تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 30 از 93 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

داره خودمونی میشه Setareh1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    The Netherlands

پيش فرض

نوشته پايين رو توي يك سايت الان خوندم.قيمتش با ثبت نام چقدر ميشه؟ آيا قرعه كشي هست؟ من ميتونم بگم كه تاريخ گرفتن كارتم ماه خرداد يا تير باشه؟

متقاضيان در ين شهرها مي‌توانند با مراجعه به يکي از پيگاه‌هي اطلاع‌رساني تاليا به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تکميل فرم مشخصات خود، کد ثبت نام دريافت کنند. متقاضيان به هنگام تکميل فرم مشخصات خود مي‌توانند زمان دريافت سيم‌کارتشان را نيز مشخص کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    The Netherlands

پيش فرض

بازم 1 سوال ديگه.مثل اينكه تو بهمن, ثبت نام سيم كارتهاي اعتباري دولتي شروع ميشه كه 34 هزار تومان هست. نميدونم چه تاريخي اينهارو تحويل ميدن. ممكنه كه موقعي كه من ميام ايران تحول ندن؟ چون من تو ماه تير ميخوام بيام ايران.اگه دير تر از تير سيم كارت رو بدن كه من نميتونم استفاده كنم. آه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

بازم 1 سوال ديگه.مثل اينكه تو بهمن, ثبت نام سيم كارتهاي اعتباري دولتي شروع ميشه كه 34 هزار تومان هست. نميدونم چه تاريخي اينهارو تحويل ميدن. ممكنه كه موقعي كه من ميام ايران تحول ندن؟ چون من تو ماه تير ميخوام بيام ايران.اگه دير تر از تير سيم كارت رو بدن كه من نميتونم استفاده كنم. آه
    خب اگه می خوای مطمئن باشی، سیم کارت اعتباری ایرانسل بگیر. 29هزار تومن. همون موقع که پولو بدی، سیم کارتو می گیری. دقیقه ای 62 تومنه و بقیه تعرفه ها و امکاناتش مثل ایرانسل دائمی هست. دیگه رو دست این سیم کارت ها بعید می دونم سیم کارت دیگه ای بلند شه.!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    The Netherlands

پيش فرض

ولی شنيدم آنتن دهيش تو شهرك غرب 0 هست.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    The Netherlands

پيش فرض

درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاملا درسته

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

13 پیش شماره سیم کارت های اعتباری Mci

رئیس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات سیار، گفت: شماره تلفن‌های همراه سیم‌کارت‌های اعتباری، در ادامه شماره‌های واگذار شده اپراتور اول تاکنون خواهد بود.
    دکترسیدعلی علویان، در گفت‌وگو با سیتنا، با بیان این مطلب که رقم 8 و 9 تاکنون در منطقه 2 واگذار نشده است، اظهار داشت: احتمالا این ارقام به عنوان رقم چهارم سیم‌کارت‌های اعتباری بعد از 0912 در ناحیه 2 کشوری و در 7 ناحیه کشوری دیگر نیز در ادامه شماره‌های واگذار خواهد شد.
    علویان، نرخ اتصال سیم‌کارت‌های اعتباری 20 هزار تومان، مالیات 4 هزار تومان (مجموعا 24 هزار تومان) و هزینه شارژ را 10 هزار تومان عنوان کرد و افزود: در عین حال، در زمان ثبت‌نام، تنها هزار تومان از متقاضیان دریافت و مابقی هنگام تحویل سیم‌کارت اخذ می‌شود.
    وی، درباره محدودیت زمانی شارژکارت‌های سیم‌کارت‌های اعتباری اپراتور اول نیز گفت: محدودیت زمانی قطعا وجود دارد، اما هنوز در مورد مدت آن تصمیم قطعی گرفته نشده و در حال بررسی هستیم.
    علویان، در ادامه، مبلغ شارژ کارت‌ها را متفاوت دانست و افزود: این امر بستگی به موقعیت بازار داشته و کارت‌های 10،20 و 40 هزار تومانی در برنامه قرار دارد.
    وی گفت: توزیع سیم‌کارت‌های اعتباری بر اساس قرعه‌کشی خواهد بود، منتهی در مناطق دارای ظرفیت توزیع سریع‌تر انجام می‌گیرد.
    رئیس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات سیار، تصریح کرد: بر اساس توافق‌‌ با شرکت پست، تمامی عملیات ثبت‌نام توسط پست از 12 تا 30 بهمن ماه انجام خواهد شد، ضمن آنکه تمهیداتی برای ثبت‌نام اینترنتی نیز اندیشیده شده است.
    وی، همچنین در خصوص برخی انتقادات مبنی بر بروز اختلال در ارتباط با تلفن همراه و یک طرفه بودن صدا در مرحله اول تماس برخی مشترکان، گفت: این موارد مربوط به بخش‌های نرم‌افزاری شبکه بوده که به دلیل مشکل در تعاریف انجام شده در برگردان‌ها هنگام ورود به سایت جدید به شبکه ایجاد می‌شود.
    علویان، در پایان تصریح کرد: این‌گونه اختلالات محدود، به دلیل توسعه دائمی شبکه هنگام تغییر مسیر و برگردان‌ها به وجود آمده و تمام تلاش‌ها در این جهت است که اختلالات ایجاد شده، بسیار سریع برطرف شود.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 پیش‌شماره‌های کنونی ایرانسل تغییر نمی‌کند

مدیرعامل ایرانسل گفت: پیش‌شماره‌های کنونی اپراتور دوم تغییر نمی‌کند و تا 20 میلیون مشترک را در سراسر ایران پوشش می‌دهد.
    علی‌رضا قلمبر دزفولی، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: شرکت ایرانسل، در صورت لزوم تنها یک پیش‌شماره به شبکه اپراتور دوم اضافه می‌کند.
    وی افزود: به دلیل فلت بودن شبکه، ایرانسل هزینه جابه‌جایی دریافت نمی‌کند، بنابراین نیازی به پیش‌شماره‌های متفاوت در استان‌های گوناگون کشور نیز نیست.
    مدیرعامل اپراتور دوم، در پایان مدعی شد: (احتمالا) در آینده، شرکت ارتباطات سیار تلاش خواهد کرد تا Numbring مشترکان اپراتور اول را شبیه اپراتور دوم کند.

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دستون واقعا درد نكنه كه وقت گذاشتيد.ببخشيد چند تا سوال ديگه هم دارم.

تاليا رو ميشه همون روزي كه وارد ايران ميشم بخرم ؟يعني همون موقع تو مغازه بهم ميدنش؟؟

فروش چه جوري هست؟بايد محضر رفت؟؟ آزاد و غير آزاد چه فرقي با هم دارند؟؟ و امكانش هست كه 2 روز قبل از خروجم از ايران اقدام به فروختنش كنم؟ يعني دير نيست؟؟ كجا بايد فروخت؟ همون فروشگاه تاليا كه كارت ميفروشن؟

به سايت تاليا كه رفتم, يك فرم داشت.برام گنگ بود. ميشه ثبت نام كنم ؟؟چقدر طول ميكشه تا بهم بدن؟ 4/5 ماه؟

اگه ايرانسل شهرك غرب آنتن بده و بشه باهاش sms زد, بد نيست چون ميتونم بدم مثلا به دوستم كه هر 90 روز 1 بار ازشsms بزنه. ولي تاليا رو نميشه كه بگم هر ماه شارژش كن, مگه اينكه بفروشمش.

واقعا نميدونم چيكار كنم.

بازم هر چي شما بگين.واقعا مرسي...
    هر وقت که وارد بشید میتونید یه روزنامه همشهری بگیرید و به یکی از جاهایی که با پیک سیم کارت رو میفرستند زنگ بزنید و تلفنی قیمت و شماره رو هماهنگ کنید و منتظر بشید تا سیم کارت بیاد درب منزل پول رو هم همون موقع پرداخت کنید...

یا اصلا یه سر یه یه مغازه بزنید و یه خط صفر یا کارکرده بگیرید که این هم امکان پذیر هست...

در مورد سند باید بگم که نیازی به سند زدن نیست... سند های تالیا به نامی اولین کسی هست که سیم کارت رو از خود شرکت تالیا تحویل گرفته... بقیه افرادی که این سیم کارت دستوشون میچرخه فقط یه برگه از طرف قبلی دارند مبنی بر اینکه هیچ ادعایی نسبت به سیم کارت وجود نداره (از سوی نفر قبل)... به اون برگه هم میگن صلح نامه

منظور از خرید آزاد همون خرید از مغازه و مجریان فروش سیم کارت های تالیا در شهر هستند... خود شرکت تالیا در سال حدودا 2-3 سیم کارت واگذار میکنه (البته بعد از بار بعد از ثبت نام)... شما نمیتونید روزی که وارد ایران میشید برید امور مشترکین تالیا و یک سیم کارت بگیرید... باید خط هایی که تو بازار هست رو بخرید (که اصطلاحا میگن خرید آزاد)

در مورد ثبت نام در سایت تالیا:
    واگذاری سیم کارتها تو بهمن ماه امسال آغاز میشه که اگر ایران باشید میتونید سیم کارتتون رو تحویل بگیرید

در مورد ایرانسل:
    شهرک غرب آنتن دهی مناسبی نداره (فعلا)

شما همون تالیا رو بگیرید و وقتی هم خواستید از ایران برید بفروشین... برای فروش هم مشکلی ندارید... میتونید 1 ساعته این کار رو انجام بدید

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما مخابرات رو ولش کن... یا سیم کارت تالیا بگیرید، یا سیم کارت ایرانسل... مخابرات اگر خوب بود که کسی نمیرفت دنبال ایرانسل و تالیا
    در مورد اینکه چه وقت سیم کارتهای اعتباریشو واگذار میکنه:
    فقط و فقط خدا عالمه... خود مخابرات هم نمیدونه کی میخواد واگذاریرو شروع کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •