تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 58 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقیقا، واسه کسایی که مصرف بالا دارن خیلی مناسب شده
    قبلا با 50 تومن هیچ شرکتی حجم (متوسط) 70 گیگابایت نمیداد واسه 1 ماه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

شما وضعتون بهتره. پنل مخابرات تهران فاجعه است. هنوز سرویس های جدید رو هم اضافه نکرده

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش شماها از اینترنت نخودی استفاده میکنی واسه 2 سال یهو میگیری ما که 24 پای اینترنتیم این طرحا خیلی به صرفه تره با توجه به این تعرفه ها
    داداش بهتره تاریخ عضویت منو فقط تو همین سایت ببینی بعد بگی کی اینترنت نخودی استفاده میکنه.من میگم واسه صد گیگابایت 70 تومن دادم با سرعت 16 مگابیت همینو الان بخوای بخری چند واست در میاد؟.اگه از سرعت 16 مگابیت استفاده کرده باشی نمیگی اینترنت نخودی.نخودیا رو شماها از این به بعد استفاده خواهید کرد.16 مگابیت سرعت اینترنت میخرم یکساله اصلا به 100 گیگ حجمش کاری ندارم چون تو این یه سال اگه حجم صد گیگ تو یه ماه هم تموم شه باز صد گیگ حجم میخریدم 100 هزار تومن .هرکی بسته به مصرفش استفاده میکرد کسی که کم استفاده میکرد خوب 100 گیگش بود براش کسی هم که صد گیگو زودتر از یه سال تموم میکرد گیگی هزار تومن میتونیست بخره .هرکی هرجور دوست داشت میخرید.الان شما بهم بگو چطوری حساب کردید که این طرحهای جدید به صرفه هست براتون

5. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

واقعا تعرفه ها خیلی خوب شده باید از وزیر عزیز تشکر کرد دوران باند حجم بازی تموم شده و اینترنت ارزونه البته من از اینترنت تلفنی استفاده نمیکنم و سرعت برام ارجعیت داره.

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

داداش بهتره تاریخ عضویت منو فقط تو همین سایت ببینی بعد بگی کی اینترنت نخودی استفاده میکنه.من میگم واسه صد گیگابایت 70 تومن دادم با سرعت 16 مگابیت همینو الان بخوای بخری چند واست در میاد؟.اگه از سرعت 16 مگابیت استفاده کرده باشی نمیگی اینترنت نخودی.نخودیا رو شماها از این به بعد استفاده خواهید کرد.16 مگابیت سرعت اینترنت میخرم یکساله اصلا به 100 گیگ حجمش کاری ندارم چون تو این یه سال اگه حجم صد گیگ تو یه ماه هم تموم شه باز صد گیگ حجم میخریدم 100 هزار تومن .هرکی بسته به مصرفش استفاده میکرد کسی که کم استفاده میکرد خوب 100 گیگش بود براش کسی هم که صد گیگو زودتر از یه سال تموم میکرد گیگی هزار تومن میتونیست بخره .هرکی هرجور دوست داشت میخرید.الان شما بهم بگو چطوری حساب کردید که این طرحهای جدید به صرفه هست براتون

خودت داری میگی 100 گیگ 70 تومن داداش این طرحای جدید 300 گیگ دارن میدن 80 تومن + شبانه رایگان و نامحدود
    نمیدونم حالا کاری ندارم شما چقدر تو این اینترنت بودی من والا از زمانه کارتی بودنو دیال آپ بودن تو این اینترنت بودم ولی کاری به سابقه ندارم منی که ماهی 600 گیگ الان ماهی دانلودمه
    16 مگ 40 تومن دارم میدم واسه 4 گیگ اونم محدود فقط واسه شبانه رایگانش...حالا بزار مقایسه کنم برات...
    اینترنت فعلی=
    16 مگ ، 40 ت ، 4 گیگ ، شبانه رایگان ، محدود بعد از پایانه حجم اینترنت قطع میشه
    طرح های جدید=
    16مگ ، 80 ت ، 300 گیگ (150 گیگ بین الملی که البته بیشتر دانلودرها از سایتای ایرانی دانلود میکنن) ، شبانه رایگان ، نامحدود بعد از پایان حجم سرعت فقط میاد پایین
    حالا خودت مقایسه کن
    از نظر من رو برگه که میبینم بهتره حالا کیفیتو پینگو قطحی ثبات سرعت دانلود و ایناشو باید ببینیم
    ----
    یه سوال یه جا شنیدم اشتراکای 1/8 رو میخوان 1/4 بعضیا هم 1/1 کنن درسته؟ فکر کنم چرت گفتن همم...
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 15:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خودت داری میگی 100 گیگ 70 تومن داداش این طرحای جدید 300 گیگ دارن میدن 80 تومن + شبانه رایگان و نامحدود
    نمیدونم حالا کاری ندارم شما چقدر تو این اینترنت بودی من والا از زمانه کارتی بودنو دیال آپ بودن تو این اینترنت بودم ولی کاری به سابقه ندارم منی که ماهی 600 گیگ الان ماهی دانلودمه
    16 مگ 40 تومن دارم میدم واسه 4 گیگ اونم محدود فقط واسه شبانه رایگانش...حالا بزار مقایسه کنم برات...
    اینترنت فعلی=
    طرح های جدید=
    16مگ ، 80 ت ، 300 گیگ (150 گیگ بین الملی که البته بیشتر دانلودرها از سایتای ایرانی دانلود میکنن) ، شبانه رایگان ، نامحدود بعد از پایان حجم سرعت فقط میاد پایین
    حالا خودت مقایسه کن
    از نظر من رو برگه که میبینم بهتره حالا کیفیتو پینگو قطحی ثبات سرعت دانلود و ایناشو باید ببینیم
    ----
    یه سوال یه جا شنیدم اشتراکای 1/8 رو میخوان 1/4 بعضیا هم 1/1 کنن درسته؟ فکر کنم چرت گفتن همم...
    این طرح هایی که گفتی پس چرا زمانشو مشخص نکردی؟لطفا زمانشم مشخص کن

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینترنت فعلی=
    طرح های جدید=
    حالا خودت مقایسه کن
    ----

طرح خوبیه باعث رقابت توی کشور میشه...
    اینم در نظر بگیریم هیچ جای دنیا یه شبه از اینترنت حجمی به اینترنت نامحدود گذر نکردن !
    اینکه این طرح زمینه ساز ایننترنت نامحدود آینده بشه خودش به اندازه کافی خوب هست.

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

این طرح هایی که گفتی پس چرا زمانشو مشخص نکردی؟لطفا زمانشم مشخص کن
    زمانش 1 ماهه پست قبلیمو بخون ، مهم حجم و امکاناته چه فایده من 1 ساله 70 تومن 100 گیگ بگیرم 1 ماهمم کفاف نمیده وقتی 300 گیگ 1 ماهه میتونم بگیرم البته گفتم برای اونایی که نوخودی از اینترنت استفاده میکنن فکر کنم بد شده باشه
    در ضمن آسیاتک دارم

اینم در نظر بگیریم هیچ جای دنیا یه شبه از اینترنت حجمی به اینترنت نامحدود گذر نکردن !

منم برام جای تعجبه اینا همه دزدن یهو بیان این کارارو واسه ملت بکنن! لول! البته شایدم یه تکونایی دارن میدن به خودشون که بعید میدونم...
    حالا باید ببینیم چطوری پیادش کنن شاید یهو بعد از چند ماه کلا اینترنتو اینجوری کردن اینترانت... هیچی دیگه بدبخت میشیم فیلتر شکنا هم از کار میوفتن
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 15:24.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این طرح زمینه ساز نامحدوده ؟؟؟ شوخی میکنی دیگه ؟؟؟

تو این طرح چیزی جز اینا نبود !
    جمع آوری نامحدود های سابق
    مجبور کردن کاربر برای استفاده از محتوای داخلی
    محدود شدن نت ترافیک خارجی

شاید نامحدود بشه ولی ترافیک داخلی یعنی همون چیزی که آقایون میخوان و شما فکر میکنی زمینه سازیش داره جور میشه !
    ترافیک خارجی چیزی جز محدودیت نداشت
    و شاید در آینده طرح بدن 2 گیگ نت خارجی با 2 ترا حجم داخلی ! (خیلی نامحدوده )
    Last edited by albertxx; 05-12-2017 at 15:25.

12. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •