ببخشید یه سئال گوشی من سیم کارتو قبول نمی کند مشکلش چی هست
ببخشید یه سئال گوشی من سیم کارتو قبول نمی کند مشکلش چی هست
سلام !
من گوشی کا 550 دارم یک بار شارژ باتری آن تمام شد حالا روشن نمیشه باتری را هم تعویض کردم باز هم نشد
مشکل آن نرم افزاری است یا سخت افزاری؟
سلام
گوشی کا550 دارم یک بار شارژ باتری تمام شد دوباره روشن نشد اگر باتری را تعویض کردم باز هم نشد مشکل در چیست؟ ممنون
سلام دوستان
منk800 دارم یه بار وصلش کردم به کامپیوتر ویروسی شد (خودم ویروسو توش دیدم) از اون موقع به بعد وقتی بهpc وصل می کنم شارژ میشه ولی درایورشو نشون نمیده. امکان داره به خاطره ویروسش باشه؟
اگه آره یه آنتی خوب معرفی کنین(برای ویروس autorun.exe)
سلام دوست عزیز
گوشی من p1است که روش هک صدای p990انجام دادم حالا بالا نمیاد یعنی ریست میشه به نظر شما باید چه کار کنم.
سلام
همونجوری که دوستمون گفتن چه پیغامی میـــده ؟
اگه پیغامی نمیده و با باطری های دیگه امتحان کردی بالا نیومده باید ببری فلش کنـــی
دوست من این ویروس کامپیوتری هستش و هیچ ضرری به موبایل نداره و کاری به بالا اومدن گوشی یا نیومدن نداره
شما میتونی ایم ویروس رو با برنامه Autorun.Virus Remover ازش خلاصی پیدا کنی
شما دوست عزیز به این قسمـــت :
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
می تونی به صورت دستی از توی گوشی با برنامه moby explorer پاکش کنی
و البته قبل از اتصال به پی سی باید کامپیوترت رو از شر این گوشی خلاص کنی
گوشي من k750 هست كه اونو به W800 تبديل كردم ولي با كمال تعجب ديدم كه IMEI گوشيم تغيير كرده ، دوباره به K750 برگردوندم ولي همون سرياله ، چطوري ميتونم دوباره IMEI روي قوطيه گوشي رو كه قبلا هم همون بود بهش بدم به دو جا بردم گفتن بايد با Box فلش بشه و بعضي ها هم گفتن گوشي دزديه؟!!!
لطفا راهنمائي كنين.
با تشكر
تغییر IMEI فقط با باکس انجام میشه اگه شما خودتون گوشیتون رو به W800 تبدیل کردین(با کابل همراه گوشی) نباید IMEI گوشی عوض بشه مگر اینکه پچش رو نصب کرده باشد که اگه پچ رو نصب نکنید و گوشیتون چنج هم باشه گوشیتون رو Please Wait گیر میکنه برای درست کردن IMEI گوشیتون به تعمییر کار ببرید و بگید که گوشیم چنج هست و درست کنه در غیر این صورت فکر میکنم گوشیتون دزدی باشه. باز اطلاعات بیشتر بده تا راهنمایید کنم
IMEI زیر باطری با IMEI روی کارتون رو مقایسه کن اگه یکی باشن گوشی دزدی نیست
Last edited by vahidsport; 12-05-2009 at 00:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)