لینکش این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شماره سریالتو بزن همه مشخصات گوشیتو نشون می ده.
لینکش این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شماره سریالتو بزن همه مشخصات گوشیتو نشون می ده.
سلام به همه دوستان، چه تاپیک پرباری، من این سوال رو 1000 جا مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم حالا یه بارم اینجا مطرح میکنم ببینم فرجی میشه یا نه. گوشی من p1 هست. مشکل اساسی من باهاش اینه که فقط توی محدوده مخابراتی شهر اصفهان با کد 0311 آنتن میده و هر جا کدش غیر از این باشه اصلا آنتن نمیده یا موقع برقراری تماس هنگ میکنه و وصل نمیشه. حتی داخل خمینی شهر که چسبیده به اصفهان هم هست چون کدش فرق داره آنتن نمیده، جالب اینجاست که اگه آنتن نمیده اینترنتش کار میکنه!!! حتی بعضی وقتا آنتنش فوله فوله و شبکه مخابرات رو هم میشناسه اما اگه کسی بهم زنگ بزنه نمیتونم جواب بدم چون اگه دکمه پاسخ رو بزنم گوشیم هنگ میکنه!!! خودم هم که اصلا نمیتونم به کسی زنگ بزنم. گفتم فقط توی شهر اصفهان آنتن میده و مشکلی نداره، حالا این اشکال مربوط به رجیستری میشه یا اشکال از خود گوشیه؟ ممکنه با آپدیت درست بشه؟ خداوکیلی یه نفر یه جواب درست و حسابی به من بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)