سلام
ایا میشود فایلها را از داخل کامپیوتر به داخل موبایل انتقال داد بدون دستگاه جانبی
در ضمن چراغ صفحه موبایلم چند وقت پیش خاموش نمیشد بردم درستش کردن
شما میدونید این حالت چه طوری درست میشه و علتش چیه نوکیا 7610
راستی میگن این گوشی 6 ماهه اومده
سلام
ایا میشود فایلها را از داخل کامپیوتر به داخل موبایل انتقال داد بدون دستگاه جانبی
در ضمن چراغ صفحه موبایلم چند وقت پیش خاموش نمیشد بردم درستش کردن
شما میدونید این حالت چه طوری درست میشه و علتش چیه نوکیا 7610
راستی میگن این گوشی 6 ماهه اومده
نه محمد علی جان نمیشه!
با 6600 میشه با نرم افزار ScreenFTP این کارو کرد ولی با 7610 نه نمیشه و یه همچین امکانی وجود نداره!
علت اون مشکل هم می تونه فعال نبودن standby باشه! یا اینکه مشکل سخت افزاری!
سلام
مرسی حالا با چه دستگاهی میشه این کار را کرد
چیا باید تهیه کنم
مشکل سخت افزاری نبود حالا این stand by را چه طوری فعال یا غیر فعال کنم ایا با کد هم میشود این مشکل را برطرف کرد
البته الان مشکل stand by ندارم فقط برای محض اطلاع پرسیدم
(نوکیا 7610)
کمک در مورد sms فارسي كردن ( فوري ... فوري )
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من ميخواستم sms گوشيمو كه 6600 است فارسي كنم (فقط sms و منو همون انگليسي باشه)
ميخواستم بدونم چه برنامه اي ميخواد و راهنمايي كنيد
ممنون
سلام كسي اينجا نرم افزار camcorder هموني كه شكلش handy kam است و ويدو آلبوم جدا گانه دارد اگر كسي داره خاهش مي كنم برام بزاره ممنون
آيا واقعا راهي براي استفاده از اين همه برنامه هست يا فقط 2 - 3 روز . خواهشن يكي بياد كركي پسوردي چيزي واسه اينا بده
signal جان بیشتر برنامه هایی که واسه دانلود گذاشته میشه کرک شده ست
ولي هنوز يه برنامه واسه فيلم برداري پيدا نكردم كه سالم باشه. چاكرتم يه برنامه هم واسه پسورد گذاشتن روي فايلها يا فولدرها بزار
ببخشید یک برنامه منشی تلفن برای جاوا میخواستم که فایل جار هم توش داشته باشه
آيا گوشيها هم مثل ويندوز برنامه CleanUp دارند؟
آيا موبايل هم مثل ويندوز برنامه ی واسه پاک کردن فايل های اضافی يا فايل هايی که حجم گوشی رو
الکی اشغال ميکن دارد؟
چون من يک بار چند تا Theme رو گوشيم اجرا کردم ولی با اينکه Install نميکردم و گزينه No ميزدم ، ولی
حجمی از گوشی اشغال ميشد، حالا چطوری ميشه اين حجم اضافی رو که اشغال ميشه پاک کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)