این بازی دقیقا شبیه به بازی گیتار هیرو است با این تفاوت که این بازی سیستمهای DJ را شبیه سازی کرده و حدود 100 آهنگ dj و ترنس را شامل میشه
مرسی فقط درباره اسن 3تا بازی یکم توضیحم میدین تو چه سبکهایی؟ تو ایب باری ها که معرفی کردین کدوم قشنگتره؟
ماشین 2نفره نیست؟
اقای نیمولی اگه میشه یه چنتا 2 نفره دیگم معرفی کنین دوست دارم گرافیک یالا و مرحلهای باشه نه مثل کمبد که جنگ رو در رو هست
مرسی از راهنماییتون
بهترین بازی که میتونم بهت معرفی کنم Street fighter 4 که هم Story mode داره و هم میتونی مثل combat جلو
از لحاظ داستانی BlazBlue: Calamity Trigger خیلی جالبه البته بازی Mortal Kombat vs DC Universe خوبه ولی blazeblue بهتره
ماشین سواری دونفره هم Forza Motorsport 3 در ضمن این بازی بهترین رتبه را تا الان در جهان داره
سلام من دنبال يه بازي در سبك بازي call of duty mw2 هستم.از نظر گرافيك و داستان مثل اين باشه.ممنونم
با سلام خدمت وستان عزیز و گرامی!
خواهشا چندین بازی استراتژیک تحت شبکه معرفی کنید!
برای گیم نت می خوام که توی همون شبکه داخلی می خواهیم بازی کنیم!
راستی آیا بازی توی مایه های General Zero Hour توی بازار هستش؟!
شوتر اول شخص زياده ولي مثل mw2 پيدا نميكني چه تو گرافيك چه تو گيم پلي و داستان ولي اگه تو مايه هاش بتل فايلد بد كمپاني بد نيست مدالم خوبه بدك ني![]()
نمی خوام بحث راه بندازم ولی چرا الکی یه بازیو این قدر بزرگ می کنید اصلا کجاش داستانش خوبه. در مورد معرفی بازی در این سبک اگر جدید بخوای حدود 20 روز صبر کنی Bioshock 2 میاد که مطمئن باش بازی فوق العاده ای است. بازی mass effect2 تا چند روز دیگه میاد که البته سبکش شوتر نیست و اکشن نقش آفرینی هستش ولی مطمئن باش بازی خیلی خوبی و از الان کاندید بهترین بازی سال هستش.
عزيز من بازيو بزرگ نميكنم اگه يه نگاه به درصد فروش بازي بندازي متوجه ميشي كه بازي خيلي بزرگه محبوبه و همه هم ستايشش ميكنن ولي در مورد داستان با شما موافقم يكم ضعيف كار شده بود
ودر مورد معرفي بازي اين دوستمون گفتن تو مايه هاي mw 2 اين بازي هايي كه شما گفتي كجاش مثل mw 2 هستش mass effect 2 كه اصلا شوتر اول شخص نيست bioshock 2 هم از واقعيت دوره كجاش تو مايه هاي mw 2 هستش جز تو شوتر اول شخص بودن![]()
از این بازیا کدومشون برای pc هم اومدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)