بازی 22 اردیبهشت هست
که ما برق رو میبریم و سپاهان وصباباتری هم انشاالله یا صبا میبره یا مساوی میشه.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بازی 22 اردیبهشت هست
که ما برق رو میبریم و سپاهان وصباباتری هم انشاالله یا صبا میبره یا مساوی میشه.
انشالله
![]()
بیادی : فقط برای قهرمانی می جنگیم ؛ برق شیراز محکوم به شکست است
خبرگزاری پرسپولیس : عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: پرسپولیس تنها با هدف قهرمانی و کسب پیروزی در سه دیدار آینده به میدان می رود.
به گزارش خبرگزاری پرسپولیس ، حسن بیادی افزود : مجموعه تیم فوتبال پرسپولیس برای قهرمانی لیگ برتر مصمم هستند و تمامی شرایط برای موفقیت این تیم مهیاست و با تلاش کادر فنی و بازیکنان می توانیم قهرمانی را به هواداران پرسپولیس هدیه کنیم.
بیادی اضافه کرد: درحال حاضر شرایط جدول به گونه ای است که سرنوشت قهرمانی در دست خودمان و کسب سه پیروزی درسه بازی خانگی آینده دور از دسترس تیم اوج گرفته پرسپولیس نیست.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درخصوص دیدار فردا مقابل برق شیراز اظهار داشت : تیم ما در این دیدار محکوم به پیروزی است و با وجود اینکه نمی توان نتیجه هیچ مسابقه ای را پیش بینی کرد ولی اطمینان داشته باشید پرسپولیس تیم پیروز این میدان خواهد بود.
وی در خصوص خبر بازگشت 6 امتیاز تیم فوتبال پرسپولیس از سوی FIFA اظهار داشت : تا آنجا که بنده از طریق مسئول حقوقی باشگاه اطلاع دارم کمیته حقوقی FIFA پذیرفته تا موضوع را در این کمیته بررسی کند و نتایج آن را به باشگاه پرسپولیس اعلام کند که همین موضوع نقطه امیدی برای باشگاه پرسپولیس محسوب می شود و امیدوارم این 6 امتیاز که حق باشگاه پرسپولیس است و می تواند در قهرمانی این تیم تاثیرگذار باشد ، به این تیم بازگردانده شود.
وای پسر اگر فردا ببریم اون طرف هم مساوی کنن چی میشه!!!!
به امید پیروزی
این یعنی نهایت لطف خـــدا ...
یعنی واقعا خدا پرسپولیس رو دوست داره ( این فصل البته) !
به امید قهرمانی ..
فقط امیدوارم بچه ها با رفتن به صدر جدول هم مغــرور نشن ..
اگه مغرور بشن کارمون تمومه ..
یا حق
![]()
سلام.
ساعت رو کسی باز به من کسی نگفت :(
چون من فردا بعد از ظهر کلاس دارم میخوام بینم تداخل میکنه یا نه :(
صبح که بازی نمیزارن
بعد از ظهره دیگه![]()
16:15
من قصد پیچوندن دارم![]()
على اصغر مأنوسى فر مدير برنامه هاى نيكبخت واحدي گفت: «نيكبخت از ليگ برتر پيشنهاد دارد اما الان بهتر است كه زياد در اين مورد حرف نزنيم چون پرسپوليس در شرايط حساسى قرار دارد.» خبر پيشنهاد يك تيم ليگ برترى براى جذب نيكبخت در حالى مطرح شده كه چند ماه پيش هم شايعه پيوستن او به تيم دسته اولى شفيلديونايتد وجود داشت. مأنوسى فر در ادامه گفت:نيكبخت مشكلى براى رفتن به ليگ برتر انگليس ندارد، او بعد از انجام دادن ۴ بازى ملى به سقف ۷۵ درصد مى رسد و مى تواند در ليگ جزيره بازى كند. مدير برنامه هاى نيكبخت در خصوص شايعه حضور او در ليگ آمريكا گفت: «اين موضوع توسط يك فرد ايرانى در آمريكا پيگيرى شد اما رفتن به آمريكا سختى هاى خاص خودش را دارد و از لحاظ مالى هم چندان به صرفه نيست. البته نيكبخت از امارات هم پيشنهاد دارد و پس از پايان فصل تمامى پيشنهادات را به دقت بررسى خواهيم كرد.»مأنوسى فر در پاسخ به اين سؤال كه شانس ماندن نيكبخت در پرسپوليس بيشتر است يا جدايى او گفت: «شانس جدايى او از پرسپوليس بيشتر است اما از حالا نمى توان در اين مورد با قاطعيت حرف زد.»
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)