چجوری می تونم تو ویندوز از داخل یک پنجره یک پنجره دیگه باز کنم؟مثلا از آدرس \3\2\1\E:\New Folderبتونم مثلا پنجره 2رو باز کنم بدون اینکه بخوام از اول روی مای کامپیوتر کلیک کنم و به آدرس مورد نظر یرسم.
چجوری می تونم تو ویندوز از داخل یک پنجره یک پنجره دیگه باز کنم؟مثلا از آدرس \3\2\1\E:\New Folderبتونم مثلا پنجره 2رو باز کنم بدون اینکه بخوام از اول روی مای کامپیوتر کلیک کنم و به آدرس مورد نظر یرسم.
سلام
شما می تونی از نرم افزار های تعمیر و رفع مشکل رجیستری مثل System Mechanic Pro 8.5 استفاده کنی.
برای اطمینان هم یکبار سیستمتو با یه آنتی ویروس آپدیت شده Full Scan کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر راه حل نرم افزاری وجود نداره.
برای اطمینان یه بار باتری داخل کیس رو دربیار و بعد از چند دقیقه سرجاش بذار.
امیدوارم مشکلت حل بشه.نتیجه رو اطلاع بده.
بستگی داره اون 2 پنجره کجا باشند.
اگر اون دو پنجره در ادامه ی همین آدرسی که دادی باشن می تونی از Addres Bar استفاده کنی.
موفق باشید![]()
مايكروسافت يه جواب داده ولي دقيق نخوندمش . شايد جواب بده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اين مشكل علتهاي مختلفي داره و اگه مثل اون دوستمون بتونيد يه بخش از پيغام خطا رو بخونيد خوبه . به عنوان اولين راه حل اگه سخت افزار جديد به سيستم اضافه كرديد ( به خصوص USB ) اون رو جدا كنيد و مجددا امتحان كنيد .
سلام دوستان
نمی دونم چرا بار اول سیستممو روشن می کنم، وقتی میاد تو ویندوز ، دو سه تا از نرم افزارهای استارت آپ اخطار قرمز میدن که failed to initialize... و مجبورم ری استارت کنم...یا مثلا" نرم افزار بابیلون میگه string.dat فکر کنم missing یا یه همچین چیزی ، در صورتی که با ریستارت درست میشه!
Last edited by Kurosh; 01-06-2009 at 22:53.
سلام.
اینو بخونید:
اگه فایلهاتون خیلی خیلی ضروری هست، برای کپی کردن شون میتونید یه ویندوز دیگه در یکی از درایوهای دیگه نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام
ممنون
این کار رو انجام دادم
ولی فرقی نکردNote Your computer may restart immediately if it is configured to automatically restart when a system failure occurs. To turn off this option so that your computer does not restart, press F8 at startup, use the arrow keys to select the Disable automatic restart on system failure option, and then press ENTER.
برام مهمه
ممنون
اگه مشکل ویندوزی دارین اگه نتونستین درستش کنید یا رپیرش کنید یا عوض![]()
ممنون !
به فکر خودم رسیده بود !
گفتم که اطلاعاتش رو لازم دارم ( چون پس داشت نمیذاره ببینم )
رپیر هم نمیشه !
دستکاره شده
![]()
آخرين ورژن سرويس پك 3 ويندوز Xp براي 2 بيت رو ميخوام منون ميشم لينك بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)