تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 168 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mrhamzeh
    عزیزان سلام ممنونم از توجه تون
    هر چند من مثل شما حداقل توی کار انتی ویروس حرفه ای نیستم ولی تفاوت نسخه حرفه ای و استانداردو میدونم برای اینکه مطمئن بشید از خود بیتدفندر کپی و پیست میکنم :BitDefender 8 Professional Plus Build 8.0.200 با حجم 13.9
    در ضمن تا جایی که من میدونم اگر شرکتی انتی ویروسی با حجم و اپدیت مختلف بده حتما بیلد اونا فرق میکنه
    اقا مهدی در مورد کاسپر هم باید بگم این حجم 33 خودم دانلود نکردم ولی اینجا اینتوری نوشته همین تور نوشته 1 ماه مجانی هست اینم صفحه اون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزيزم سلام. ما خداي ناكرده قصد جسارت نداشتيم و منظورمون اين نبود كه شما اطلاع نداري فقط خواستيم در مورد پست قبليتون نظر خود رو داده باشيم.
    در مورد بيت دفندر بايد بگم كه من آخرين ورژنش رو كه دانلود كردم 13.9 نبود و بين 15 و 16 مگ بود. نمي دونم ديگه اون 13.9 مگي كدومه. يا ورژنش فرق داره يا نسخه متفاوتيه.
    در مورد لينكي كه دادي هم من نديده بودم اين لينك رو. چون در خود سايت كاسپرسكي هم كه نسخه تريال رو گذاشته هم براي پرسونال و هم پرسونال پرو هيچ كدوم 33 مگ نيست. خودم هم تعجب مي كنم كه اين چيه پس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamilton
    با سلام.
    از همه دوستاني كه انتي ويروس kaspersky را معرفي كردند واقعا ممنونم.بسيار عاليست.علاوه بر قدرت بالاي شناسايي ويروسها امروز در حين كار در اينترنت اين پيغام را داد:
    attention!your computer has been attacked from the internet.
    network attack HELKERN from address 59.40.35.138 has been successfully repelled.
    من هم با اینکه فایر وال zonealarm دارم ولی این پیام را دریافت میکنم.....
    سوال من این است که قاعدتا فایر وال باید بتونه جلوی حملات اینترنتی را بگیرد....پس چطور این اتفاق افتاده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا دوست خوبمون نسخه اينترنت سكوريتي رو نصب كرده اند؟ يا شايد هم نسخه جديد كاسپرسكي اين امكان رو داشته باشه؟
    مثل بيت دفندر كه خودش فايروال هم هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    احتمالا دوست خوبمون نسخه اينترنت سكوريتي رو نصب كرده اند؟ يا شايد هم نسخه جديد كاسپرسكي اين امكان رو داشته باشه؟
    مثل بيت دفندر كه خودش فايروال هم هست.
    مهدی جان دوست عزیز..من ورژن 5.0.372 استفاده می کنم..ولی این پیام را دریافت می کنم..آیا فایر وال zonealarm اینقدر ضعیف است که یک attack بتونه از آن رد بشه و آنتی ویروس بتونه جلوی آن را بگیرد.

لطفا راهنمائی بفرمائید.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينجا 2 مساله وجود داره.
    يكي اينكه شما در پست قبليت اشتباها نوشته اي كه زون آلارم اون پيام رو مي ده! در حالي كه الان مي گي نمي ده
    در ضمن من بايد خدمتتون عرض كنم كه همونطور كه قبلا هم بحث شده در اين مورد ، زون آلارم فقط معروفه ولي اصلا خوب نيست و بيشترين باگها رو داره و هكرها هم همگي راههاي نفوذ به اون رو مي دونند. شايد الان بعضي از دوستان بگن نه اينطور نيست. من هم ديگه اينقدر اينجا بحث كرديم در اين موارد كه ديگه خسته شدم از بحث. هر كي مي خواد قبول كنه و هر كي هم نمي خواد قبول نكنه. فقط براي خودت دارم مي گم كه بدوني كه زون آلارم اصلا خوب نيست. از kerio استفاده كن. بهترين فايروال در دنيا است. حرفه اي ها و حتي فوق حرفه اي ها هم از كريو استفاده مي كنند.
    درضمن به نظر من كاسپرسكي خيلي بهتر از زون آلارم عمل مي كنه. به قول يكي از بچه ها ! شك نكن!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

مهدي جان
    می شه لطفا کار کردن با مریو را آموزش دهی؟
    در ضمن zone alarm 6 آمده...من تست کردم....خیلی بهتر جواب می دهد.

نظر شما چی است ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زون آلارم كلا مشكل داره. ورژن جديدش هم خيلي تغيير نكرده. از نظر نفوذ هنوز مشكل داره. اما كريو يه چيزه ديگه است. كار كردن باهاش هم راحته. بعدا برات توضيح مي دم. چون الان دارم آفلاين مي شم.

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید میشه چند سایت برای رنکینگ فایر والا معرفی کنید .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام اقا مهدي عزيز.
    من خودم طبق راهنمايي شما از فايروال kerio استفاده ميكنم و از انتي ويروس kaspersky personal 5.0.372 كه فقط هم انتي ويروسه ولي ديدن اين پيغام در نوع خودش جالب بود.نميدونم ايا اين انتي ويروس در نقش فايروال هم ظاهر ميشه؟

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

ببخشید میشه چند سایت برای رنکینگ فایر والا معرفی کنید .
    يه سري به اينجا بزن ولي فكر نكنم اين سايت ملاك باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •