سلام چجوري ميشه نشونه روي رو دقيقتر انجام داد؟
و سئوال ديگه اينكه هدف گيري اتوماتيك نداره ؟
سلام چجوري ميشه نشونه روي رو دقيقتر انجام داد؟
و سئوال ديگه اينكه هدف گيري اتوماتيك نداره ؟
من كه دانلودي پيدا نكردم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه راهنمایی کنید لطفا
شما با اشلی برو رو یه سکو. بعد به اشلی بگو اونجا وایسته (دکمه F در کامپیوتر و 2 در Gamepad
بعد خودت برو رو اون یکی سکو وایستا.
پست تکراری
Last edited by Phoenix; 16-02-2007 at 13:29. دليل: پست تکراری
CPU من 1.7 هستش. شما مطمئنی این بازی روی کارت گرافیکم اجرا می شه؟ کارت geforce mx4000 چندان قوی نیستش ها. اگه مطمئنی من فردا می رم تا این بازی را بخرم ، فقط ضایع نشم ها...
منبازي رو تموم كردم و با دختره هم رفتم الان يه بار ديگه دارم ميرم ولي ديگه حوصله ندارم اگه كسي اون اسلحه شارژي گيرش اومده سيوش رو براي ما هم آپ كنه تا نخوام دوباره برم ...خيلي خيلي ممنون اميدوارم يوبي مشكل نور پردازي رو حل كنه تا بعد با نسخه يوبي كه اومد حسابي حال كنيم اگه نه هم كه خوب اين فقط براي دست گرمي بود به فكر خريد كنسول جديد باشيد.منظورشون این هست. فایل demo1.mpg تو دایرکتوری Movies بازی رو اجرا کنید تا هم گرافیک اصلی رو ببینید هم یه سری چیزای دیگه از جمله این:
این غول آخری (همون بچه کوچیکه که سوار یه موجود عجیب غریبه) رو چه جوری باید بکشم هر چی تیر دارم نثارش کردم ولی نمی میره نامرد.
هدف گيري اتوماتيك نداره
,ولي دقت هدف گيريتون با خريدن دسته تفنگ و بالا بردن توانايش ميشه نشونه گيري رو خوب كرد
واي اگه موس بود چي ميشد
دوستان کسی میدونه این سدلر اصلاً تو این بازی کی هست ؟؟
راستی کسی داستان کامل ایول از قسمت اول تا 4 رو داره که کامل راجع به همه شخصیت ها و موضوع بازی توضی ح بده ؟؟
چون من فیلم 1 و 2 رو دیدم و تو اینا لیون وجود نداشته !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)