همین ورژنی که بالا گذاشته شده تو سایت demonoid ریپش کردن و شده یک سی دی کیفیتش هم خوبه ( خودم دانلودش کردم و دیدم )
حجمش تقریبا 700 مگ هست گه میشه نصف ورژن ااصلی اگه خواستی بگین کلینکش رو بزارم
همین ورژنی که بالا گذاشته شده تو سایت demonoid ریپش کردن و شده یک سی دی کیفیتش هم خوبه ( خودم دانلودش کردم و دیدم )
حجمش تقریبا 700 مگ هست گه میشه نصف ورژن ااصلی اگه خواستی بگین کلینکش رو بزارم
جواب سوال های منو در صفحه قبل ندادید؟!
بلخره چی کار کنم اون 99% رو ؟
یعنی باید کنسلش کنم ؟
سلام.
من رضا هستم.ممنونم که با راهنماییهای خوبتون به همه کمک می کنین تا بتونن دانلود راحت وخوب داشته باشن.من برنامه utorent را نصب کردم وباهاش دانلود میکنم طی 2 روز 4 تا فیلم گرفتم با adsl 512 kb .البته راضیم چون خیلی راحت تر از rapidshare و megauploade .
یک سئوال داشتم اینکه الان با این وضعیتی که من دانلود می کنم برنامه دیگه ای هست که از این راحت تر وپرسرعت ترباشه ؟؟ اگه هست لطفا به من بگید.
باتشکر
صفحه ی قبل گفتم که باید یه ترکر براش پیدا کنی که سیدر داشته باشه و به لیست ترکر ها اضافه کنی یا اینکه بری تو سایت ترکر و درخواست reseed بدیجواب سوال های منو در صفحه قبل ندادید؟!
بلخره چی کار کنم اون 99% رو ؟
یعنی باید کنسلش کنم ؟
اگه نتونستی ترکر پیدا کنی لینک تورنتی که دانلود می کنی رو بزار ما هم یه سرچ براش بزنیم شاید پیدا بشه
سرعت تورنت به برنامه زیاد ربط نداره من خودم هم از utorrent استفاده می کنم و سرعتی که با این برنامه دانلود می کنم همون سرعتی هست که با دانلود منیجر از http دانلود می کنم.
من رضا هستم.ممنونم که با راهنماییهای خوبتون به همه کمک می کنین تا بتونن دانلود راحت وخوب داشته باشن.من برنامه utorent را نصب کردم وباهاش دانلود میکنم طی 2 روز 4 تا فیلم گرفتم با adsl 512 kb .البته راضیم چون خیلی راحت تر از rapidshare و megauploade .
یک سئوال داشتم اینکه الان با این وضعیتی که من دانلود می کنم برنامه دیگه ای هست که از این راحت تر وپرسرعت ترباشه ؟؟ اگه هست لطفا به من بگید.
باتش
برای اینکه سرعت خوبی داشته باشین باید موقع دنلود فایل تورنت, تورنتی رو دانلود کنین که seeder/peers زیاد داشته باشه و سرعت اپلودتون هم خوب باشه ( حد اقل 1/3 سرعت دانلود ) اکه سرعت اپلود رو بین 25 تا 30 بزارین و تورنتی که دانلود می کنین هم به اندازه کافی seeder/peers داشته باشه اونوقت می تونی با سرعت 65/ 70 دانلود کنی
پیشنهاد می کنم یه اموزش از تنظیمات utorrent پیدا کنی و بخونی یه چیزایی هست که اگه تو utorrent تغییر بدی می تونه برای داشتن حد اکثر سرعت کمکت کنه
پیمان جان مرسی از محبتت.
میخواستم اگه برات ممکنه یک سری تنظیم که باعث می شه سرعت azureus بالا بره بهم بده.درضمن این حرف شما که باید آپلود بالا باشه کاملا درسته ومن امتحان کردم.
باتشکر رضا
سلام بر دوستان
من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
:ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
که به نظرم یه مشکلی هست .
ممنون میشم از هر کسی که منو راهنمایی کنه
من 20 صفحه از تاژیکها رو خواندم ولی کسی مثل من مشکل نداشت ؟
مرسی و خداحافظ
دوستان من با نرم افزار فلش گت هم سعی کردم و این بار هم نتوانستم ولی در قسمت های مختلف اطلاعات ذیل را داد که امیدوارم برای راهنمایی من مفید باشه :
SUMMARY:
Torrent d:\Program Files\FlashGet\Torrent\non-oss-dvd-iso.torrent
Directory d:\Downloads\non-oss-dvd-iso
Comment
HashString 0b1f4aac91866176d36253972b7afcee338c4ef9
Tracker [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Piece 256 KB / 14305
Total Size 3.49 GB
Finished 0 B
Status Available Peers: 0 Connected Peers: 0 Connected Seeds: 0 Connecting Peers: 0 Health: 0%
Average Download Speed 0.00 KB/s
Average Upload Speed 0.00 KB/s
Total Downloaded 0 B
Total Uploaded 0 B
TRACKERS:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2007-05-07 1313 error reading response.
DHT
FILES:
SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.iso 3.49 GB
PEERS:
خالی
امیدوارم که اساتید بتوانند راهنمایی ام کنند
یعنی چی برم تو سایت ترکر؟صفحه ی قبل گفتم که باید یه ترکر براش پیدا کنی که سیدر داشته باشه و به لیست ترکر ها اضافه کنی یا اینکه بری تو سایت ترکر و درخواست reseed بدی
اگه نتونستی ترکر پیدا کنی لینک تورنتی که دانلود می کنی رو بزار ما هم یه سرچ براش بزنیم شاید پیدا بشه
ببنین ایناست مشخصاتش
Torrent from original webpage: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
download torent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spider.Man.3.English.DVDRip.XviD-Afa.avi
من همیشه azureus یا دانلود منیجر های دیگه طبق اموزش زیر تغییر میدم که در افزایش سرعت هم کمک زیادی میکنه ( البته برای کانکشن های 256 به بالا و برای کسایی که حد اکثر سرعت رو نمیگیرن خوبه )میخواستم اگه برات ممکنه یک سری تنظیم که باعث می شه سرعت azureus بالا بره بهم بده.درضمن این حرف شما که باید آپلود بالا باشه کاملا درسته ومن امتحان کردم.
مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارمسلام بر دوستان
من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
:ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
که به نظرم یه مشکلی هست .
ممنون میشم از هر کسی که منو راهنمایی کنه
من 20 صفحه از تاژیکها رو خواندم ولی کسی مثل من مشکل نداشت ؟
تورنتی که شما دانلود کردی فیک بودهیعنی چی برم تو سایت ترکر؟
ببنین ایناست مشخصاتش
Torrent from original webpage: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
download torent
Spider.Man.3.English.DVDRip.XviD-Afa.av
معمولا فورمت های صوتی تصویری تا 80% که دانلود بشن میشه دیدشون با vlc media player سعی کن فیلم رو باز کنی اگه فایل فیک نباشه 100% می تونی ببینی و نیازی نیست فایل رو 100% کامل دانلود کنی
نه نمیتونم !
99%9 یعنی فقط یک دونه !!
دیگه راهی نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)