چجوری گیج شدی؟ کافی بود 10-20 صفحه آخر رو بخونی. میشه بگی چجوری به این فکر افتادی که این 2 تا رو با هم مقایسه کنی؟ منصفانش این بود که حداقل بین اندیشه و پارس گیج میشدی!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چجوری گیج شدی؟ کافی بود 10-20 صفحه آخر رو بخونی. میشه بگی چجوری به این فکر افتادی که این 2 تا رو با هم مقایسه کنی؟ منصفانش این بود که حداقل بین اندیشه و پارس گیج میشدی!
دوست عزیز
فکر کنم edurado راجع به 224 پرسید . شما که تو مرکز 727 هستی چرا در مورد 224 نظر میدی ؟
اینجا ما تبلیغ نمی کنیم قرار به همدیگه کمک کنیم نه؟![]()
در مورد پارس و اندیشه میشه گفت که پارس چون محدوده سرویسش بین چندین استان پراکنده هست برای گرفتن پهنای باند بیشتر انعطاف پذیری کمتری داره یعنی با توجه به گسترده تر بودن خدماتشون مطمئن باشین تصمیم گیری در این مورد دنگ و فنگ بیشتری خواهد داشت در مقایسه با اندیشه که کاملا خصوصیه و تمرکزش روی یه استانه ... خرید stm1 هزینه میلیونی به شرکتا تحمیل می کنه و توی ایران اصلا ارزان نیست ! stm1 رو شرکت زیرساخت به قیمت خون پدرش داره میفروشه !!! واسه همین باید احتیاط کنن یعنی از قبل مطمئن باشن این مقدار پهنای باندشون فروش میره و براشون سود آوره . اگه همین حالا کاربرای اندیشه در حال افزایش نبودن مطمئن باشین شرکت با خرید این stm1 ضرر هنگفتی می کرد ... پارس خدماتی که تو استان گیلان می ده فقط بخشی از خدمات کشوریش هست یعنی اول مسئولان رده بالای پارس باید کاملا قانع بشن که خریدن پهنای باند بیشتر پول دور ریختن نیست و براش مشتری کافی تو استان گیلان وجود داره واسه همین مثل اندیشه نمی تونن سریع تصمیم بگیرن یا ریسک بیش ار حد کنن .
دیگه اینکه پهنای باند اندیشه بیشتر از 2 تا stm1 هست چون از قبل یه مقداری از پهنای باندش رو از طریق خطوط E1 هم دریافت میکرد و هنوز می کنه .
در مورد استفاده از دایل آپ منم کاملا موافقم ! اگه کسی فقط 2-3 روز طعم سرعت 200 کیلو بایت رو بچشه کافیه بعدش ناچار شه 1 ساعت پشت دایل آپ بشینه و از زندگی ساقط شه ! جوش آوردن مغز که دیگه کمه کمشه !!!
eduardo @
در مورد مرکز 2 هم تا جایی که دوستان تو همین چند صفحه قبل گزارش دادن سرعت اندیشه فوق العاده خوبه ... دوستمون آقا جابر تو مرکز 727 با اندیشه مشکل داره بعضی جاها هم مرکز 5 مشکل سرعت دارن اما اونها هم اینطور نیست که سرعتشون 20 باشه ! در ضمن تا جایی که می دونم سرعت دامون استاندارده و تا حالا کسی از دوستان تست سرعت اونجا رو نذاشته ... و اگه واقعا سرعت اونجا استاندارد باشه من که حاضر نیستم مفت بگیرمش ! ترجیح میدم هم گرونتر اشتراک بگیرم هم حجم باقیموندم آخر ماه بسوزه ! اما سرعتم بیشتر وقتای روز و حتی شب بالای 100 باشه ! در هر صورت امیدوارم وقتی آقا جابر به دامون میرن سرعت و کیفیتشون خیلی بهتر بشه . برای انتخاب شرکت هم به قول mailer خودتون همه پستا رو بررسی کنین ( بخصوص تست سرعت بچه ها تو مرکز 2 ) خودتون نتیجه گیری کنین کدوم شرکت براتون بهتره . ما هیچ کجا رو توصیه نمی کنیم فقط تا جایی که می تونیم اطلاعات می دیم تا انتخاب شما راحت تر بشه . موفق باشی .
راستی آقا mailer نگفتی به ازای معرفی هر مشتری جدید اندیشه چند % تخفیف می ده ؟ و این تخفیف همون یه باره یا .... ؟؟؟
% متغیره.2-3 تا اول به ازای هر کاربر 1500 تومن بود بعد بیشتر شد. الان که 9 تا کاربر بردم 18000 تومن تخفیف میگیرم. تاموقعی که کاربرایی که معرفی کردم فعال هستن این تخفیفو میدن. می تونم با 18000 تومن یک اکانت جدید برای یک نفر بگیرم یا اینکه اکانت خودمو شارژ کنم. (هر ماه همین تخفیف رو میدن یعتی فقط یک بار نیست. به عبارتی سالی 216000 تومن)
البته گفتن این درصد ها ممکنه تغییر کنه چون هنوز بطور عمومی اعلام نکردن. موقعی که اعلام عمومی میکنن درصد های رسمی رو میگن.
ای بابا ! ما رو بگو که گفتیم با تخفیف پول پیتزا هم در نمیاد ! اما نگو پول پولو کباب هم در میاد ! اونم با یه دونه دوغ اضافه !حالا تکلیف ما چیه که تا حالا کلی آدم معرفی کردیم که خودشون رفتن اشتراک گرفتن دارن حالشو می برن ! همش در راه خدا بود؟!
باید اینجور بساط که مصداق بارز شرکتهای هرمی هست برچیده بشه ! پول چلو کباب و دوغی هم که مفتی دادن با جریمش ازت پش بگیرن !
![]()
بابا عجب بخیلی هستیا. حالا ما یه بار کباب خوردیم شما قرمه این که دیگه قاط زدن نداره داداش![]()
در مورد هرمی پرمی نه بابا هرمی نیست چون پول مول بهت نمیدن. فقط سرویس اینترنت خودتو تخفیف میدن.
اول این که تبلیق نبود دوست عزیزم پست داد که دامون چه طور قیمتاش چه طور که من گذاشتم بعد از من پرسید کدوم مرکز هستی که من وضعیت مرکز خودم رو گفتم وبعد شما در پست من دیدید که گفتم مرکز 2 سرعتش مشکل داره که این پست زدید.؟
در ضمن دامون شرکت بابام نیست که من ازش طرف داری کنم یا از این شرکت پول میگیرم تا تبلیقش کنم و از شرکت های دیگه بد بگم؟
خیالی نیست داداش جدی نگیر. بالاخره این رفیق ما میره یه جا سرویس میگیره دیگه. یا اینجا یا اونجا یا اون یکی جا.
1. آقا یعنی اگه مثلا که شما 18 نفر رو معرفی کردی هر ماه 18 تومن تخفیف میدن یا فقط یک بار .
اگه به غیر از این 18 نفر که شما معرفی گردی دیگه معرفی نکنی تویه ماه های دیگه بازم تخفیف در ماه های بعد میدن؟؟
2. چطوری باید معرفی کنم باید برم با اون آدم شرکت بگم اینو من معرفی کردم از طرفه منه؟؟![]()
من 9 نفر رو معرفی کردم. هر ماه 18 تومن تخفیف میدن. حالا اگه 2 نفر جمع آوری کنن تخفیفم میشه هرماه 14 تومن . یعنی اینکه تا موقعی که کاربرایی که معرفی کردی فعال باشن تخفیف رو میدن. اگه کسی رو دوباره معرفی کنی تخفیفت زیاد میشه اگه هم کسی رو که معرفی کردی جمع آوری کنه تخفیفت کم میشه.
2- موقع ثبت نام اون بالا نوشته کد معرف. اونجا باید ID تو رو بگی که بزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)