تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 300 از 1635 اولاول ... 2002502902962972982993003013023033043103504008001300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این آخرین پستیه که راجع به مقایسه ی این دو تا میدم...
    متاسفانه این دوربین (HX1) یه سری مشکلات کیفیت عکس داره که مهمترینشون انحراف فامی و حاشیه ی بنفش قسمت های پرنور هست (purple fringing). کنان SX1 هم همین مشکلات رو داره ولی نه به این شدت. کیفیت پیکسل های کنان هم یه مقدار بالاتره.
    نکته ی جالب اینجاست که هر دو تا دوربین حتی تو پایین ترین ایزو هم نویز دارن.
    البته شما ابروی sx1 رو بردی چون نویزش اونقدرا هم شدید نیست ولی در کل تایید میشه
    من نمی دونیم چرا با تعویض سنسور ها نویز پدید می یاد
    باید کیفیت بهتر باشه ولی عملا این جوری نیست

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من نمی دونیم چرا با تعویض سنسور ها نویز پدید می یاد
    باید کیفیت بهتر باشه ولی عملا این جوری نیست
    معمولا اولین جنریشن هر محصولی اینجوری میشه.یکمی زمان میبره تا این سنسورها هم به نقطه مطلوب خودشون برسن.

3. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

معمولا اولین جنریشن هر محصولی اینجوری میشه.یکمی زمان میبره تا این سنسورها هم به نقطه مطلوب خودشون برسن.
    کاملا درسته باید منتظر موند ودید

5. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شما لطف کن sx1 رو هم یه چک بکن ببین اینا رو داره یا نه به جز یه مورد که اونم شک دارم نداشته باشه همشو داره شما تو این مقایسه اطمینان داشته باش سونی شکست می خوره البته تفاوت خیلی کم و نامحسوسه
    دوست عزیز از موقع تولد این فروم اینجا بودم ... تو خیلی از بحث ها شرکت کردم ... و حالا اینقدر حرفه ای هستم تو بحث کردن که تفاوت کسی که با اطلاعات حرف میزنه رو با کسی که بدون اطلاعات حرف میزنه رو بدونم ... دوست من Twilight Mode تو هیچ دوربینی تو این ردهبا این مکانیزم وجود نداره ...
    نمیدونم چه بلایی سر تاپیک اومده که همه دلشون میخواد اونیکی رو بکوبن ... چرا چون خودشون مثلا sx1 خریدن ...
    یادتون باشه اینجا کسای هستن که میخوان دوربین بخرن و نیاز به اطلاعات دارن . اگه بخوایم تعصب داشته باشیم باید به فکر این جور افراد هم باشیم . من نگفت sx1 آشغاله . بر عکس اعتقاد دارم دوربین خوبیه . خیلی هم خوب .

جناب محمد حسین یه قاعده ی کلی هست که میگه هر چقدر کاهش نویز شدیدتر باشه جزئیات عکس کمتر میشه.
    از بین بردن نویز به طور کامل خیلی راحته. میشه یه کاری کرد عکس های یه دوربین 100 تومنی بدون نویز بشه. ولی مهم اینه که این عملیات کاهش نویز چقدر جزئیات عکس رو نابود میکنه...

HX1 و SX1 هم مشخصاتشون خیلی شبیه همه. نمیشه گفت کدوم بهتره.
    بله دوست من این قاعده وجود داره ... من هم باهاش موافقم . اما یه سیستم نویزگیری توی hx1 وجود داره که تو مود عکاسی Twilight Mode قابل دسترسه . بازم میگم هیچ دوربینی تو این رده این مکانیزم کاهش نویز رو نداره . تو این مود تعدادی عکس با سرعت گرفته میشه بعد این عکسها رو طوری ب هم ادغام میکنه که بعد از عملیات از نوز خبری نیست ... بدون کاهش دیتیل و جزئیات .

برای اینکه نگید داره دورغ میگه دوتا عکس پائین رو حتما ببینید ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اولی نو ایزو 400 هست و دومی تو ایزو 640 . با تعجب میبینید که دومی نویز کمتری داره . این به این دلیله که دومی تو مود Twilight گرفته شده .

البته حجم عکس خیلی زیاده ... برای همین کراپ 100 درصدش رو پائین میبیند ...

ایزو 400 در حالت معمولی

ایزو 640 در حالت Twilight

این مکانیزم خیلی هوشمندانست و حالا از اینکه چطور اینکار رو میکنه بگذریم ... توی review توضیح داده شده ...

اما جدای از اینا شاتر مکانیکی پرسرعت hx-1 هم واقعا امکان بسیار مهمی به حساب میاد که عکسبرداری با سرعت 10 فریم که یک رکورد عجیب به حساب میاد رو به جا گذاشت .

موفق باشید ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 24-05-2009 at 08:15.

7. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

دوست عزیز از موقع تولد این فروم اینجا بودم ... تو خیلی از بحث ها شرکت کردم ... و حالا اینقدر حرفه ای هستم تو بحث کردن که تفاوت کسی که با اطلاعات حرف میزنه رو با کسی که بدون اطلاعات حرف میزنه رو بدونم ... دوست من Twilight Mode تو هیچ دوربینی تو این ردهبا این مکانیزم وجود نداره ...
    نمیدونم چه بلایی سر تاپیک اومده که همه دلشون میخواد اونیکی رو بکوبن ... چرا چون خودشون مثلا sx1 خریدن ...
    یادتون باشه اینجا کسای هستن که میخوان دوربین بخرن و نیاز به اطلاعات دارن . اگه بخوایم تعصب داشته باشیم باید به فکر این جور افراد هم باشیم . من نگفت sx1 آشغاله . بر عکس اعتقاد دارم دوربین خوبیه . خیلی هم خوب .

بله دوست من این قاعده وجود داره ... من هم باهاش موافقم . اما یه سیستم نویزگیری توی hx1 وجود داره که تو مود عکاسی Twilight Mode قابل دسترسه . بازم میگم هیچ دوربینی تو این رده این مکانیزم کاهش نویز رو نداره . تو این مود تعدادی عکس با سرعت گرفته میشه بعد این عکسها رو طوری ب هم ادغام میکنه که بعد از عملیات از نوز خبری نیست ... بدون کاهش دیتیل و جزئیات .

برای اینکه نگید داره دورغ میگه دوتا عکس پائین رو حتما ببینید ...

کد:
    کد:

اولی نو ایزو 400 هست و دومی تو ایزو 640 . با تعجب میبینید که دومی نویز کمتری داره . این به این دلیله که دومی تو مود Twilight گرفته شده .

البته حجم عکس خیلی زیاده ... برای همین کراپ 100 درصدش رو پائین میبیند ...

ایزو 400 در حالت معمولی

ایزو 640 در حالت Twilight

این مکانیزم خیلی هوشمندانست و حالا از اینکه چطور اینکار رو میکنه بگذریم ... توی review توضیح داده شده ...

اما جدای از اینا شاتر مکانیکی پرسرعت hx-1 هم واقعا امکان بسیار مهمی به حساب میاد که عکسبرداری با سرعت 10 فریم که یک رکورد عجیب به حساب میاد رو به جا گذاشت .

موفق باشید ...
    دوست گلم در اینکه شما استاد من هستید شکی نیست
    هیچکسی ،هیچکسی رو نکوبیده ما فقط نظرمونو گفتیم (البته اگر بیان عقاید ازاد باشه نمی دونم هست؟)
    این عکسی که شما گذاشتید به نظر من برخی جزییات حذف کرده (بازم میگم به نظر من)
    یه چیزی هم بگم این بحثا هیچ وقت به نتیجه نمی رسه پس الکی کشش ندیم علتشم اینه که دوربین ها کاملا هم سطح هستنید یعنی یه سری خوبی ها تو کنون وجود داره و یه سری تو سونی

با تشکر از همه ی دوستان

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست گلم در اینکه شما استاد من هستید شکی نیست
    هیچکسی ،هیچکسی رو نکوبیده ما فقط نظرمونو گفتیم (البته اگر بیان عقاید ازاد باشه نمی دونم هست؟)
    این عکسی که شما گذاشتید به نظر من برخی جزییات حذف کرده (بازم میگم به نظر من)
    یه چیزی هم بگم این بحثا هیچ وقت به نتیجه نمی رسه پس الکی کشش ندیم علتشم اینه که دوربین ها کاملا هم سطح هستنید یعنی یه سری خوبی ها تو کنون وجود داره و یه سری تو سونی

با تشکر از همه ی دوستان
    البته لاذم به ذکر این امکان میتونه خیلی مفید باشه و بعضی وقت ها به ما کمک کنه ولی نه همیشه

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

موفق باشید ...
    حق با شماست. کاملا موثره. من عکس ها رو دانلود کردم و مقایسه کردم. ولی همون طور که تو ریویو گفته برای سوژه های متحرک قابل استفاده نیست.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حق با شماست. کاملا موثره. من عکس ها رو دانلود کردم و مقایسه کردم. ولی همون طور که تو ریویو گفته برای سوژه های متحرک قابل استفاده نیست.
    دقیقا و برای استفاده ی بهتر به سه پایه هم نیاز داره

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظر من بجای اینکه اینجا از دوربینی تعریف کنید بیای فقط امکاناتش رو شرح بدید ... تا کسی که میخواد دوربینی بخره امکانات رو ببینه و اونی که بهتره براش رو انتخاب کنه ... چون واقعا تفاوت چشمگیر نیست و تعیین کننده امکانات هست .

موفق باشید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهتره کیفیت فیلم Hx1 رو هم یک نگاهی بکنید (مشکل داره)
    هر دوربینی یک سری حسن و یک سری نقص داره کار شرکتهای چند ملیتی همینه وگرنه فقط یک جنس فروش می‌رفت و بقیه ضرر می‌کردند
    ببینید اولا چه قدر بودجه دارید ثانیا چیا براتون مهمتره
    قبلا هم گفتم شاید کار من عجیب بوده من بین تمام گزینه‌ها sx10 رو حتی به sx1 , و بقیه رقباشون ترجیح دادم به قول اون دوست عزیزمون نه اینکه اونا بد هستند نه اینطور نیست فقط نیاز منو و خواسته من بیشتر توی این مدل بود. مثلا توی hx1 واقعا گزینه پانورمای خیلی خوب و راحت و ۱۰ فریم در ثانیه عکاسی بسیار گزینه‌های خوبی هستند. در sx1 فیلمبرداری عالی (به غیر حالت Pan) و ۴ فریم در ثانیه و فرمت raw در پاناسونیک پشتیبانی raw فیلمبرداری hd عکسهای در sx10 البته بسته به سلیقه مخاطب.
    به هر حال اینها جزیی از مزایا و معایب بودند فکر کنید که اگر در sx10 پشتیبانی raw , فیلمبردای hd میگذاشت چه اتقافی می‌افتاد و یا بعضی مزایا و معایب دیگر دوربینها را برطرف و یا اضافه می‌کردندو یا اگر کیفیت عکس sx1 لااقل در حد sx10 و یا پاناسونیک بود و یا همینطور مابقی تغییرات می‌خواست طبق خواسته ما بود.
    شرکتهای چند ملیتی به خوبی از تمام خواسته‌های ما اطلاع دارند به همین خاطر توی دوربین بعدی یک امکانات می‌‌گذراند و یک حسن رو کم‌می‌کنند.
    در هر صورت نمیخوام سرتون رو درد بیارم خودتون رو خیلی اذیت نکنید
    بنا به نظر دوستان همه اینها خوبند ببینید کدوم بیشتر به دلتون می‌شه و نیازهاتون رو برطرف می‌کنه عکس و فیلم و امکانات کدوم مدل به خواسته‌هاتون نزدیکتر
    به هرحال امیدوارم بهترینها رو بخرید و لذتشو ببرید و پولتو دور نریزید
    هر چی هم خرید بدونید اون بهترین انتخاب برای شخص شما بوده است نه دیگران.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •