خدا رحم كرد من نبودم وگرنه ...
بابا گروه من خوابيده ... بياين اونجا كل كل كنيد ... تاپيك هارو از بين نبريد
ممنون![]()
خدا رحم كرد من نبودم وگرنه ...
بابا گروه من خوابيده ... بياين اونجا كل كل كنيد ... تاپيك هارو از بين نبريد
ممنون![]()
ببینم مگه اینجا جای بحث و به اشتراک گذاشتن اطلاعات نیست !!!!؟؟؟؟
اگه اینجوره که شما میگی پس بهتره همه ID همدیگرو بگیرن و بعدشم بگن گور بابای هر چی فروم و پست که بخوایم توش وقت بزاریم و پست بدیم و بعدش یکی مثل جناب عالی بیاد پاکش کنه !!!!
کجای P30world درسته که این یه کارش درست باشه !!!! تمام انجمن رو مطالب Spam گرفته !!!! شما که مدیریت رو قبول کردی به جای نشستن و گیر دادن به بچه ها یکم به اوضای کل فروم برسید خواهشا !!!!
اين بحث رو من امروز شروع کردم ، چيزی هم که نوشته بودم هم در مورد
xbox بود و هم در مورد alan wake ,,, همون طوری هم که گفتم توی خود فروم alan wake هم يه همچين بحثی به راه افتاده ،حتی نظر سنجی هم گذاشتن ، ولی با هيچ کس برخورد نميشه ،،، البته اينجا ايرانه و همه چيمون بهم مياد ،,,,, بگذريم ،،، delete شد ديگه !!! فقط يه سوال دارم؟ چه طوری ميتونم بفهمم ساير دوستان در جواب پست من چی نوشتن؟ هر چند که اينجور که پيداست همه طرفدار xbox هستن،،، در هر صورت نظر همه برای من محترمه و دوست دارم بدونم چی جواب دادن ؟ انصافا کسی فحش نداد که ؟!؟!!!!!!![]()
alan wake هم بسيار بازيه توپيه ،،، ايشالا فقط برای xbox ميآد ، اينقدر بازی کنيد تا 3 چراغه بشيد ، بترکيد!!!!![]()
در پايان از دوستانی که در جواب من چيزی نوشتن و پستشونdelete شده عذرخواهی ميکنم، چه اونهايی که با من موافق بودن و چه اونهايی که با من مخالف بودن و چه اونهايی که احيانا بد و بيراه گفتن ...
Last edited by amir_rafie; 27-07-2009 at 16:13.
ايشاالله برای PC هم بياد ... اگر بياد چيزی از ما كنسول دار ها كم نميشه فقط تعداد بيشتری از اين بازی لذت ميبرن
چرا یک چیز کم میشه ........ اینکه دوباره از SONY عقب میمونیم![]()
از چیه سونی عقب میفتیم؟مگه سونی چی داره .یدونه متال داشت اونم از دستش رفت.در ضمن اگه واسه ویندوز بده ضرر نمی کنه که.ویندوز هم ماله خودشه.
عزیز حرف شما درسته ولی تو چنتا پست توهین به یکدیگر بود که این قابل قبول نیست.
این هم 1 لیست خوشکل از لیست بازی های اختصاصی ps3 و دلیل عقب افتادن xbox
که البته یکی از دوستان گفت چون من نمیدونستم.
Uncharted
Uncharted 2
Metal Gear solid 4
kill zone 2
infamous
heavenly sword
ninja gaiden sigma
ninja gaiden sigma 2
heavy rain
god of war 3
resistance fall of man
resistance 2
motor storm
full auto 2
این لیست آپدیت خواهد شد. :دي
نگا کن کار من pc gamer به کجا کشیده :دي
البته تا 2 ثانیه دیگه پاک میشه.
بحض رو هم ادامه ندیم بهتره.
تاپیک نابود شد.
درسته مجید جان.من عصبانی بودم یه چیزی گفتم شما جدی نگیر.
اين كه دليل نمبشه از اين طولانيترش براي xb360 هم هست
اجازه بده ناتال بياد اونوق 5 برابر اين ليست هم ياراي مقابله باهاش رو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)