دوستان رعایت کنید هر پستی در تاپیک های این انجمن که خارج از مبحث معرفی نرم افزار باشه بدون اطلاع پاک خواهند شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان رعایت کنید هر پستی در تاپیک های این انجمن که خارج از مبحث معرفی نرم افزار باشه بدون اطلاع پاک خواهند شد
سلام
ببخشید من مشکلاتم با idm رو در کدوم تاپیک مطرح کنم.هر چی گشتم پیدا نکردم.
Last edited by Behi09; 30-12-2009 at 13:26.
چرا این idm اتومات سر ساعتی که معین کردم به اینترنت وصل نمیشه؟؟؟؟
سلام .
این ای دی ام برای فارسی شدن از چه فونتی تو ویندوز پشتیبانی میکنه؟؟؟؟
من زبان فارسی اون رو از سایتش گرفتم ولی وقتی فارسیش میکنم به هم میریزه و یه فونت عجیب نشون میده.
در ضمن من فونت های فارسی رو هم نصب کردم ولی بازم نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین نسخه منتشر شده !
Internet Download Manager - v5.18 build 5 - crack
Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن های جدید تا کرک و سریال براشون پیدا بشه که بلوک نشه طول میکشه ولی ورژن های 5.14 رو به راحتی میتونی بصورت دائم و بدون مشکل کرک کنی
کسانی که با کرک این نرم افزار مشکل دارند نرم افزاری رو که من پیوست کردم رو دانلود کننند و با کرکی که توشه اون رو فعال کنند و ورژن های بالاتر از این رو با این کرک نمیشه فعال کرداز همین ورژن استفاده کنید چون ورژنهای جدید تفاوت خاصی با این ورژن ندارند
سلام .
آقا من صبح که داشتم میرفتم سر کار 5 تا لینک رو دادم به queue توی idm تا خودش دانلود کنه . همشون هم با مستقیم و از رییدشیر بودن . بعد از سرکار که اومدم دیدم فقط اولی رو کامل دانلود کرده . دومی رو 5 درصد گرفنه و بقیه رو هم زیر 1 دزصدش رو دانلود کرده بود و خاموش شده . ضمنا تو تنظیمات گذوشته بودم که همزمان فقط یه لینک رو دان کنه . حالا بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟ چیکار باید بکنم
(سرویس من آرت 1 هست . تالا اصلا دیسکانکتی نداشتم . الآن همون لینکا رو دارم با سرعت بالای 47 دان میکنم .)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)