یکس جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
یکس جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
3870 سافایر سری ultimate قیمت 270 تومن چطوره ؟
فکر کنم فن هم نداره
اینم از مشخصات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MaSoOd; 18-05-2008 at 18:50.
کلا رزولوشن بالا = داشتن سخت افزار قوی.
از قیمت مانیتورهای CRT اطلاعی ندارم بقیه دوستان حتما به شما کمک خواهند کرد.
این کارت یکی از بهترین کارتهای Silent هست، البته به نظر من قیمتش خیلی به صرفه نیست. قیمت مدل Reference چقدر بود؟
سلام آرمان جان!
میشه دوتا رده بندی بین کارتهای زیر (به ترتیت قدرت و سرعت) بکنی. یکی برای نرم افزار(مثل مکس، مایا و فتوشاپ) و یک رده بندی هم برای گیم.
GF 8800GT 512MB/256Bit
HD 3870 512MB/256Bit
HD 3850 512MB/256Bit
ممنون
اول میریم سراغ گارانتی. خوب ! بین گارانتی های مانیتور سام و مادیران از همه بهتر خودشونو نشون دادن.
بعد میریم سراغ کیفیت و شفافیت تصویر. مسلمه که سامسونگ شفافیت و کیفیت بیشتری نسبت به ال جی داره. حتی با این که سامسونگ داره تو اروپا رقابت میکنه ال جی حتی اجازه صادر کردن به اروپا رو هم نداره.
و حال میریم سراغ رزولوشن؛ توی این یکی دیگه مانیتورهای ال جی رزولوشنهای بالاتری دارند(برای CRT های هم رده با رقیبش سامسونگ)
ولی اگه از من بپرسی میگم اصلا سراغ CRT نرو، اما اگه واقعا پولت کافی نیست CRT سامسونگ بخر.
reference یعنی چه؟
با اجازه آرمان عزیز
اگه اشتباه نکنم refrence برد و فن مرجع کارت گرافیکی هستش
در کل میشه گفت:
8800GT > HD 3870 > HD 3850
ولی وقتی بحث بازی مطرح نباشه تفاوت محسوسی بین 8800GT و HD 3870 نیست.
بله همونطور که گفتند مدلهای Reference یعنی کارت دقیقا با طراحی و خنک کننده تغیین شدن توسط ATI یا NVIDIA ، عرضه بشه و هیچ تغییری توش داده نشه.
یعنی واقعا 8800 از هردوتاشون قویتره با اینکه از نظر مشخصات(مثلا کلاک و مموری باس) سری 3800 از 8800 بالاتره؟
8800GT اسپارکل مدل کالیبر بهتره یا XFX ؟
Last edited by ganje nahofte; 18-05-2008 at 21:09.
گرافيك رمش 256 است كلا ميخواستم ببينم بست هست ديگه چون الان خودم 6600 دارم 128 است برام كافيه براي كس ديگر درحد خودم است اين گرافيك پس قوي تراست ديگه
8400
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)