نشون نميده ؟ خاموش روشن كردي ؟ اگه بازم نشناخت مموريتو يه بار در بيار ، دوباره جا بزن ببين درست ميشه ؟
من هم با تنظیمات اس ام اس خود سایت تنظیم کردم هم یه بار دیگه از این روش شما..اما اصن اون عدد 0 کیلو بایت بیشتر نمیشه![]()
شما بايد از ساعت حدود 11 شب تا 8 صبح تست كنيد...همراه اول تمام وقت نيست...![]()
تمام مواردی رو که شما گفتید انجام دادم اما انگار نه انگار و هیچ تغییری نشد.
خودمم متعجبم که چطور یه همچین مشکلی پیش اومد و کلیه اطلاعات پرید!!!
در ضمن مموریم سالمه چون فورمتش کردم و هیچ مشکلی نداره و بعضی اطلاعاتی که داشتم رو روش ریختم.
شایان ذکره که مموریم 4 گیگ اصل Sandisk هست با گارانتی. یعنی خیالم راحته که مموریم اصله.
اینو گفتم که دوستان حواسشون باشه و نمیشه به مموری همیشه اعتماد کرد پس هر از گاهی یه Backup از مموریتون تهیه کنید.
با تشکر
اون موقع هم تست کردم..در ضمن اگه تمام وقت نباشه که خیلی بده![]()
ولی من دارم استفاده میکنم..با همون روش..شما مطمئنی ثبت نامت درست بوده؟ خیلی عجیبه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)