دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میتوونم کلیپ یا فیلم رو از لپ تاپ و یا موبایل از طریق وایرلس روی تلویزیون پخش کنم
دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میتوونم کلیپ یا فیلم رو از لپ تاپ و یا موبایل از طریق وایرلس روی تلویزیون پخش کنم
دوستان یک سوال
این مدل سونی مونتاژ ایران است؟
ساخت مالزی هست. بعید هست سونی تو ایران خط مونتاژ داشته باشه .
اگه از نمایندگی سونی خریداری بشه و گارانتی شرکت بازرگانی ایران باشه مونتاژ ایرانه در غیر اینصورت مالزی .
عجب انجمنی شده اینجا . قبلا سوال میکردی سریع به جواب میرسیدی ولی الان پرنده هم پر نمیزنه
در نمایندگی سونی هم با گارانتی made in malaysia زده بود . این مونتاژ ایران روش ساخت کجا زده ؟
دوست عزیز اصلا به لیبل و اطلاعای از این قبیل توجه نکن اولا شاید الکی باشه ثانیا هر کجای دنیا که مونتاژ شده اگه قطعات اصلی باشه خوبه!کی گفته مالزی اصله ؟با کدام سند معتبر؟تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه !یک زمانی که چین این چین فعلی نبود شاید ساخت مالزی یک امتیاز بود ولی الان چین کجا و مالزی کجا.خدا نکنه یک چیز اشتباه بین مردم جا بیفته.جالبه حتی افراد تحصیل کرده هم که قاعدتا باید عاقلتر باشن همین جیزای غیر عقلانی رو بعنوان اطلاعات درست میپذیرند.
در مورد تلویزیون ققط و فقط به چشمات اعتماد کن
دوستان بهترین تنظیمات رو برای تلویزیون بزارن
تو خود نمایندگی اصلی سونی هم که رفتم طرف بهم گفت یه سری ساخت مالزی داریم که خودمون گارانتی می کنیم و ارزونتره ولی اینهایی که شرکتی و گارانتی شرکت بازرگانی ایران هست همش تو ایران و نمی دونم کیلومتر چند جاده قزوین مونتاژ میشه. درست هم می گفت. یک سری از مدل ها پشتشون ساخت مالزی نوشته شده بود که می گفت اینا گارانتی خودمونه ولی مدل های شرکتی پشتشون چیزی نوشته نشده بود. یعنی تو خود نمایندگی هم مدل های قاچاق میارن و ارزونتر میفروشن. یکی از نمایندگی های اصلی تو خیابون جمهوری بود که اسمش هم تو سایت سونی هست.
درسته، وقتی الان گوشی آیفون رو داره چین تولید می کنه دیگه خیلی عبارت made in china ترس نداره. البته made in PRC بحثش جداست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)