تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 545 اولاول ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

مگه ويندوز ويستا خيلي شاخه ؟
    بله !
    اینم عکس از مقایسه Resident Evil 5 توی DirectX9 و DirectX10 هست که خودم گرفتم . البته و Anti As... خاموش بود . واقعا تفاوتش زیاده . مثلا سایه ها خیلی بهترند و ...
    تصویر از DirectX9 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصویر از DirectX10 :
    کد:
    در ضمن من توی Windows 7 بازی رو تست کردم 29.8 فریم سرعت میگرفت و توی Windows XP 30.1 فریم سرعت میگرفت . در نتیجه تفاوت بسیار ناچیزه ! پس صرفه به DirectX10 هست .
    راستی دوستان من بازی رو توی اکس پی رفتم و الان میخوام با 7 ادامه بدم ولی وقتی سیوهام رو از ویندوز XP کپی میکنم به 7 و جایگزین میکنم توی بازی میگه Cant Load Save . مشکل از کجاست ؟ فوق العاده ممنون میشم کمک

کنید .
    Last edited by Reza Azimy_RW; 24-09-2009 at 18:16.

2. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shayang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

من مرحله آخره بازیم و گیر کردم این یارو رو چطوری باید بزنیم تا اونجایی میرم که میپره اونور و این صخره ها خراب میشه و دختره آویزون میشه تا میخوام بجنبم میوفته تو مضاب ها و تمام ... !

خوده غوله رو هم که هر چی میزنی ککشم نمیگذه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بله !
    اینم عکس از مقایسه Resident Evil 5 توی DirectX9 و DirectX10 هست که خودم گرفتم . البته و Anti As... خاموش بود . واقعا تفاوتش زیاده . مثلا سایه ها خیلی بهترند و ...
    تصویر از DirectX9 :
    کد:
    تصویر از DirectX10 :
    کد:
    در ضمن من توی Windows 7 بازی رو تست کردم 29.8 فریم سرعت میگرفت و توی Windows XP 30.1 فریم سرعت میگرفت . در نتیجه تفاوت بسیار ناچیزه ! پس صرفه به DirectX10 هست .
    راستی دوستان من بازی رو توی اکس پی رفتم و الان میخوام با 7 ادامه بدم ولی وقتی سیوهام رو از ویندوز XP کپی میکنم به 7 و جایگزین میکنم توی بازی میگه Cant Load Save . مشکل از کجاست ؟ فوق العاده ممنون میشم کمک

کنید .
    شما باید به غیر از سیو بازی در پوشه داکیومنت از این فایل هم یک بکاپ بگیرید

C:\Users\xxx\AppData\Local\Xlive

5. این کاربر از tahoori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

من مرحله آخره بازیم و گیر کردم این یارو رو چطوری باید بزنیم تا اونجایی میرم که میپره اونور و این صخره ها خراب میشه و دختره آویزون میشه تا میخوام بجنبم میوفته تو مضاب ها و تمام ... !

خوده غوله رو هم که هر چی میزنی ککشم نمیگذه
    وقتی غوله میره دنبال زنه, شما باید غوله رو نشونه بگیری و بزنی. یه بار که درست بهش بخوره, غوله روش رو میکنه طرف تو و به طرفت شلیک میکنه. در این موقع باید دکمه های A و D رو بزنی تا جا خال بدی. چند بار که شلیک کرد بعد دوباره میره دنبال زنه. دوباره بهش شلیک کن و دوباره همین قضیه... دوبار که انجام بدی زنه خودش رو میکشه بالا و تمام! بعد تازه مبارزه اصلی شروع میشه که باید پشت طرف رو نشونه بگیری و اون لکه زرد رنگ رو بزنی. راستی باید بری اون قسمت بالا. نباید خودت رو بندازی اون پایین. همون بالا بمون و با غول بجنگ.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان مال شرکت پردیس مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟ (بازی کامل؟؟)
    من الان گرفتم خیالم تخت باشه؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من میگیرمش...بعد f میزنم....ولی یه دفعه در میره از دستم و میزنم...پدرم رو در اورده.
    خوب باید چند بار این کار رو تکرار کنید تا اون چیز یرو که به سینش چسبیده بکنید. فکرکنم یه 4- 5 باری بشه.
    Last edited by mosolim; 24-09-2009 at 19:00.

9. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی غوله میره دنبال زنه, شما باید غوله رو نشونه بگیری و بزنی. یه بار که درست بهش بخوره, غوله روش رو میکنه طرف تو و به طرفت شلیک میکنه. در این موقع باید دکمه های A و D رو بزنی تا جا خال بدی. چند بار که شلیک کرد بعد دوباره میره دنبال زنه. دوباره بهش شلیک کن و دوباره همین قضیه... دوبار که انجام بدی زنه خودش رو میکشه بالا و تمام! بعد تازه مبارزه اصلی شروع میشه که باید پشت طرف رو نشونه بگیری و اون لکه زرد رنگ رو بزنی. راستی باید بری اون قسمت بالا. نباید خودت رو بندازی اون پایین. همون بالا بمون و با غول بجنگ.

ممنون بابت راهنماییت

آره پست رو که دادم اینجا رفتم دوباره تست کردم یه 20 باری دوباره سعی کردم تازه قضیه رو فهمیدم .. دقیقا همینطوره که شما میگی ...

آخه من از دیشب تا حالا علافه اون سنگه شده بودم هی هولش میدادم تا بره بیوفته تو مزابها ...!

ولی به نظرم خیلی کم بود من آخرین بازی که انجام دادم اویل 4 بود 2 سال پیش حالا دوباره باید صبر کرد فکر کنم یه 2 سالی طول بکشه ..!

خیلی ناراحتم که تموم شدش ..! احتمالا الان که میشه با دختره رفت رو تست میکنم

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب باید چند بار این کار رو تکرار کنید تا اون چیز یرو که به سینش چسبیده بکنید. فکرکنم یه 4- 5 بازی بشه.

من این کارو کردم ... چون یه 40 باری تست کردم دیدم کنده نمیشه ..

یه چند تا تیر بهش زدم البته کم ها طوری که نمیره .. انگاری یه خورده از جفتک زدن و شیلنگ تخته زدنش کم تر شد و به قولی انرژیش کمتر شد ...! بد کندم از تو سینش ..

12. این کاربر از shayang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من وقتی روی لانچر می رم و بعدش گزينه gamepad setting کلیک می کنم هیچی نمیاد و این صفحه تنظیمات دست نمیاد . میشه بگید داخل خود بازی می تونم تغییرش بدم یا نه؟ ممنونم
    با اجازه از golmohammadi

داخل بازی, فقط حق انتخاب بین یکی از 4 حالت پیش فرض رو دارید و نمیتونید تنظیمات رو به شکلی که خودتون مایلید, تغییر بدید اما برای رفع مشکلتون یک راه دیگری هم هست و اون اینه که شما به مسیر Documents > CAPCOM > RESIDENT EVIL 5 رفته و فایل config را باز کنید. در زیر عبارت [JOYPAD] تنظیمات مربوط به دسته بازی وجود داره, تنظیمات رو به دلخواه, تغییر داده و در انتها, فایل رو ذخیره کنید.
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 24-09-2009 at 19:45.

14. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به بچه ها من بازی رو گرفتم 2 DVD و وقتی نصب کردم چینی و انگلیسی هست یعنی توضیحات زیرنویس بازی که مثلاً بگه کجا بری چی کار کنی چینی هست ولی انگلیسی صحبت می کنن وقتی می خوای حرکت کنی و راهنمای بازی انگلیسی هست که مثلاً میگه با W - S- A-D حرکت کنی
    چی کار می تونم بکنم این کلاً انگلیسی بشه
    آیا بچه ها همین مشکلو دارن
    منتظر کمکتون هستم و آیا Patch یا چیزی داره که انگلیسی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •