تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 190 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    حميد جان من اين كارو كردم ولي گوشي فقط با نوشته اين كارو انجان م مي دهد ولي گوشي 6600 كه خيلي قديمي تر هستش با صداي خودمون كارو پيش مي بره .(اول صداي خودمون رو ضبط مي كنه بهد با تطبيق همون صدا در خواست رو انجام مي دهد.)اميدوارم منظورمو رسونده باشم.
    اگه دكمه سمت راست(دكمه سبز رنگ) رو 3 ثانيه نگه داري برنامه اش خود به خود اجرا مي شه!
    Last edited by Ghasem.M; 20-03-2007 at 07:59.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حميد جان من اين كارو كردم ولي گوشي فقط با نوشته اين كارو انجان م مي دهد ولي گوشي 6600 كه خيلي قديمي تر هستش با صداي خودمون كارو پيش مي بره .(اول صداي خودمون رو ضبط مي كنه بهد با تطبيق همون صدا در خواست رو انجام مي دهد.)اميدوارم منظورمو رسونده باشم.
    اگه دكمه سمت راست(دكمه سبز رنگ) رو 3 ثانيه نگه داري برنامه اش خود به خود اجرا مي شه!
    Last edited by Ghasem.M; 20-03-2007 at 08:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان گوشي من n 70-1 هست ميخواستم بدونم تموم ان 70 ها كنارشون يك داره يا نه؟
    شماره 1 كنارش نشانه چيه؟
    ممنون
    شماره 2 براي مدل جديد نوكيا يعني musical eddition هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها من نمیدونم چطوری رادیوی گوشیم و فعال کنم یعنی کارش بندازم میشه یه راهنمایی کنید
    هدستي كه تو جعبه گوشيت بود رو به موبايلت وصل كن همين!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.لطفا کمکم کنید. من با گوشی ام نمیتونم نرم افزار و تم با بلوتوث ارسال کنم. ایا همه ی ان 70 ها اینطور هستند.اما چیزهای دیگر را براحتی ارسال میکند.
    براي ارسال برنامه ميتوني برنامه File Send يا instantsis_v21 تو قسمت درخواست نرم افزار اين سايت دانلود كني
    يا تو گوگل سرچ كني

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.خواهشا کمکم کنید.من ان70 موزیک ادیشن دارم .نمیدونم چرا 2 روزه که گوشیم کند شده و دیر روشن میشه.در ضمن در قسمت موزیک پلیر اهنگ در حال پخش رو نمیتونم جلو و عقب کنم(باز هم میگم 2 روزه گوشیم اینطور شده).گوشی رو مستر ریست کردم باز هم فایده نداشت.اگر راه حلی دارید به من بدید.(ایا گوشیم ویروس گرفته؟اگر گرفته یک انتی ویروس خوب پیشنهاد کنید.)
    مي توني از آنتي ويروس نورتون 2007 استفاده كني از اين جا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش كن
    براي جلو عقب بردن موزيك دكمه اي رو كه با آن آهنگ رو عوض مي كني نگه دار آهنگ جلو مي ره

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی چطور میشه در قسمت اس ام اس 160 کلمه رو ارتقا داد؟ اصلا میشه؟
    تو اگه به تايپ كردن ادامه بدي مي نويسه ولي چندتا اس ام اس حساب مي شه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض نرم افزار ان 70

راستي براي بروبچس ان 70 دار
    مي تونيد تو اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه ها و تم هاي ان 70 رو دانلود كنيد همچنين مي تونيد تو قسمت مقايسه گوشي تون رو با تمام گوشي ها مقايسه كنيد خودم سايتش و ديدم خيلي باحاله

9. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    بنده جدیدا یک ن70 خریدم ولی نمودونم چه چیزی را از قسمت imaging camera و mobile آن پاک کرده ام که حالا دیگه عکس نمی گیریه و system error میده اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشوم که راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    بنده جدیدا یک ن70 خریدم ولی نمودونم چه چیزی را از قسمت imaging camera و mobile آن پاک کرده ام که حالا دیگه عکس نمی گیریه و system error میده اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشوم که راهنمایی کنه
    شايد با مستر ريست مشكلت حل شه برو قسمت setting بعد phone بعد قسمت generals و قسمت org.phone setting رو بزن ازت lock code مي خواد كه اگر عوض نكرده باشي يا 12345 يا 0000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •