تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 30 از 63 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

داره خودمونی میشه G_M_Sarmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال !!!! واسه آمریکا مدرک تافل لازمه یا آیلس !!؟ من مبتدیم و میخوام خدا بخواد 4 سال دیگه برم آمریکا از الان شروع کنم تا 4 سال دیگه میتونم تافل بگرم؟ واسه شروع زبان ایترچنج بخونم یا اکسپترون؟
    الان جدیدا تو خیلی از ایالت های آمریکا آیلتس را هم قبول دارند. منم به شما توصیه نمیکنم که بصورت خودخوان زبان آموزی کنین چون به تجربه ثابت شده که بعد از تموم شدن آن مدت زمان فرد به اندازه کافی یادنگرفته. من به شما توصیه میکنم که حتما کلاس برید واگه فرصت دارید برید کلاسهای هرروزه و برایش هم حیلی تلاش کنید. مهم نیس چه کتابی تدریس میشه اما چون هدفتون آمریکاست بهتره که یه کتاب باشه که لهجه اش هم امریکایی باشه و گرنه خیلی فرقی نمیکنه که کتاب چی باشه. چون اصل خود شمایید که چقدر براش زحمت میکشید.
    راستی فکر کنم یکی از دوستان گفته بود که اینجا زبان را یاد بگیر و برو خارج امتحان بده اما من میگم که هم اینجا یاد بگیر و هم امتحان بده چون اون ور خیلی سخت میگیرن و در ضمن یک native ازت امتحان میگیره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    tabriz

12 Scriptas of ielts&tacdis

hi guys ,i want some scripts
    i haventt found yet
    e.g scripts of tacdis for developing or expanding
    or ielts tests for 1,2,3,4,
    tnx
    i,m waiting to answer

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض كمك فوري درباره آيلتس....مديران عزيز لطفاً پاك نكنيد......

با سلام
    من دارم IELTS Prepration رو نگاه ميكنم
    در كنارش مجموعه objective بهتره يا insight to
    يا چيزه ديگه؟

مرسي

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام
    من دارم IELTS Prepration رو نگاه ميكنم
    در كنارش مجموعه objective بهتره يا insight to
    يا چيزه ديگه؟

مرسي
    خوب اینو نمیشد تو همون تاپیک IELTS بپرسی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض ielts

سلام دوستان
    من ميخوام در آزمون ielts شركت كنم. براي شروع دارم كتاب 504 رو مي خونم . ولي در مورد بقيه اش speaking,listening,.. كمكم كنيد .

با تشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخوام در آزمون ielts شركت كنم. براي شروع دارم كتاب 504 رو مي خونم . ولي در مورد بقيه اش speaking,listening,.. كمكم كنيد .

با تشكر
    من هیچ کاره ام ... در این مورد زیاد بحث شده ... می تونی سوالت رو هم تو قسمت سوالات به زبان فارسی بپرسی....................

سطح زبانت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

7 کتاب CAMBRIDGE بسیار کمک میکنه به listening و reading و نمونه های Writing هایی هم که داره برای آشنا شدن با موضوعات و نحوه ی نمره دهی و ... بد نیست . کلا برای آشنا شدن با جو IELTS این کتاب خیلی خوبه .

برای Writing کتاب Focus on IELTS هم کتاب خیلی خوبی هست .

داره خودمونی میشه navai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض یک روش استثنایی در Reading ایلتس

سلام، من یک روش خیلی خوب برای موفقیت بسیار بالا در Reading ایتلس پیدا کردم که اگر کسی خواست میتونم در اختیارش بگذارم، همینقدر بگم که من در امتحان اول شدم 5 ولی در امتحان دوم شدم 7

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

به ما هم یاد بده ...............باید ادرس ایمیل بدیم ...........

داره خودمونی میشه navai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آدرس ایمیل نمیخواد همینجا میگم، البته من خلاصش میکنم و این روش تنها نکتش تمرین زیاد هستش.
    اگر امتحانات ایلتس رو دیده باشین، بخش ریدینگ یکی از قسمت های سخت اون هستش و اونم بخاطر زمان کم امتحانه
    همونطور که میدونین در بخش ریدینگ جنرال در حدود 2000 الی 2500 کلمه وجود داره که شما در یک ساعت میبایست بخونید و سئوالات رو پاسخ بدین.
    حالا میرسیم به راه اکتشافی من ، البته این راه خیلی هم اکتشافی نیست بلکه تکمیل شده روشی که قبلا وجود داشت و اونم خط کشی زیر لغات کلیدی هستش، در این روش سخت ترین بخشش اینه که کدام لغت کلیدیه کدام لغت کلیدی نیستش
    من خیلی روی این روش کار کردم بخاطر اینکه دیدم در یک ماه نمیتونم با خوندن یک نمره ریدینگم رو بهتر کنم پس شروع کردم به دنبال راهی که زمان رو برام کاهش بده.
    در این روش شما میبایست اول از هر کاری یک نگاه خیلی سریع در حد 2 دقیقه به سئوالات اون بخش بندازین سپس شروع کنید متن رو سریع نگاه کردن همینطور که متن رو میخونید زیر هر لغطی که میبینید یک کمی مهمه خط بکشید لازم نیست خیلی لغت مهمی باشه در ضمن اصلا نخواهید که معنی متن رو بفهمید برای اینکه اصلا لازم نیست خوب در این قسمت در حداکثر 5-6 دقیقه برای قسمت اول 7-8 دقیقه برای قسمت دوم و در حدود 10-12 دقیقه برای قسمت سوم نباید بیشتر وقت بگذارید خوب بعد از خط کشی بخش اول میرید سراغ سئوالات حالا سئوالات را بخونید و سریع در متن فقط لغاتی که خط کشی کردید را نگاه کنید و جواب را پیدا کنید. روشی که همه جا میگن هم شبیه همینه ولی اونجا میگن لغات کلیدی که بنظر من هر لغتی که یک کمی معنی داره کلیدیه یعنی مثلا در متن قسمت سوم ریدینگ حدودا باید زیر 100 لغت را در متن خط کشیده باشید .
    توضیح بیشتر نمیشه در این خصوص داد میبایست حتما تمرین زیاد انجام بدین من با همین روش تونستم از نمره 5 در ریدینگ به 7 برسم.
    در ضمن برای تمرین هم فقط از متون آکادمیک استفاده کنید.
    حالا تمرین کنید اگر مشکلی بود به من بگید ، البته اولش یک کمی سخته ولی باور کنید که این بهترین روشه.
    اگر با این روش موفق شدین ما رو هم دعا کنید.

11. 3 کاربر از navai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •