مگه توی سایت نزده که داره ؟ دعوای حقوقی چه ربطی به این داره ؟ حالا که پول ندارم . . .
مگه توی سایت نزده که داره ؟ دعوای حقوقی چه ربطی به این داره ؟ حالا که پول ندارم . . .
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند تا سئوال داشتم آیا گوشی مبایلی پیدا میشه به قیمت 150 تومان که صدا رو خوب ضبط کنه برای سر کلاس میخوام دوم اینکه اگه نیست با قیمت 100 تومان چه mp3بخرم که خوب ضبط کنه رابط usbسر خود داشته باشه و کیفیت پخشش خوب باشه باطری قلمی هم بخوره در ضمن از کجا میتونم تهیه کنم من از قزوین مزاحم میشم لطفا منو راهنمایی کنید اگه گوشی باشه خیلی بهتره ممنون
دقیقا همینطوره که میگی ... یعنی اگه بگردی می بینی که خیلی ها ، سایت creative (یا خیلی سایت های معتبر دیگه که اشاره به fm recordding کردند) رو خوندند و بعدش که خریدن دیدن ضبط از رادیو نداره ... خیلی ها از این بابت شاکی بودن ... بازم میگم که شاید این قضیه حل شده باشه (در مورد یکی دو مدل دیگه حل شده) ، بنابراین احتمالش هست که واسه این مدل هم حل شده باشه ... من بازم باید چک کنم ..
در مورد کیفیت ضبط گوشی ها ، من در جریان نیستم و باید در بخش گوشی ها مطرح کنی ... ولی شک دارم که به کیفیت ضبط mp3 player ها برسه (بخصوص با 150 تومن)
در مورد mp3 player زیر 100 تومن ، با توجه به اینکه شما قزوین هستی ، به نظر میاد بعضی مدلهای کمیاب تر مثل iriver رو نتونی تهیه کنی (فقط تهران گیر میاد) ، در نتیجه می تونی v100 یا Tx FM (هر دو از creative) رو بگیری که کیفیت ضبط مناسبی دارن ... قلمی می خورن و Usb شون هم سر خودشونه ...
fh sghl
با سلام با تشکر از زحمات شما
این mp3 iriver ساخت چه کشوری است عکسی ازش هست در ضمن کجای تهران میتونم پیدا کنم در ضمن اگه ممکنه کار آیی این دو نوع creativeرا هم برام بگو با تشکر
fh sghl
با سلام با تشکر از زحمات شما
این mp3 iriver ساخت چه کشوری است عکسی ازش هست در ضمن کجای تهران میتونم پیدا کنم در ضمن اگه ممکنه کار آیی این دو نوع creativeرا هم برام بگو با تشکر
گفتم که فعلا پول دستم نیست . شاید تا هفته آینده اومد و بگیدم ، شما یه محبت کن ، حتما ببین و بهم بگو ، از کجا می تونی مطئن بشی ؟
باز هم مرسی![]()
اینکه ساخت کدوم کشوره ، اصلا مساله مهمی نیست .. الان همه mp3 player ها رو توی چین تولید می کنن ... (حتی مارک معروفی مثل ipod که امریکایی محسوب میشه هم کارخانه اش رو برده چین) ... بنابراین چینی بودن دستگاه نشانه بد بودنش نیست ... شما باید به مارک توجه کنی ... بهرحال creative اصلا متعلق به سنگاپوره و محصولاتش رو هم توی مالزی و چین تولید می کنه ...
مشخصات و عکس رو هم اینجا چک کن : (مشخصات اکثر مدلها یکی هستش ، کیفیتشونه که فرق داره)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکثر پاساژهای معتبر پیدا میشه و نمایندگی داره: بازار رضا - پاساژ ایران - پایتخت
شما می تونی بگردی بین دوستان ، یا بچه های همین فوروم ، ببینی کیا v plus دارن و بعد ازشون بپرسی که این قابلیت موجوده یا نه ...
شما بعدا به من یادآوری کن ... (همین جا یه پست بزن)
سلام seymour جان .
همونطور که میدونی من تاپیک زدم برای اینکه بفهمم قضیه fm recording چیه . . .
شما هم حتما یه زحمت بکش و حتما بهم خبر بده .
یه وقت نگیرم و ببینم که نداره ، البته موقع خرید حتما چک خواهم کرد ، اما شما بی زحمت محبت کن و تحقیق کن .
باز هم متشکرم و مرسی .
یاحق .
آخوند .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)