اصولا همه گوشی های سونی اریکصون کد امنیتیشون از توی کارخونه روی 0000 ( چهار تا صفر) تنظیم شده است.
اصولا همه گوشی های سونی اریکصون کد امنیتیشون از توی کارخونه روی 0000 ( چهار تا صفر) تنظیم شده است.
1- از کنترل پنل به oyher که برم یه گزینه داره به اسم اینستال که توی قسمت مموری کارت حدود 20 تا برنامه نصب نشده رو نشون میده از جمله کریستال و مکافی . اینا انگار از توی کارخونه ریختن توش؟ جریانش چیه؟ میتونیم نصب کنیم ؟ به چه درد میخوره؟
2- توی مموری گوشی وقتی ن. میخریم یه عالمه برنامه و فایل و فوادری های جورواجور با فایلهایی که پسوندشون رو نمیشناسم هست . حالا اگر مموری بندازم این فایلا چی میشه؟ باید کپی کنم؟ اینا کلا چی هستن؟
تا حالا واسه هر کسی که اینکارو کرده جواب داده.نمونه اش خودم....
سلام به همه دوستان.
يه سوال داشتم هر فرومي رفتم جواب ندادن. فقط گفتن هستش.
من مي خوام اكولايزر گوشيم(p990) رو به صورت دستي تنظيم كنم. چيكار بايد بكنم؟؟
دوستان سلام
میخواستم ببینم که رم 2 گیگ به p990 میخوره یا نه
آخه چیزایی شنیدم...
سلام
یه وقت نصبشون نکنی ها!!
اونا یه جایی تو مموریت هستن بگرد پیداشون کن(از توی file manager) و بعدشم کلا پاکشون کن چون همشون trial هستن و اگه نصب کنی دیر یا زود باید گوشیتو آپدیت یا فلش کنی.
2-یه کم بیشتر توضیح بده. فایلها با چه پسوندی هستن؟
مال من که 2 گیگ سونی هستش مثل همونی که متاپکس جان اون قدیما عکسشو گذاشته بود مشکل چندانی هم باهاش ندارم.
مگه چی شنیدی؟
اگه lمکان داره صفحه مورد نظر رو بگید و صفحه مربوط به آپ دیت شدن رو هم بگید و اگه اطلاعاتی در مورد باتری p990 داارید بگید آیا می شه یه باتری بهتر واسش انداخت؟؟؟
و راههایی به غیر از کم کردن نور صفحه واسه کم مصرف تر شدن باتری بگید ممنون می شم
]چه طوري مي شه تو p990 تعداد اس ام اس هاي ارسالي و داريافتي رو ديد؟
دوستان سلام
ممنون رامین جان
این راه ها رو خودم هم میدونستم ولی گوشی رو وقتی روشن میکردی کد می خواست که نمی تونست وارد گوشی بشه که فرمت کنه راه دوم هم می خواستم حتی المقدور نشه
ولی مشکلش رو فهمیدم سیم کارتش سوخته
بابت جواب خودم هم چشم امتحان میکنم ببینم انجام میشه یا نه
راستی اگه کد گذاشتم بعد همونجا باید غیر فعالش کنم ؟؟
کسی طرز کار با ADL رو نمی دونه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)