تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 49 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 490

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میتوونم کلیپ یا فیلم رو از لپ تاپ و یا موبایل از طریق وایرلس روی تلویزیون پخش کنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چند روزیه که این تلویزیون رو گرفتم با گارانتی بازرگانی ایران . روز اول دیدم دو نقطه مشکی گوشه پایین تصویر هست درست مثل نوک ماژیک مشکی .
    اول فکر کردم پیکسل سوخته هست ،به فروشنده گفتم و دو روز علاف کرد تا نصاب سونی اومد و گفت که این پیکسل سوخته نیست و اگه پیکسل سوخته بود عوض میکردمش و بنظر میرسه پشت قاب تلویزیون گرد و خاک و یا لکه نشسته و به شکل نقطه سیاه معلوم میشه و قرار شد که فردا از خدمات سونی بیان و نظر بدن . ولی بعید میدونم که تعویص کنن .
    سایت های خارجی رو سرچ کردم و متوجه شدم که این یک ایراد در هنگام مونتاژ هست . واقعا خاک برسر ایرانی جماعت کنن با این مونتاژ کردنش . امیدوارم که گارانتی جوابگو باشه وگرنه حسابی دل چرکین میشم
    دوستان یک سوال
    این مدل سونی مونتاژ ایران است؟

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان یک سوال
    این مدل سونی مونتاژ ایران است؟
    ساخت مالزی هست. بعید هست سونی تو ایران خط مونتاژ داشته باشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ساخت مالزی هست. بعید هست سونی تو ایران خط مونتاژ داشته باشه .
    اگه از نمایندگی سونی خریداری بشه و گارانتی شرکت بازرگانی ایران باشه مونتاژ ایرانه در غیر اینصورت مالزی .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میتوونم کلیپ یا فیلم رو از لپ تاپ و یا موبایل از طریق وایرلس روی تلویزیون پخش کنم
    عجب انجمنی شده اینجا . قبلا سوال میکردی سریع به جواب میرسیدی ولی الان پرنده هم پر نمیزنه

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه از نمایندگی سونی خریداری بشه و گارانتی شرکت بازرگانی ایران باشه مونتاژ ایرانه در غیر اینصورت مالزی .
    در نمایندگی سونی هم با گارانتی made in malaysia زده بود . این مونتاژ ایران روش ساخت کجا زده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

در نمایندگی سونی هم با گارانتی made in malaysia زده بود . این مونتاژ ایران روش ساخت کجا زده ؟
    دوست عزیز اصلا به لیبل و اطلاعای از این قبیل توجه نکن اولا شاید الکی باشه ثانیا هر کجای دنیا که مونتاژ شده اگه قطعات اصلی باشه خوبه!کی گفته مالزی اصله ؟با کدام سند معتبر؟تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه !یک زمانی که چین این چین فعلی نبود شاید ساخت مالزی یک امتیاز بود ولی الان چین کجا و مالزی کجا.خدا نکنه یک چیز اشتباه بین مردم جا بیفته.جالبه حتی افراد تحصیل کرده هم که قاعدتا باید عاقلتر باشن همین جیزای غیر عقلانی رو بعنوان اطلاعات درست میپذیرند.
    در مورد تلویزیون ققط و فقط به چشمات اعتماد کن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان بهترین تنظیمات رو برای تلویزیون بزارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو خود نمایندگی اصلی سونی هم که رفتم طرف بهم گفت یه سری ساخت مالزی داریم که خودمون گارانتی می کنیم و ارزونتره ولی اینهایی که شرکتی و گارانتی شرکت بازرگانی ایران هست همش تو ایران و نمی دونم کیلومتر چند جاده قزوین مونتاژ میشه. درست هم می گفت. یک سری از مدل ها پشتشون ساخت مالزی نوشته شده بود که می گفت اینا گارانتی خودمونه ولی مدل های شرکتی پشتشون چیزی نوشته نشده بود. یعنی تو خود نمایندگی هم مدل های قاچاق میارن و ارزونتر میفروشن. یکی از نمایندگی های اصلی تو خیابون جمهوری بود که اسمش هم تو سایت سونی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز اصلا به لیبل و اطلاعای از این قبیل توجه نکن اولا شاید الکی باشه ثانیا هر کجای دنیا که مونتاژ شده اگه قطعات اصلی باشه خوبه!کی گفته مالزی اصله ؟با کدام سند معتبر؟تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه !یک زمانی که چین این چین فعلی نبود شاید ساخت مالزی یک امتیاز بود ولی الان چین کجا و مالزی کجا.خدا نکنه یک چیز اشتباه بین مردم جا بیفته.جالبه حتی افراد تحصیل کرده هم که قاعدتا باید عاقلتر باشن همین جیزای غیر عقلانی رو بعنوان اطلاعات درست میپذیرند.
    در مورد تلویزیون ققط و فقط به چشمات اعتماد کن
    درسته، وقتی الان گوشی آیفون رو داره چین تولید می کنه دیگه خیلی عبارت made in china ترس نداره. البته made in PRC بحثش جداست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •