تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 307 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد صفحه ها زياد همه صفحه ها رو نخوندم ولي مدتي نمي دونم چه مرگم شده كه لينكوس نصب كنم ! در كنار ويندوز حالا يكي به من پيشنهاد داد از نسخه ubuntu استفاده بكنم ! اول از همه نظر شما چيه اين نسخه براي من تازه كار كه تا حالا يه بارم محيط هاي لينوكسي نديدم مناسبه ؟!؟ بعد چجوري مي شه در كنار ويندوز لينوكس هم داشت ! يعني نصبش مثل نصب دو تا ويندوزه ! بعد ممكنه خراب كاري كنيم موقع نصب اطلاعات هارد بپره (اين مسئله رو زياد شنيدم نمي دونم شايعه است يا حقيقت داره مي گن در صورت نصب لينوكس كل هارد مي پره ؟! البته بيشتر شبيه شايعه است تا واقعيت !) ! 500 گيگ هارده ها بپر بعد منم بايد از پنجره بپرم پايين ! در ضمن در حال حاضر دو تا ويندوز دارم يكي ايكس پي يكي ويستا كه البته ويستا روي اون يكي هاردم نصبه ، ولي دوتا هارد به سيستم وصلن !
    Last edited by J A V I D; 17-02-2008 at 00:04.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد صفحه ها زياد همه صفحه ها رو نخوندم ولي مدتي نمي دونم چه مرگم شده كه لينكوس نصب كنم ! در كنار ويندوز حالا يكي به من پيشنهاد داد از نسخه ubuntu استفاده بكنم ! اول از همه نظر شما چيه اين نسخه براي من تازه كار كه تا حالا يه بارم محيط هاي لينوكسي نديدم مناسبه ؟!؟ بعد چجوري مي شه در كنار ويندوز لينوكس هم داشت ! يعني نصبش مثل نصب دو تا ويندوزه ! بعد ممكنه خراب كاري كنيم موقع نصب اطلاعات هارد بپره (اين مسئله رو زياد شنيدم نمي دونم شايعه است يا حقيقت داره مي گن در صورت نصب لينوكس كل هارد مي پره ؟! البته بيشتر شبيه شايعه است تا واقعيت !) ! 500 گيگ هارده ها بپر بعد منم بايد از پنجره بپرم پايين ! در ضمن در حال حاضر دو تا ويندوز دارم يكي ايكس پي يكي ويستا كه البته ويستا روي اون يكي هاردم نصبه ، ولي دوتا هارد به سيستم وصلن !
    بستگی به خودت داره
    اگر دقت کنی و راهنمای نصب توزیع مورد نظرتو بخونی و اطلاعاتی کسب کنی و قدم به قدم با اون پیش بری و مثل ویندوز سریع ok یا yes رو نزنی و پیغامها و گزینه های انتخابی رو بدقت بخونی و بعد انتخاب کنی هیچ اتفاقی نمی افته
    یک نکته مهم اینه که اگر اینهمه اطلاعاتت برات مهمه حتما ازش بک آپ بگیر(خوشبختانه ۲ hdd هم داری و راحت می تونی رو یکیش بک آپ بگیری)

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يه سوال ديگه Ubuntu و پارسيكس نسخه لايوشون جداست يا تو همون پك سي دي كه رو اينترنت براي دانلود هست ؟!؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

يه سوال ديگه Ubuntu و پارسيكس نسخه لايوشون جداست يا تو همون پك سي دي كه رو اينترنت براي دانلود هست ؟!؟
    همون نسخه که در سایت برای دانلوده به صورت LiveCD هست.

پیشنهاد من برای شروع کار پارسیکس هست به چند دلیل !‌:‌!

۱- یک سیستم عامل ایرانیه !
    ۲- فونت فارسی به طور پیش فرض نصبه و از نظر فارسی نویسی مشکلی نداره !
    ۳- کدک های صوتی و تصویری به طور پیش فرض نصبه !
    ۴- کتاب کامل آموزشی به زبان فارسی داره ! راهنمای نصب داخل کتاب هست و در حالت LiveCD قابل دسترس هست !

البته اوبونتو هم راهنما های فارسی زیادی داره و یکی از راحتترین توزیع ها هست ولی این مواردی که گفتم در پارسیکس به طور پیش فرض انجام شده. والبته نظر شخصی من اینه که سرعت پارسیکس ۱ بیشتر از اوبونتو ۷.۱۰ هست !
    Last edited by sudotux; 17-02-2008 at 01:42.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دانلود پارسيكس يه ساعته تموم شده الان كه ساعت هفت صبحه برم سر كار بر گردم مي رم تو كارش ! اميدوارم به مشكل نخورم ...

با تشكر از دوستان

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

دانلود پارسيكس يه ساعته تموم شده الان كه ساعت هفت صبحه برم سر كار بر گردم مي رم تو كارش ! اميدوارم به مشكل نخورم ...

با تشكر از دوستان
    مطمئن باشید به مشکل بر نمی خورید ! شما به دوتا پارتیشن جدید نیاز دارید : یکی با فرمت EXT3 و دیگری با فرمت swap . که هر دو پارتیشن را در هنگام نصب می توانید بسازید !

بعد از اینکه سیستم را در حالت LiveCD بوت کردید از منوی سیستم About Parsix را انتخاب کنید. در صفحه باز شده بروی فارسی کلیک کنید و در بالای صفحه بروی راهنمای نصب کلیک کنید.

پیشنهاد می کنم قبل از نصب این راهنما را به طور کامل مطالعه کنید !

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يه سوال پيش اومده :

براي نصب كلي جا خوندم كه بايد دو تا پارتيشن ساخته بشه ظاهرا ( حسين عزيز هم همين بالا گفتن ) حالا اين پارتيشن ها از پارتيشن هاي ويندوز جدان اضافه مي شن به پارتيشن هاي موجود ! منظورم اينه كه بعد از نصب لينكوس وقتي تو محيط ويندوز بيام يعني دو تا پارتيشن به درايو هام اضافه مي شه ؟!
    يا فقط حجمي از يكي از پارتيشن هاي منو اشغال مي كنه يه چيزي مثل Vmware ؟!؟ كه در واقع پارتيشن جدا مي سازه به صورت مجازي ولي تو ويندوز قابل مشاهدس ؟!

نمي دونم منظورم رو خوب رسوندم يا نه !

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

يه سوال پيش اومده :

براي نصب كلي جا خوندم كه بايد دو تا پارتيشن ساخته بشه ظاهرا ( حسين عزيز هم همين بالا گفتن ) حالا اين پارتيشن ها از پارتيشن هاي ويندوز جدان اضافه مي شن به پارتيشن هاي موجود ! منظورم اينه كه بعد از نصب لينكوس وقتي تو محيط ويندوز بيام يعني دو تا پارتيشن به درايو هام اضافه مي شه ؟!
    يا فقط حجمي از يكي از پارتيشن هاي منو اشغال مي كنه يه چيزي مثل Vmware ؟!؟ كه در واقع پارتيشن جدا مي سازه به صورت مجازي ولي تو ويندوز قابل مشاهدس ؟!

نمي دونم منظورم رو خوب رسوندم يا نه !
    پارتیشن هایی که درست می کنید هیچ ربطی به پارتیشن های ویندوز نداره ! و بعد از نصب پارسیکس پارتیشن های لینوکس ( ext3 و swap ) را در ویندوز نخواهید دید ! ( البته با نصب یک برنامه در ویندوز میتوانید این پارتیشن ها را مشاهده کنید ). شما باید فضایی از هارد خود را خالی کرده و در هنگام نصب بین ۱۰ تا ۲۰ گیگ یک پارتیشن با فرمت ext3 و پارتیشنی به اندازه دو برابر رم کامپیوترتون با فرمت swap بسازید ( البته اگر بیش از ۱ گیگابایت رم دارید ساختن پارتیشن swap با ظرفیت کمتر در حدود نصف رم کامپیوترتون کافی خواهد بود.).

چون شما دوتا هارد دارید کمی دقت کنید. این پست را بخونید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزيز فعلا از نصب لينكوس به صورت جدي رو سيستم اصيلم خود داري كردم ولي رو اون يكي سيستمم پارسيكس رو با بوت خودش آوردم بالا ! ولي هنوز نصبش نكردم ( يعني وقت نشد ) بهتر ديدم تست هامو رو سيستم دومم انجام بدم خرابكاري هامو اونجا بكنم كه رو سيستم اصليم به مشكل نخورم ! تنها بدي اون يكي سيستمم اينه كه يكم كنده !

با تشكر ...

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

این لینوکس xandros چه جوریه ؟ شنیدم که راحتتر از بقیه لینوکساست... نظر شما ها چیه ؟ برای شروع خوبه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •