ببخشد که این سوال را اینجا مطرح میکنم . چون دلم نیامد که یه تاپیک دیگه باز کنم
ایا راهی هست که روی دیسکت قفل بزنی که از تکثر و کپی برداری از ان جلوگیری کنیم
ببخشد که این سوال را اینجا مطرح میکنم . چون دلم نیامد که یه تاپیک دیگه باز کنم
ایا راهی هست که روی دیسکت قفل بزنی که از تکثر و کپی برداری از ان جلوگیری کنیم
سلام به همه دوستان
اقا یه قفل ساده واسه گذاشتن رو سی دی بگین لطفا 10 تا نرم افزار نگین .یه خوبشو بگین که طرفی که میخواد سی دی رو نگاه کنه نتونه واسه جلوگیری از رایت شدن اگه بگین خوبه ولی هدف اصلی من عدم دسترسی به اطلاعات سی دیه.
آخه نمیشه با یه نرم افزار قفلی بزنی که اصلا رایت نشه
خوب بازم سلام
نوشته هاتون را خواندم
دو تا نکته را بگم ( برای کسانی که pm می زنند هم هست )
1- اگه درباره قفل شکستن فلان برنامه اطلاعات می خواهید ، باید اول درباره نرم افزار توضیح بدهی . یعنی درباره قفلش که چه مدلیه . اگه قفلش هم تشخیص بدهی چه بهتر . اونوقت من راهنمایی تان می کنم
2- قید قفل گذاری را بزنید . چون نرم افزارهای گنده تر از من و شما ( یعنی درست و حسابی ) را شکستند و برنامه نویس را سرویس کردند .
سلام اساتید ارجمند لطفا به سئوالم جواب بدن؟
یه نرم افزار ایرانی فارسی ساز ویندوز ایکس پی دارم میخوام ازش کپی روی سی دی تهیه کنم اما نه با کلون و نه با بلیند و الکل 120% نشد که نشد
قفلش خیلی خفنه
داخل سی دی چند تا فولدر وجود داره که دارای کاراکترهای /| و از این قبیل علائم وجود داره
لطفا راهنمایی کنید که چطوری میشه این برنامه رو کپی کرد
سلام به همگي
دوستان مشكل من سر مجموعه قرمز ورژن 4.3و هنوز نفهميدم كه بايد چطور قفلش را بشكنم.اين سي دي فايل هاي ايلگال داره و در ضمن قفل حجمي هم داره.اگه لطف كنين و بگين چه طور بايد قفلش را شكست ممنون مي شم.
در ضمن تخصص خود من تو كرك كردن نرم افزارهاست.اگه در اين زمينه سوال داشته باشين يا كتاب خواستين در خدمتيم
امین جان پس شما هم کرکری چی کرک کردی تا حالا ضمنا بر و بچز قفل حجمیو چی جوری میشکنن?
بعضي نرم افزارهاي كه باهاشون كار دارم را خودم كرك مي كنم.تخصصم هم توي در آوردن game cheat
چرا این قدر سخت میگیرین من یه نرم افزار میخوام که یه کم طرفو اذیت کنه واسه دیدن سی دی .یعنی هر گذاشت داخل درایو نتونه فوری همه چیزشو ببینه . یکم طول بکشه . حالا هر کی میدونه کمک کنه
سلام به همگي دوستان و تشكر از مطالب مفيد اين تاپيك
من در استفاده از نرم افزار cdrwin به مشكلي برخورد كردم مشكل هم اينه كه ميگه از رايتر من پشتيباني نميكنه.
رايتر من tdk 52/32/52D هست آيا كسي ميدونه راه حلي براي اين مشكل هست يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)