سعید جون من چند مورد از حالتهای بالا واسم همیشه پیش میاد...خیلی زیاد...گاهی اوقات هم مثلا یه موضوعی واسم پیش میاد حس میکنم این قبلا اتفاق افتاده و جالبه اینجاست که میدونم بعدش قراره چه اتفاقی بیفته !!
سعید جون من چند مورد از حالتهای بالا واسم همیشه پیش میاد...خیلی زیاد...گاهی اوقات هم مثلا یه موضوعی واسم پیش میاد حس میکنم این قبلا اتفاق افتاده و جالبه اینجاست که میدونم بعدش قراره چه اتفاقی بیفته !!
پس بالاخره برای این حالت اسمی هم پیدا شد!
دژاوو چیزیه که خیلی ها ممکنه تجربه کرده باشن من خودم مستقیم روی یک نفر تحقیق می کنم که این حالت خیلی براش اتفاق می افته بیشتر مثل این می مونه که توی خواب برون فکنی کرده یا حالتی کثل هوشیاری در رویا و ... براش رخ داده و به اون محل رفته
این افراد خیلی از چیزها رو زودتر از اونی که باهاش روبرو بشن مشاهده می کنن البته هنوز دقیق نفهمیدم چه اتفاقی می افته که دژاوو رخ میده
سلام
با اجازه همگی
من چون ماده گرای خفن تعصبم (الکی )(حالا فردا اعداممون نکنین) گفتم یه مقدار دفاع کنم در مورد این موضوعی که شما گفتین
منم این حالت خیلی برام پیش اومده ولی اتفاقا همین چند وقت پیش یه مقاله راجع بهش خوندم خلاصش اینه که به مرور زمان قسمت هایی از حافظه فاقد اطلاعات می شن و در اثر نوعی تحریک خود رو با همون اتفاقی که در حال حاظر داره می یفته پر می کنه و به نظر آدم میاد که این مال قبله ... به نظر من که کاملا منطقیه
هر کسی هم هر سوالی براش پیش اومده که واسه خودش داره خرافی بافی می کنه بگه خودم از راه این
اهرم شکست ناپذیر : منطق با هاش بحث کنم
خیلی هم خوشحال می شم راجع به اینجور مسایل بحث کنیم (اگه اهلش باشین) آدم از کجا اومده کجا می ره اینجا کجاست این کیه![]()
Last edited by the_god_of_3dsmax; 22-09-2008 at 19:00.
البته فراموش نکنید که حرف شما فقط و فقط یه فرضیه برای سرپوش گذاشتن روی این موضوعه
من هم برای همین گفتم هنوز نمیشه دقیق در مورد علت رخ دادن این پدیده اظهار نظر کرد چون هم حرف شما می تونه درست باشه و هم حرف من پس منطق این وسط هیچکارس!!!!
نه نه نه منطق هیچ کاره نیست.... من حرفم مثل دو دو تا چهار تاست ولی شما حرفتون رو منطقی اثبات نکردین
منطق اینکه یه موجود دو پا که تکامل یافته پلانگتون هاست برای چی باید از آینده خبر دار بشه
و اصلا آینده مفهومی نداره .
بین این همه کهکشان ها تولد و انقراضانسان مثل یه جرقست
زمان هم سرعت فیزیکی و مغز ماست
و کاملا بستگی به سرعت هوش و فیزیک ما داره
هدف این موجود دو پا هم از زندگی مثل سایر موجودات مشابهش تکثیر و بقاست
و بیشترم همون بقاست نه هیچ چیز دیگه
پس چه دلیلی داره از آینده بخواد خبر دار بشه و همون طور که گفتم اصلا آینده مفهومی نداره چون زمان نداره
با هر چی گیر دارین بگین بحث کنیم
یکیش رو باز می کنم براتون : زمان مفهومی نداره چرا چون زمان کاملا وابسته به سرعت هوش ماست یعنی چی یعنی اینکه
فرض کنین یه موجودی داریم که مغزش 1000 برابر ما سرعت عمل داره ( حالا رو فیزیک بدنیش بحث نمی کنم ) به نظر شما زمان برای او هم مثل ما می گزره
فرضا به یارو بگی یه روز وقت داری فردا امتحان استاتیکه یارو می گه اووووااااهههیه روز چه خبره من تو یه روز 2 ملیون مساله حل می کنم خیلی ساده توضیح دادم
![]()
Last edited by the_god_of_3dsmax; 23-09-2008 at 15:17.
منم قبول دارم آينده اصلا وجود نداره و همينطور گذشته فقط زمان حال وجود دارهپس چه دلیلی داره از آینده بخواد خبر دار بشه و همون طور که گفتم اصلا آینده مفهومی نداره چون زمان نداره
با هر چی گیر دارین بگین بحث کنیم
خوب بهتره خودت واسمون توضيح بدي در موردش خوشحال ميشيم بيشتر بدونيمخیلی هم خوشحال می شم راجع به اینجور مسایل بحث کنیم (اگه اهلش باشین) آدم از کجا اومده کجا می ره اینجا کجاست این کیه
اين موضوع براي من هزار بار كه نه ولي صدها مورد پيش اومده .... واقعيت هم داره....
بابا اینجوری که فایده نداره
بیاین بحث کنیم
ما هم این وسط استفاده کنیم ( من کلا به اینجور بحث ها خیلی علاقه دارم به علاوه اینجا بحث کردن یه خوبی بزرگ داره که هی ملت نمی پرن تو حرف هم)
خیلی هم دوست دارم از تفکرات بقیه خبر دار بشم
پیشنهاد می کنم یه موضوع بزاریم روش بحث کنیم ( اگه بقیه موافق باشن )
مثلا
هدفتون از زندگی چیه و در حالت کلی هدف آدم از زندگی چیه
این موضوع باید خیلی جالب باشه شاید هزار بار تو کتاب های درسی راجع بهش ...دیاتی خونده باشین ولی اینجا می تونیم منطقی بحث کنیم .....خواهش می کنم از همه تو بحث شرکت کنن حتما لازم نیست همه تو علوم انسانی خیلی تحصیلات کرده باشن . منطق چیزیه که همه آدم ها دارن ... وقتی یه چیزی منطقی درسته از نظر یه کشاورز پیر کور هم درسته از نظر استاد دانشگاه شیفیلدم درسته
منم فعلا یه مقدار خلاصه در مورد ایده خودم راجع بهش می نویسم
من چون به پدیده تکامل اعتقاد دارم به نظرم میاد که احتمالا هدف ما از زندگی باید مشابه هدف موجودات اطرافمون در زندگی باشه ...دیدتون رو باز کنین .... چرا وقتی پختون می کنن می پرین عقب .... 100% یکی از اهداف انسان و موجودات مشابهش حفظ بقاست ...
حالا سوال پیش میاد حفظ بقا برای چیخیلی جالبه اینجور بحث ها
اگه رو پدیده تکامل هم کسی مورد داره بگه باهاش بحث کنم![]()
Last edited by the_god_of_3dsmax; 24-09-2008 at 21:34.
درسته
من هم خيلي زياد اين حالت رو تجربه ميكنم
به نظر من اين حرف اشتباهه
اين حرف شايد واسه زمان خواب درست باشه ولي وقتي انسان در هوشياري كامل هست اين نميتونه صحت داشته باشه
واقعآ براتون متاسفم
شما جايي هستين كه من 7 سال پيش بودم
به نظر شما اگه قسمتس از مغز اطلاعاتش خالي بشه( كه امكان نداره مگر اينكه ضربه اي چيزي به مغز بخوره)مغز ميتونه آينده رو ببينه؟؟؟!!!
اين تفكر كاملآ غلطه
اين حرف هم غلطه
يه مثال ميزنم
سرعت يك ابر كامپيوتر از سرعت كامپيوتر منو و شما خيلي بيشتره ولي آيا اون ميتونه قبل از اينكه يه سي دي رو واردش كنين اطلاعات سي در رو بدونه!مسلمآ اين عقيده كاملآ غلطه
يه سوال
آيا به نظر شما زمان براي انيشتين كه بالاترين ضريب هوشي رو داشته يا كسايي كه ضريب هوشي بالايي دارن سيعتر از ديگران ميگذره؟؟؟!!
جالبه
الان تقريبآ ثابت كردن(در فلسفه) كه زمان حال وجود نداره و فقط آينده و گذشته هست
بعد شما ميگي آينده و...
به نظر من ما براي عبادت آفريده نشديم
نظرتون در مورد اين دو جمله كه در دين اسلام گفته شده و كاملآ با هم در تزاد هست چيه؟
خدا مارو فقط براي عبادت آفريده
ما فقط براي خودمون عبادت ميكنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)