K-Lite Codec Pack 9.90 (Full)K-Lite Mega Codec Pack 9.90کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K-Lite Codec Pack 9.90 (Full)K-Lite Mega Codec Pack 9.90کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K-Lite Codec Pack Update 9.9.2 Build 20130504
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K-Lite Codec Pack 9.95 | Full
K-Lite Mega Codec Pack 9.95کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من برنامه K-Lite Codec Pack ورژن 9 را قبلا دانلود کرده بودم و نصب کردم . ولی زیرنویس بعضی از فیلمها رو عجق وجغ نشون میده و بعضی فیلمها رو درست نشون میده .. باید چیکار کنم درست بشه ؟
سلام
نرم افزار kmplayer دارم و کدک ها رو هم نصب کردم ولی وقتیکه فایل تصویری اجرا میکنه تصویر دیرتر از صداش میاد .مشکلش چی میتونه باشه؟
جالبه که مصرف cpu هم 100درصد میشه![]()
K-Lite Codec Pack 10.0.0 | FullK-Lite Mega Codec Pack 10.0.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوتا فیلم دانلود کردم که نشون داده نمیشه
9.9.5 رو هم نصب کردم اما وقتی فیلم رو پلی میکنم فقط مدت زمان فیلم رو مینویسه و نشون نمیده
صدا هم نداره
فرمتشون mp4 هست
چه کنم؟ :(
K-Lite Codec Pack 10.1.0
K-Lite Codec Pack Standard Update 10.1.4 Build 2013.11.06 / 10.1.0
K-Lite Mega Codec Pack Standard Update 10.1.4 Build 2013.11.06 / 10.1.0
با سلام.میدونم اینجا نباید بگم ولی من K-Lite.Mega.Codec.Pack.v10.1.5 را که نصب کردم مدیا پلیر کلاسیک دیگه نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)