دوستانی که ان73 دارن واز جوی استیک زیاد استفاده کردن میخواستم بدونم احتمال شکستن پایه یا خراب شدن اون وجود دارد؟
دوستانی که ان73 دارن واز جوی استیک زیاد استفاده کردن میخواستم بدونم احتمال شکستن پایه یا خراب شدن اون وجود دارد؟
برادر من 460 تومن پول گوشی دادی .... مگه به همین راحتی خراب میشه یا میشکنه؟؟؟ اشتباه به عرضتون رسوندن.... تا وقتی که باهاش کشتی نگیری هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
چاکریم داش سامانوالا بابام اینا میخوان زنم بدن به زور
واسه همین یه مدته که سرم شلوغه
میخوام با نامزدی یه جوری بپیچونمشون یه یکی دو سالی دیگه مجردی حال کنیم
![]()
![]()
ان73 شارژ اولیش چند ساعته؟ یا زیاد مهم نیست و وقتی پر شد میتونیم از شارژ برداریم؟
![]()
شيريني يادت نره فري جون
اين شتري كه در خونه همه مي خوابه پس بزار زودتر بخوابه شرش كنده شه
Last edited by fifiis; 12-03-2007 at 00:56.
دوست من باطري ليتيومي مثل بقيه باطري ها نيست و شارژ اوليه احتياج نداره فقط بزار كامل شارژ شه بعد قطع ش كن.
از اين به بعد هم هر موقع احتياج به شارژ زياد داشتي بزن به شارژ و حتما نبايد شارژت خالي بشه بعد به شارژ بزني.
باطري ليتيومي وقتي شارژش پر مي شه ديگه شارژ نمي گيره حالا اگر 8 ساعتم تو شارژ باشه فرقي نداره.
صحبت موبايل نيست تمام وسايل ديجيتالي كه باطري ليتيومي دارن اين جوري هستند.
اميدوارم مشكلت رو حل كرده باشم.![]()
كسي مي تونه محتويات گالري شو hiden كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيا منشي تلفني روي ان 73 جواب داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم حتما![]()
نه عزیزم ما از این شترا نمیخوایم ایشالا اول نامزدی بعد یکی دو سال دیگه ازدواج![]()
فعلا مجردی حال میکنِِِیممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم![]()
Last edited by fery joon; 12-03-2007 at 01:45.
اگه خدا بخواهد امروز ان 73 دار خواهیم شد.
سلام پس من چی بگم که 2 ساله بدبخت کردم خودمواشکالی نداره 200 ساله اولش سخته بعد عادت میکنی مثل من ..... این که شوخی بود ولی بالاخره چی؟ مگه این دخترا میزارن ما یه نفس راحت بکشیم ...؟ اقا ساقدوش نمیخوای؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)