مزدا 3 که نمیتونی بخری، مگه کف آفتاب دیده. زانتیا هم مدل 1800 میتونی بگیری شاید 2000 یکمی کار کرده هم بتونی بخری.
مزدا 3 که نمیتونی بخری، مگه کف آفتاب دیده. زانتیا هم مدل 1800 میتونی بگیری شاید 2000 یکمی کار کرده هم بتونی بخری.
به نظرم بگرد دنبال آوانته!
بقیشو که milky way جان توضیح دادن(شرمنده اسمتون رو بلد نیستم)
زانتيا 2000 چه مدلي ميدن با اين پول؟83-84؟با رنگ بي رنگ؟كمري 2004-2005 تو چه قيمتهايي هستش؟
زانتیا مدل 82-83 بی رنگ میتونی گیر بیاری! کمری 2005-2006 هم الان تو بازار رو 31.5 داره معامله میشه!
مرسي پورياجان.آقا با اين پول ميشه يه مزدا3 گير آورد؟هالا دورشم رنگ باشه.واگه بخوام خريد كنم كجا ميتونم يه زانتيا اسپورت گير بيارم؟
خواهش میکنم! مزدا 3 نمیتونی گیر بیاری ولی من یه تیپ 3 رو که تا کابین عقب جمع شده بود رو فروختم 17.5 شاید اونجوری گیرت بیاد!ولی مزدا 323 میتونی بگیری! زانتیا هم که اصلا به درد اسپورت کردن نمیخوره! حتی رینگ هم نمیتونی بندازی چون تو سیستم ترمز و تعلیقش اختلال ایجاد میکنه! همون 323 میتونی بگیری و اسپورت کنی!
سلام به همه دوستان
می خواستم اگه ممکنه قیمت پراید صندوق دار (تک سوز بنزینی) رو لطف کنید بگین،ممنون میشم.
پراید صبا فول انژکتوری بنزینی با هیدرولیک:8.350
سلام و خسته نباشید خدمت مایه داران عزیز
ببخشید وسط خریدن مزدا و بنز و bmw اینا مزاحم میشم ها !!!! شرمنده
من یه بودجه دانش آموزی دارم حدودا 1.500.000 (یک و پونصد) میخوام باهاش یه بیوک بگیرم
میخواستم نظر شما رو بدونم که ماشالله همه این کاره اید
حالا با این وجود چه بیوکی میتونم بخرم ؟ منظورم از نظر سال ساخت و تمیزی و مدل و ....
من یه چیزی تو مایه های این میخوام .... با این پول میشه؟
![]()
سلام
درسته اینجا تاپیک مشاوره هست
ولی بچه های آمریکایی باز کمتر به اینجا سر میزنن
یه سر به این تاپیک بزن
جواب سوالتو میگیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)