داخل اسکریپت انلاک همین کد هست اجرا کن انجام میشه
داخل اسکریپت انلاک همین کد هست اجرا کن انجام میشه
آقا صابر چه برنامه ی این کدی که گفتید رو باهاش انلاک کنیم ممنون tfi60 ایرانسل برای من ورژن 198
بعد از زدن فرمور 198میشه این کار رو کرد یا باید قبل از این ممنون ببخشید وقتتون گرفتم
Last edited by mohamad897; 03-05-2020 at 07:44.
با 198 جنرال هم فکر کنم بشه
اسکریپت داخل فایل اموزش انلاک i60 هست
خیلی ممنون صابر جان انجام شد بدون مشکل من adb رو از خود گوگل دانلود کرده بودم ارور میداد الان بدون مشکل انجام شد و کانال وای فای اضافه شد.
دیگه چه مواردی هست که بشه با adb اضافه کرد؟
با ریست فکتوری این تغییرات هم حذف میشه؟
خیر حذف نمیشه مگر اینکه وب یو ای رو کامل عوض کنید
سلام من 198.11 این تاپیک رو زدم رو مودمم الان آپ شده یه نکته اینکه آنتن دهی کمتر شده حالا نمیدونم دقیق تر نشون میده یا کم شده اما سرعت تغییری نداشته.
یک سوال اونم اینکه بهترین و مطمئن ترین فریمور کدوم هست ؟ رو همین بمونم یا 197 یا 196 یا 195 ؟ جنرال یا اپراتور ؟
سلام صابر جان
یه سوال
یه دونه مودم ایرانسل آنلاک کردم با همه سیم کارت ها بالا میاد جز با سیم کارت شرکت اوای اروند
که سیم کارت هاش از شرکت مبین نت هستش و رو مودم های مبین به راحتی بالا میاد
ممنون میشم اگر راه حلی هست راهنمایی بفرمایین
اسکریپ انلاک رو که زدم 198 هم زدم فقط نمیدونم جنرال بود یا نه اگر لینک جنرال رو بدین تست کنم ممنون میشم
فریمور 195 های وب رو بریزید و بعد مودم رو ریست کنید و بعد گزینه رومینگ رو روشن کنید و در قسمت Profile Management هم یک apn جدید با مشخصات جدید و به نام همون اروند یا به نام مبین نت با پروتوکل ipv4 بسازید و تایید کنید منتظر بمانید حتما انتن و رد و بدل سیگنال میاد نیومد مودم رو ری استارت ساده نمایید و باز تست کنید باز خبری از چیزی نشد بر روی باند 42 قفل کنید و تست کنید اگر از شبکه tdd مبین نت استفاده میکنه این سیم کارت . در ضمن از پوشش مبین نت هم مطمئن شوید شاید در پوشش نیستید .
اختیار با خودتان هست با هر کدام راضی بودید رو اون بمونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)