راستی مدیزان اینجارو هم مهم کنید زیرا دارای دویست و خورده ای پست هست و همه ی گوشی های دیگرو مهم کیردید غیر از این ... چرا ؟؟؟؟
راستی مدیزان اینجارو هم مهم کنید زیرا دارای دویست و خورده ای پست هست و همه ی گوشی های دیگرو مهم کیردید غیر از این ... چرا ؟؟؟؟
Last edited by pouya_99999; 18-06-2007 at 09:10.
مژده یک سایت خوب پیدا کردم به نام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته این سایت آهنگاش قدیمیه ولی خیلی خوبه .. برای دانلود فایل rm از این سایت به دستورالعمل زیر توجه کنید .
در بعضي از سايت ها آهنگهاي ريال پلير فقط براي گوش دادن گذاشته ميشن و لينك دانلودشون رو مستقيما نميدن . سايت ترانه باران رو مثال زدن و گفتن چطور ميشه آهنگ ها رو از اين سايت دانلود كرد ؟
در اين گونه سايت ها از اين شيوه استفاده ميشه كه آدرس آهنگ اصلي رو با يه سري كد در يك فايل مجزا قرار ميدن و بعد به اين فايل لينك ميدن . كه با كليك بر روي اين لينك با توجه به كدهاي درون اون فايل آهنگي كه آدرسش تو اون فايل هست به جاي دانلود شدن فقط پخش ميشه .
شما براي دانلود آهنگ بايد ابتدا اين فايل رو ( كه حجمش معمولا بسيار كم هست ) دانلود كنيد . سپس با استفاده از يك ويرايشگر متني مثل NotePad اين فايل رو باز كنيد و آدرس آهنگ اصلي رو از توش در بياريد و با داشتن آدرس اصلي فايل ، اون رو دانلود كنيد .
بزاريد با مثال بگم :
مثلا در سايت ترانه باران به صفحه ي دريافت موزيك رفته و يكي از خواننده ها رو كه مي خوايد آهنگاشو دانلود كنيد انتخاب كنيد . بعد آهنگ مورد نظر رو براي گوش دادن انتخاب كنيد . مثلا اينجا من يكي از آهنگهاي سياوش قميشي با نام پرسه رو مثال ميزنم . براي اينكه آدرس فايل اين آهنگ رو داشته باشيد دكمه ي Shift رو پايين نگه داشته و روي لينك گوش دادن آهنگ مورد نظر كليك كنيد تا آدرس فايل اون آهنگ در آدرس بار صفحه ي جديدي كه باز ميشه ظاهر بشه . كه در مثال ما آدرس به شكل زيره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فايل ها در واقع ميانبر هايي مانند شورتكات ها در ويندوز هستند كه شامل آدرس اصلي آهنگ هستن . اين فايل ها در سايت ترانه باران با فرمت smil. هست . ولي ممكنه در سايت هاي ديگه با فرمتهاي ديگه اي مثل ram و يا فرمت ديگه اي باشه . به هر حال شما اين فايل رو دانلود مي كنيد . بعد با ويرايشگري مثل NotePad كه در ويندوز موجود هست اين فايل رو باز كنيد . در ميان كدها به دنبال آدرس آهنگ بگرديد كه معمولا با فرمت rm. يا ra. هست .
مثلا من فايل ميانبر آهنگ پرسه ي سياوش قميشي رو دانلود كردم . با نوت پد اونو باز كردم و آدرس اصلي آهنگ رو پيدا كردم كه به شكل زير و قابل دانلود هست :
با اين ترفند مي تونيد آهنگ هايي رو كه فقط براي گوش دادن گذاشته شدن ، دانلود كرد .
اگه مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم . خودم هزارتا دانلود کردم . ..
مرسی پویا جان
منم گشتم ایرانی بدرد بخور نیافتم
همون آمریکایی و ترکی هم خوبه
مرسی از لطفت
پویا درست میگه
الان پست 296 هست
هنوز مهم نیست این موضوع بعد از این همه پست و 30 صفحه؟>
آره اینو امروز صبح دیدم
اما اینجاشو :
کدوم فایل؟شما براي دانلود آهنگ بايد ابتدا اين فايل رو ( كه حجمش معمولا بسيار كم هست ) دانلود كنيد .
لینکش تو اون وبلاگی هم که دیدم نبود
ببین توضیحش سخته ولی من دانلود کردم ... اون فایل اولیرو دانلود کن و با نت پد بازش کن . بعد دنبال فایلی با فرمت rm بگرد تو اونا و بعد اونو تو دانلود منیجرت یا هر چیز دیگه کپی کن ..
Last edited by pouya_99999; 18-06-2007 at 09:29.
اگه بازم نتونستی به من بگو فایل rm را واست از توش در بیارم .
خواهش می کنم .. خوشحالم کردی .. حالا من دنبال فرمت تصویری rm هم می گردم اگه تونستم ببینم تو گوشی حتما بهت خبر می دم .
من یدونه تو گوشی تصویری رو آزمایش کردم نشد
وقتی روش میام حتی play هم مینویسه اما وقتی میخوام اجراش کنم میگه نمیشه
آرمین جان من یه دونه ریختم پخش کرد .![]()
اگه می خوای فایل زیرو دانلود کن گرچه کیفیت خوبی نداره و کپی کن تو قسمت ویدیو گوشی .
اگه نشون داد حتما بهم خبر بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)