تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم ها به دور بعدی صعود خواهند کرد

راي دهنده
85. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیا

70 82.35%
  • مراکش

7 8.24%
  • پرتغال

58 68.24%
  • ایران

30 35.29%
Multiple Choice Poll.
صفحه 30 از 50 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 492

نام تاپيک: گروه B | بحث و تبادل نظر | پرتغال - اسپانیا - ایران - مراکش

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان جریان چه ربطی به رونالدو و مسی داره
    قضیه فوتبال ملی هیچ اهمیتی هم نداره بازیکن رئال بد بوده یا بازیکن بارسا خوب بوده یا بالعکس. مهم این بود که تیم ملی ما خوب بازی کرد و غیر از آین هیچی مهم نیست

و چیزی که در مورد شما بارز هست آینه که بدون علاقه به فوتبال چطور این همه مشتاقید نظر کسایی که قلم منفی داشتند و بنویسید شاید بهتر باشه اولا تعادل و رعایت کنیم و بعد دقت کنیم که مقابل چه تیمی بازی می کردیم و نفراتشون چه اسم و رسم و لیگشون چه کلاس فوتبال باشگاهی تو جهان داره. یکم منطق چیز خوبی هست به خدا ،

والا
    من اشتیاقی نداشتم برای بحث در باره چیزی که علاقه ندارم (الانم ندارم) اما بخاطر بعضی از پستها و گفته ها ادامه دادم و فعلا هم دارم ادامه میدم.

اصولا برداشت قلم منفی بخاطر کانالیزه بودن افکار شما در این زمینست (بخاطر علاقه) وگرنه برای من مثبت و منفی نداره و تنها این گزاره بیان شد که دنیا به طور عام تحسین نمیکنه روشی که قاعده ای خلاف خواست عام باشه. (عام یعنی مردم جهان با تخصص و بی تخصص) ولی حتی نه نگاه عام بلکه مطالبی از خواص فوتبال (سایتها و مقاله نویسها) و نوع نگاهشون رو انعکاس دادم. (مرم عادی نه تحسین میکنند و نه تقبیح و فقط بی محلی می کنند به چیزی که از نظرشون خوب نباشه. توضیح هم به کسی لازم نیست بدن)

پی نوشت: کانالیزه بودن نه فحشه نه توهین یک اصطلاحه. وقتی مسیر انتقال اطلاعات به ذهن خودتون رو منحصر میکنید به یک ارزش یا باور یا علاقه؛ و تمام گفته های دیگران رو به داخل کانال مطلوب یا خارج تقسیم میکنید.

2. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سلام دوباره

اگر بازی ایران بی کیفیت بود مطمئن باشید الان بالای 2 الی 3 گل به راحتی میخوردیم خوب خودتون بگین

این نتیجه بهتره یا اون ؟! تعجب میکنم از اینکه بعضیا بازی ایرانو در این مسابقه بی کیفیت دونستن ... شگفتا! هیچ تعصبی هم ندارم منم اسپانیا رو برنده میدونستم اونم با چند گل !
    خوب بازی میکردیم و 3 تا میخوردیم خیلی بهتره بود تا کثیف بازی بکنیم چون شرف داشت.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اولش نظر شخصی ندادید ولی وقتی به صحبت هایی که گذاشتید ایراد گرفته میشه و در صدد دفاع از اون ها بر میایید و میرید نظرات دیگرانی هم که با نقل قول اولیه شما هم راستا بوده رو میارید ، یعنی بنا بر نظر شخصی تصمیم گرفتید از چیزی دفاع کنید و این میشه متناقض با چیزی که ادعاش رو دارید
    اشتباه شما اینه که فکر میکنید دارم در باره "نظر درباره بازی ایران" مباحثه میکنم و از بد بودن دفاع یا رد میکنم.

نه اونی که من مورد نظرم بود در بحث "موافقت یا رد کردن نظرات درباره خوب بودن یا بد بودن این سبک بازی و اثرات بد احتمالی" (اصطلاح اتوبوس یا ضد فوتبال) و اثار اون در افکار مردم دنیاست. من اینو دارم بحث میکنم و در باره خود فوتبال که اتوبوس اصلا چی هست از نظر فنی کاری ندارم. یعنی درباره ماندگار شدن یک برداشت بد در ذهن مردم در باره ایران (فوتبال ایران) بواسطه اجرای یک سبک بازیه.

پستهای من هم در رد این نظر مکرر توسط بیش از یک کاربر بود که "تمام دنیا دارن تیم ایران و کشورمون رو تحسین میکنند" ... این چیزیه که من دارم رد میکنم و روشش هم مراجعه به بخشی از نظرات همون جهانه!! همچنان نظر کارشناسی نمیدم در مورد خود فوتبال و فقط منعکس کنننده این بودم که ایران الان از نظر تمام دنیا خوشنامه یا نه . اینکه به وطر کلی اسا برچسب بدی به ایران زده شده یا نه.

افرین گفتن ها هم کم نیست و خیلی ها بازی شجاعانه رو مبینم تحسین کردند ولی امان از اون برچسب نامناسب اتوبوس پارک شده و یا دفاع سنگین که در ادامه افرین گفتنها میاد! کار رو در ذهن خواننده بی طرف خراب میکنه!
    Last edited by misam5526; 21-06-2018 at 16:22.

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خوب بازی میکردیم و 3 تا میخوردیم خیلی بهتره بود تا کثیف بازی بکنیم چون شرف داشت.
    الان تیم ملی بی شرفه چون کم گل خورده؟

7. 2 کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

الان تیم ملی بی شرفه چون کم گل خورده؟
    جمله رو درست بخون بی شرف هر تیمی هست که کثیف بازی بکنه میخواد ایران باشه یا عراق یا هر کی

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جمله رو درست بخون بی شرف هر تیمی هست که کثیف بازی بکنه میخواد ایران باشه یا عراق یا هر کی
    عزیز دل تو فوتبال امروز کسی نمیره دنبال شرف. جمله تون مضحک ترین حرفیه که میشه در مورد فوتبال زد.
    برای فوتبال ما نتیجه از هر چیزی مهم تره.
    شما مطمئن باش اگر کیفیت بازیکنان مارو اسپانیا داشت و کیفیت بازیکنان اونارو ما داشتیم اونا میپیچیدن تو دفاع.
    تاکتیک و برنامه بازی رو بر اساس مهره ها میچینن و چیزی که میتونه یه گروهی از بازیکن اجرا کنه.
    دیگه حرف شرف و آبرو و این حرفا در فوتبال جایی نداره و باید تو دعواهای بین چند تا لات تو چاله میدون دنبالش بگردی نه زمین فوتبال

10. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

عزیز دل تو فوتبال امروز کسی نمیره دنبال شرف. جمله تون مضحک ترین حرفیه که میشه در مورد فوتبال زد.
    برای فوتبال ما نتیجه از هر چیزی مهم تره.
    شما مطمئن باش اگر کیفیت بازیکنان مارو اسپانیا داشت و کیفیت بازیکنان اونارو ما داشتیم اونا میپیچیدن تو دفاع.
    تاکتیک و برنامه بازی رو بر اساس مهره ها میچینن و چیزی که میتونه یه گروهی از بازیکن اجرا کنه.
    دیگه حرف شرف و آبرو و این حرفا در فوتبال جایی نداره و باید تو دعواهای بین چند تا لات تو چاله میدون دنبالش بگردی نه زمین فوتبال
    با این حرفها سبب عدم پیشرفت فوتبال ایران و ذهنیت اشتباه سبک بازی غیر حرفه ای شدید. فوتبال ایران در این جام دقیقا مانند جام پیشین هست و 1% هم تغییر نکرده و چهان هم هیچ وقت فوتبال بی کیفیت ایران را بخاطر نمی سپاره.

فوتبال ایران همون جام 20 سال پیش خوب بود که 2 بر صفر به المان باخت ولی زیبایی و خاطره یک بازی با کیفیت رو برامون و تو ذهنمون گذاشته
    بازی زیبا مقابل امریکا که خاطره اش تو تک تک ذهن بچه های قدیم و حتی جدید مونده

ولی این بازی و کیفیت هیچی ازش نمیمونه
    Last edited by italodance; 21-06-2018 at 16:46.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با این حرفها سبب عدم پیشرفت فوتبال ایران و ذهنیت اشتباه سبک بازی غیر حرفه ای شدید. فوتبال ایران در این جام دقیقا مانند جام پیشین هست و 1% هم تغییر نکرده و چهان هم هیچ وقت فوتبال بی کیفیت ایران را بخاطر نمی سپاره.

فوتبال ایران همون جام 20 سال پیش خود بود که 2 بر صفر به المان باخت ولی زیبایی و خاطره یک بازی با کیفیت رو برامون و تو ذهنمون گذاشته
    بازی زیبا مقابل امریکا که خاطره اش تو تک تک ذهن بچه های قدیم و حتی جدید مونده

ولی این بازی و کیفیت هیچی ازش نمیمونه
    اتفاقا اون باخت 2 بر 0 جلو المان هم تو ذهن هیچکس غیر از ایرانیا باقی نمونده و اتفاقا این بازی با اسپانیا رو من میدونم خودم هیچوقت فراموش نمیکنم.
    بحث فوتبال زیبا رو جلو یکی مثه مورینیو بکنی فقط میخنده....از مورینیو که شاخص تر نداریم.
    اتفاقا فوتبال کثیف فوتبال دفاعی ای هست که یکی یکی خطا کنن و کارت زرد بگیرن و مصدوم کنن...یعنی فوتبالی که اتلتیکو بازی میکنه... اما ایران دیشب اصلا هچین چیزی رو اجرا نکرد.......و اتفاقا موقعیت های خطرناک ما فوق العاده بهتر بود.
    من نمیدونم چطوری بگم فوتبال دفاعی ضد فوتبال نیست. شاید یه سری بگن هست......ولی هستن بزرگای فوتبال که این نوع تاکتیک رو اجرا میکنن که همه جا قابل دفاع هست.
    مطمئن باشید این فوتبال بیشتر به فوتبال ایران امکان پیشرفت میده....دو تا وینگر سرعتی تو فوتبال ایران ظهور کنه با همین فوتبال میتونیم حرف واسه گفتن داشته باشیم.

13. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

اشتباه شما اینه که فکر میکنید دارم در باره "نظر درباره بازی ایران" مباحثه میکنم و از بد بودن دفاع یا رد میکنم.

نه اونی که من مورد نظرم بود در بحث "موافقت یا رد کردن نظرات درباره خوب بودن یا بد بودن این سبک بازی و اثرات بد احتمالی" (اصطلاح اتوبوس یا ضد فوتبال) و اثار اون در افکار مردم دنیاست. من اینو دارم بحث میکنم و در باره خود فوتبال که اتوبوس اصلا چی هست از نظر فنی کاری ندارم. یعنی درباره ماندگار شدن یک برداشت بد در ذهن مردم در باره ایران (فوتبال ایران) بواسطه اجرای یک سبک بازیه.

پستهای من هم در رد این نظر مکرر توسط بیش از یک کاربر بود که "تمام دنیا دارن تیم ایران و کشورمون رو تحسین میکنند" ... این چیزیه که من دارم رد میکنم و روشش هم مراجعه به بخشی از نظرات همون جهانه!! همچنان نظر کارشناسی نمیدم در مورد خود فوتبال و فقط منعکس کنننده این بودم که ایران الان از نظر تمام دنیا خوشنامه یا نه . اینکه به وطر کلی اسا برچسب بدی به ایران زده شده یا نه.

افرین گفتن ها هم کم نیست و خیلی ها بازی شجاعانه رو مبینم تحسین کردند ولی امان از اون برچسب نامناسب اتوبوس پارک شده و یا دفاع سنگین که در ادامه افرین گفتنها میاد! کار رو در ذهن خواننده بی طرف خراب میکنه!

شما طرفدار فوتبال نبودید درسته ؟

باید بگم من هم طرفدار فوتبال نیستم زیاد و از همه این بازی های که برگزار شده یکی رو هم ندیدم ! من از روی تعصب هیچوقت حرف نمیزنم ولی انصافا قشنگ کار کرد ایران در این مسابقه ، شما درست میفرمایید ایران نباید فقط اتوبوسی کار کنه در برابر پرتغال درسته از این موضوع صحبت شده ولی جنبه منفی نداره والا اگر 2 الی 3 گل میخوردیم اونوقت از حیث آبروی ایران و رفتن آبروش کلا ناامدید می شدیم در ضمن "" به نظرتون سردار آزمون خوب کار میکنه ؟ نظر من به این سوال خیر هست ""

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتوبوسی بازی کردن و صرفا رفتن برای حداقل گل خورده این چه جور بازی هست؟ کدام افتخار و پیشرفت؟

به جز گل به خودی مراکش چند تا گل زدیم در دو بازی؟ مالکیت توپ چند درصد بود ؟

16. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •