تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 300 از 1667 اولاول ... 2002502902962972982993003013023033043103504008001300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,991 به 3,000 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز gogole magole's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

دوست عزیز ایشون Episode One رو میگن نه Half Life 2 .
    بعد از صحبت با همون دختره ، اون میپره روی دیوار و فرار میکنه .
    شما هم یه اسلحه داری که اجسام فلزی رو جذب میکنه .
    یه آهن فلزی هست که باید شما با همون اسلحه اونو برداری و بزاری که از روی دیوار رد بشی
    وای حواسم نبود شرمنده

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا omid اگه شما پستي رو كه من داده بودم رو دقيق بخوني من گفته بودم كه در كارتهاي گرافيك
    radeon se مشكل دارن با دايركت ايكس 9 و من اين حرف رو از خودم در نياوردم توي يكي از همين انجمنها چنين چيزي رو نوشته بودن حالا اگه اطلاعات انجمن غلط هست من نميدونم بايد به كجا سر زد كه اطلاعاتش درست باشه.
    2_من وقتي به سوال اين اقا جواب دادم ميخواستم پستم رو ويرايش كنم و يه تذكر در باره ويندوز ايشون بدم
    و به ايشون بگم كه شما يه دور ويندوز رو عوض كن ولي كارت اينترنتم تموم شد و نتونستم اين كار رو انجام بدم.
    درهر حال اگه باعث به زحمت افتادن كسي شدم منو ببخشه من قصد شايعه پراكني نداشتم.
    3_نه از گفتن اين حرف سودي به من ميرسيد نه به كس ديگه اي.
    4_ايشون تا چند وقت ديگه خودشون مجبور ميشن برن يه كارت گرافيك مدل بالاتر بخرن من خودم همين الان براي بالا اوردن خيلي از بازي ها با اينكه گرافيكم 256 هست مشكل دارم ديگه چه برسه به كارت گرافيك 128.
    به هر حال منو ببخشيد اقا omid.
    اينم لينك مطلبي كه خونده بودم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن اقا omid من تو اون پست نگفته بودم 100٪ مشكلش همينه كه من ميگم هست كه
    من گفته بودم احتمالا يا همون احتمال داره مشكلش اين باشه.
    5_من ميدونم winfast از گروه كارتهاي nvidia هست و در اين زمينه بي اطلاع نيستم.
    اين اقا بايد يكم ديگه در اين زمينه تحقيق ميكرد تا كا ملا از مشكل اگاه بشه.
    دوست عزیز سلام
    با عرض پوزش از شما بخاطر پست قبلیم اگه ناراحت شدین
    بله در قسمت اینکه شما نگفتین که کارت این دوستمون radeon se هست بله حق با شماست من توجه نکردم و معذرت میخوام
    در مورد اون لینکی که دادین هم خوندم مطلب رو همونطور که قبلا هم خونده بودم گیلوپا عزیزم که خیلی هم دلم واسش تنگ شده نوشته مطلب رو
    یه مطلب رو بگم در مورد اون چیزی که شما گفتین هیچ کارت گرافیکی نیست که directX 9.0c روش نصب نشه روی همه کارتها نصب میشه ولی اون موضوعی که شما شاید اشتباه برداشت کردید از پست گیلوپا اینه که گیلوپا اونجا گفته که ساپورت نمیشه directX 9 روی فلان کارت گرافیک
    این دلیل نمیشه که روش directX نصب نشه نصب میشه ولی شما نمیتونین از قابلیت های بالای دایرکت ایکس استفاده کنین روی اون کارت

این پست گیلوپا توی همون تاپیک رو بخونین یکی ازدوستان هم اشتباه شما رو کرده بودن که گیلوپا براشون توضیح داده بود بخونین اگر که باز ابهامی براتون بود بگین تا براتون بیشتر باز کنم بحث رو
    بين اين كارتهايي كه معرفي كردم خواب مسلما بالاي 200 تومانها .
    رادون 9600 ايكس تي هم خوبه.

دوست من دايركست 9 چون واست نصب ميشه نشان از ساپورت كردنش نيست .من اصلا يه تعريف داشته باشم.

Direct X

نرم افزاري براي مشاهده بهتر صفحه نمايش
    Windows Microsoft Direct X مجموعه اي از " رابط هاي برنامه نويسي كاربردي سطح پايين " يا API است كه برنامه هاي تحت ويندوز يا Game ها را قادر مي سازد از قابليتهاي نيرومند مالتي مديا استفاده نمايند . در حقيقت DirectX رابطي بين نرم افزارهايي همچون Game ها و سخت افزارهاي صوتي ، تصويري ( كارت گرافيك ، و صدا ) مي باشد . Direct X شامل مجموعه اي از API است كه دسترسي به قابليتهاي پيشرفته سخت افزار همانند چيپ هاي شتاب دهنده گرافيكي سه بعدي و كارتهاي صوتي را فراهم مي سازد . به همين دليل است كه خيلي از سخت افزارها به خصوص كارتهاي گرافيك به همراه درايورشان حتما بايد DirectX نيز نصب گردد و اگر اين كار انجام نگيرد خيلي از بازيها تصاوير 3 بعدي را فريم فريم ( تيكه تيكه ) نمايش مي دهند ( يا اصلا اجرا نمي شوند ) يا نرم افزارهاي مالتي مديا ( مانند Winamp 3 ) به خوبي كار نمي كنند . اين API ها كنترل توابع سطح پاييني چون شتاب دهنده گرافيك 3D /2D و هم چنين پشتيباني از پورت ورودي ( مانند Joystick )، بازيهاي تحت شبكه ، ميكسر صدا را بر عهده دارد . توابع سطح پائيني كه Direct X را تشكيل مي دهند عبارتند از: Microsoft DirectX Graphics Microsoft Direct Audio Microsoft Direct Input Microsoft Direct Play Microsoft Direct Show براي ديدن توابع و همچنين تست DirectX مراحل زير را انجام دهيد : start - program - accessorises - system tools - system information - tools -DirectX Diagnostics Tools

دوست عزيز كارت شما كارت خود منم بوده به دلايلي نا معلوم سوخت كه يكي از بدي هاش نشون ميده.
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria roohie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض قدر داني

صبحدم مرغ سحر با گل نو خاسته گفت
    ناز كم كن كه در اين باغ بسي چون تو شكفت
    گل بخنديد كه از راست نرنجيم ولي
    هيچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت

سلام اقا omid.
    خيلي با مرامي دمت گرم.
    از بابت اين توضيحي كه نوشتي دستت درد نكنه من قبلا اين توضيح رو خونده بودم اقا omid و با توجه به اون اون پست رو نوشتم.
    ولي فكر كنم بازم اون پست منو درست نخوندي چون من گفته بودم radeon se دايركت ايكس 9 رو (پشتيباني نميكنه) و اگه بعدشم گفتم نصبش نميشه كرد منظورم همون پشتيباني نكردن يا ساپورت نكردن
    دايركت ايكس 9 بود.
    به هر حال خيلي باحالي دستت طلا اقا اميد.
    Last edited by pooria roohie; 28-05-2007 at 01:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria roohie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

helloooololo.
    كسي نميدونه كه اين بازي كانتر سورس ورژن 2.0 رو وقتي ميخوام با bot بازي كنمش چرا گرافيك ناگهان قاطي ميكنه و انگاري از داخل نشانه گير تفنگ خطوطي از رنگهاي مزاحم مياد بيرون.

در آغاز فعالیت digitalboy60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض Pirates_Of_The_Caribbean_At_Worlds

سلام به همه دوستان.من از اینترنت بازی Pirates_Of_The_Caribbean_At_Worlds را دانلودکردم.این بازی حدود 2.12 گیگ حجم داره ولی بعد از نصب وموقع اجرا پیغام می ده که باید سی دی اورجینال بازی رو بزارم.می خواستم اگه میشه بهم بگین که چکار کنم تا این پیغام نیاد وبازی اجرا بشه.در ضمن لازم به ذکر که من این بازی رو بصورت ایمیج دانلود کردم.[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/karbasi/Desktop/untitled.JPG[/IMG]

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

helloooololo.
    كسي نميدونه كه اين بازي كانتر سورس ورژن 2.0 رو وقتي ميخوام با bot بازي كنمش چرا گرافيك ناگهان قاطي ميكنه و انگاري از داخل نشانه گير تفنگ خطوطي از رنگهاي مزاحم مياد بيرون.
    احتمال زیاد گرافیک شما این بازی رو نمیتونه اجرا کنه .
    یا اگه گرافیکت بالاست ، درایور کارت گرافیکت نصب نیست .
    سلام به همه دوستان.من از اینترنت بازی Pirates_Of_The_Caribbean_At_Worlds را دانلودکردم.این بازی حدود 2.12 گیگ حجم داره ولی بعد از نصب وموقع اجرا پیغام می ده که باید سی دی اورجینال بازی رو بزارم.می خواستم اگه میشه بهم بگین که چکار کنم تا این پیغام نیاد وبازی اجرا بشه.در ضمن لازم به ذکر که من این بازی رو بصورت ایمیج دانلود کردم.[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/karbasi/Desktop/untitled.JPG[/IMG]
    دوست عزیز شما کرک بازی رو کپی کردید ؟
    اگه هم به صورت ایمیج دانلود کردی ، با برنامه هایی مثل Alcohol120% و یا Clone CD ایمیج رو اجرا کنید و دوباره امتحان کنید .

در آغاز فعالیت digitalboy60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز من crack این بازی رو ندارم .درضمن این ایمیج رو باز کردم وروی dvd رایت کردم ودوباره اجرا کردم ولی تغییری نکرد.
    اگر ممکنه بهم بگین crack رو از کجا بیارم.
    باتشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من بازي Half-Life 2 Episode One رو تازه شروع كردم تو همون مرحله اول گير كردم اونجايي كه با اون خانم كنار يك دره هست نميدونم چه كنم؟ لطفا راهنمايي كنيد
    تاپیک مخصوص بازی

دوست عزیز من crack این بازی رو ندارم .درضمن این ایمیج رو باز کردم وروی dvd رایت کردم ودوباره اجرا کردم ولی تغییری نکرد.
    اگر ممکنه بهم بگین crack رو از کجا بیارم.
    باتشکر
    اینجا درخواست بدید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

آقای حمید ببخشید ها فش نمی دم ولی چرا شما همه تاپیکارو لینک میکنین؟؟؟؟؟؟!؟من دیدم تاپیک ساختم لینک دادین یه جای دیگه یا تاپیک اسنایپر حرفه ای خوب بنده خدا کرک میخواد کرکشو بهش بدیین دیگه!!!!!یا نصف تاپیکای منو لینک کردین!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آقای حمید ببخشید ها فش نمی دم ولی چرا شما همه تاپیکارو لینک میکنین؟؟؟؟؟؟!؟من دیدم تاپیک ساختم لینک دادین یه جای دیگه یا تاپیک اسنایپر حرفه ای خوب بنده خدا کرک میخواد کرکشو بهش بدیین دیگه!!!!!یا نصف تاپیکای منو لینک کردین!!!!
    آخه دوست عزیز درخواست کرک اینجا جاش نیست .
    در مورد اشکال Half Life 2 هم به نظر شما اینجا جاشه ؟
    آقا حمید کارهاش بی دلیل نیست .
    ولی آقا حمید ایشون هم حق دارند .
    اگه بخوای یه عضو جدید رو هی از این تاپیک بندازی به اون تاپیک از سایت و انجمن زده میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •