سلام
هنوز تاپیک مشاهده کننده دار تا من سوالم رو بگم.............
Somebody help
سلام
هنوز تاپیک مشاهده کننده دار تا من سوالم رو بگم.............
Somebody help
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سوالتان را بپرسید اگر بتوانم کمکتان می کنم.
سلام دوست عزیز.
چطوری باید تو تنظیمات سایتی که ساختم , عکسها به صورت اوتوماتیک به اون اندازه ای که تنظیم شده (ابعاد) دربیاد ....نه اینکه اون اندازه عکس رو پیدا و آواتور کنم.
مثلا در تنظیمات آواتور نوشتم که ابعاد 200.170 باشه ولی منظور از این عمل این بود که عکس ها در نهایت بعد از اینکه توسط شخص مورد نظر آپلود شد اینگونه باشه. نه اینکه عکس در ابتدا همین اندازه باشه.
مثلا همین فروم : هر عکسی رو که میخوایم بهش میدیم و سپس به این اندازه تبدیل میشه.(فکر کنم باید تو تنظیمات رباتهای سایت باشه) ولی نمیدونم چه جوری یا چطور؟؟؟
این منویی که در مدیریت سایت استفاده شده!
باید تو یکی از این قسمت ها باشه که بشه همچین کاری رو کرد....
تو قسمت تنظیمات آواتور فقط مربوط به سایز و ابعاد عکس میشه که در کامنت اولم توصیح دادم.....این فعالیت صورت نمیگیره!
لازم به ذکر است که سایت از نوع Phpbb
مرسی![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منظور شما این است که وقتی شخصی عکسی به انجمن ارسال می کند اگر اندازه اش بیش از آن مقداری بود که شما تعیین کرده اید، به همان اندازه ا که شما تنظیم کرده اید تبدیل شود؟ و وقتی روی عکس کلیک می کنیم عکس را در اندازه بزرگترش ببینیم.
شما از چه ورژنی از phpbb استفاده می کنید؟
قسمت اول حرفتون که زیرش خط کشیدم رو تایید میکنم . ولی نیازی نیست که وقتی سر عکس کلیک میکنیم عکس رو بزرگ نشون بده.
درست مثله همین سایت همون اندازه ای که تو ابعاد آواتور پیشبینی شده همون باشه. ولی مهم اینکه هر عکسی رو که بهش میدیم قبول کنه ولی بعدا به اون سایز و ابعاد که از قبل تنظیم شده دربیاد
اگه همین منویی باشه که در صفحه اصلی مدیریت سایت است ......
![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید:
در این لینک یک کدی قرار داده ام که فکر می کنم به دردتان بخورد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
من این لینک رو دیدم ولی حقیتش چیزی سرم نشد!!!
میشه خودتون توضیح بدید.....
شما یه جا کدیی رو برایه اینکار نوشتید ولی اونو هم متوجه نشدم و همینطور در پایین صفحه گفتید که شاید همچین مدی هنوز تهیه نشده باشه!!!!
ممنون میشم خودتون راه حل رو بهم بگید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
توضیح واضح است.
شما در پست دومی از "برای انجام این کار: " کارهایی که گفته شده را انجام دهید، و با مابقی پست ها کاری نداشته باشید / در اینصورت آن چیزی که می خواهید بدست خواهید آورد.
البته باید فایل ها را از داخل فایل های انجمن پسدا کنید و آنها را ویرایش کنید.
منظور از اینکه در آنجا نوشته ام "شاید همچین مدی هنوز نوشته نشده است." این است که دقیقا دوست عزیزمان آن چیزی را که می خواستند نبود و یک کد سادتری بود که کارمان را راه می اندازد و مشکلی به وجود نمی آورد.
سلام
الان من تو مدیریت سایت هستم ولی همچین چیزی رو پیدا نمیکنم (منظورم اون کد اولی هستش)؟؟؟
![]()
این منو که توش همچین کدی رو نوشته تو کدوم قسمت هستش !!!
عکسش در کامنت میتونید ببنید293
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)