FontRouter و بهترین فونت ها برای گوشی های سیمبین ورژن 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FontRouter و بهترین فونت ها برای گوشی های سیمبین ورژن 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من خواستم گوشیمو آپدیت کنم وقتی با Nsu وصل شدم پس از شناسایی گفت آخرین ورژن گوشی 31 است و گوشی من ورژن 30 است من خواستم آپدیتش کنم ولی دکمه آ|دیت غیر فعال بود و فقط کنسل را داشت چند بار امتحان کردم ولی همش غیر فعال بود مشکل چیه
یه گزینه داره که باید تیک بزنی![]()
سلام برو بچ
میگم من زمانی که میخوام فیلمبرداری کنم
مثلا از یه اتاق میخوام فیلم بگیرم خوب باید دوربین رو بچرخونم دیگه
زمانی که شروع میکنم هر سه ثانیه یه بار یه حالتی انگار وایمیسته
اما زمانی که یه جا ثابت نگه میدارم هیچ مشکلی نداره
میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه
ورژن گوشی هم 31 هستش
سلام . ميشه برام فايلهاي آپديت ورژن 31 با زبان فارسي را برام بزاريد ممنون ميشم
کلا این سری جدیداش اینجورین. هر چند وقت یه بار اینجوری میشه که با یه ریست و فرمت کردن مس مموری درست میشه.
من قراره گوشیه دوستمو آپدیت کنم اگه تا اون موقع کسی واست نذاشت خودم زحمتشو می کشمسلام . ميشه برام فايلهاي آپديت ورژن 31 با زبان فارسي را برام بزاريد ممنون ميشم
شایدم واسش تاپیک زده باشن سرچ کن.
مهدی جان قضیه هک N95 8gb فریمور 31 رو که میدونی چه جوریه ....؟
.
میدونی که باید از آپدیت هک کنی ..... اگه نمیدونی بگو تا برات توضیح بدم که بهد از آپدیت مشکل پیدا نکنی
با HellOX که دیگه مشکلی نیست...قبل و بعد هک نداره...: دی
شاد باشی![]()
چرا دیگه یونس جان .... یادته توی اون تاپیک هک هم اولین نفری که گوشیشو آپدیت کرد من بودم .... همه میترسیدن با آپدیت هک دیگه نشه ....
توی فریمور 30 و قبل از آپدیت اگه اون فایل Installserver رو توی درایو Y و پوشه Sys و BIN بریزی حتی با آپدیت به 31 هم هک از بین نمیره و بدون Hellox هم گوشی هک هست و میشه فایلهای ساین نشده رو نصب کرد ... وقتی کسی میتونه با نصب یه فایل توی درایو y گوشی خیال خودشو راحت کنه دیگه چه کاریه که بره hellox نصب کنه ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون سامان جان. پس این کاری که گفتی رو ورژن 30 و قبل از آپدیت انجام بدم حله؟
بعد از آپدیت گوشی هک هست دیگه؟
با ریست بازم هک سر جاش می مونه؟
چون این بنده خدا هر چند وقت یه بار گوشیشو به هم می ریزه مجبورم دوباره واسش هک کنم و نصب برنامه و بازی و ان گیج و غیره......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)