منظورشون مودم ca60 هست و برا این مودم هیچ فریموری تا به الان به صورت عمومی و افلاین پیدا نشده و دوستان رو فریمور خود ایرانسل بودن . خیلی ها این مشکل رو با این مودم داشتن . فریمور و روش نصب و لودر و انلاک برا این مودم هنوز عمومی نشده .
منظورشون مودم ca60 هست و برا این مودم هیچ فریموری تا به الان به صورت عمومی و افلاین پیدا نشده و دوستان رو فریمور خود ایرانسل بودن . خیلی ها این مشکل رو با این مودم داشتن . فریمور و روش نصب و لودر و انلاک برا این مودم هنوز عمومی نشده .
برای این 5 تا مدل میتونم فریمور بریزم حتی مال اورجینال
1 : مدل اورجینال
2 : گرین پاکت
3: بوفالو
4 : mtc
5 : بولت
![]()
کدومش تکمیل تر هست و با شبکه های ایران سازگارتر ؟ نمیشه رو همون ایرانسل باشه و فقط انلاک کنید ؟ راستی جواب ندادید انلاک قبول میکنید ؟ دوستان زیادی تو انجمن از این مودم دارن از جمله بنده .
میتونم هر رامی رو به دلخواه مشتری بزنم بعد آنلاک
ورژن اورجینال و بولت از همشون بهتره
الان متاسفانه سرم شلوغه از تهران یکی 60 تا فرستاده برا انلاک سرم شلوغه اینها چند روزی طول میکشه .بعدا اعلام میکنم برات.
تشکر از پاسخ شما . باز هم احسنت برشما که بلاخره انلاک کردی اینو![]()
[QUOTE=behzad20120;9092837]برای این 5 تا مدل میتونم فریمور بریزم حتی مال اورجینال
1 : مدل اورجینال
2 : گرین پاکت
3: بوفالو
4 : mtc
5 : بولت
----------------------------------------------------
سلام . داداش مودم ما رو هم انلاک میکنی ؟ از همین مودم هست که شما گفتی انلاک کردی . منتظر پیغامتون هستم . با تشکر
عزیزان آپدیت رسمی برای این مودم نیومد؟
Sent using Tapatalk
یک نفر این مودم رو انلاک کرده و فریمورهای اپراتوری و رسمی این مودم رو هم ایشون دارن . اصلا درست حسابی جواب کاربرها رو نمیدن؟ . لااقل نمیان فریمور رسمی این مودم رو اینجا منتشر کنن تا گره از کار بنده خداهایی که این مودم رو دارن باز کنن . اصلا انلاک نخواستیم . تو این انجمن و بیشتر انجمن ها اینطوری هست همه فقط به فکر خودشون هستن و هر اطلاعاتی و امکاناتی رو راحت و رایگان کسب میکنن و کار خودشون رو راه میندازن ولی وقتی کسی مشکلی داشت به اون کمک نمیکنن و جواب نمیدن و راهنمایی هم نمیکنن . یک نفر میخواد به این اقا بگه این یعنی چی بدون مقدمه پریدی اینجا و چند جای دیگه نوشتی فلان مودم انلاک شد ! خب به سلامتی شروع کن کار ملت رو راه بینداز به نظر شما من بد میگم ؟ هنوز قراره به خود من جواب بده . کار رایگان هم از ایشون من نخواستم و خیلی هم خوشحال شدم ایشون تونستن این کار رو انجام بدن .
صابر جان این قضیه پیش اومد من با حمید حرفیدم قرار شد برا من چند روز با هزینه رو این مودم کار کنه راه حل هاش رو برام در بیاره البته قول 100 درصد بهم نداده ولی من که بهش اعتماد دارم
البته چون هزینه دارم میکنم اگر برای بچه ها انجام بدم با هزینه خواهد بود
دست شما و اقا حمید درد نکنه . اگر مودم ندارید من بفرستم . از نظر هزینه هم مشکلی نداره . فقط راهشو پیدا کنید و انلاک کنید و فریمور بدون باگ بهش بزنید تمومه . چون رو فریمور ایرانسل رو بیشتر مودم ها مشکل داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)