تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 66 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 651

نام تاپيک: تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .کانکتور من سری TS هست ولی این کانکتور MCX قشنگ چفت میشه .منم دارم رو رفلکتور کار میکنم .فعلا نتونستم ورق مسی پیدا کنم .تو سایتها نوشتن که با ورق گالوانیزه و آلومینیوم هم میشه جواب میده ولی هنوز موندم با چه ورقی بسازم
    مدل مودم شما چیه؟
    من با گالوانیزه درست کردم فکر میکنم یه کم جواب داد ولی چون که از سیم آنتن تلوزیون استفاده کرده بودم مطمئن نیستم که خوب باشه ولی به هر حال ورق مس بهترین انتخابه. یه سر به فروشگاههای برق صنعتی بزن شاید داشته باشن.
    میگم سیم شیلد هم به رفلکتور وصل میشه هم به المنت درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش :

بستگی به یه سری شرایط داره
    توی خود سایت نوین فون پشتیبانی آنلاین هست میتونی اونجا از خودشون سوال کنی تا راهنماییتون بکنن. فقط اگه گرفتید نتیجه رو اعلام کنید ممنون میشم
    Last edited by notrica; 11-12-2016 at 16:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش :

بستگی به یه سری شرایط داره
    توی خود سایت نوین فون پشتیبانی آنلاین هست میتونی اونجا از خودشون سوال کنی تا راهنماییتون بکنن. فقط اگه گرفتید نتیجه رو اعلام کنید ممنون میشم
    بله باهاشون صحبت کردم و چندتا ویدئو از مدل لوزی شکلش دیدم و در یه روستا که آنتن اصلا نمی داد تونسته بود 4g رو بیاره ولی از نظر عددی پرسیدم جواب نداد. بیشتر می خوام از تجربیات دوستان استفاده کنم.
    در ضمن به نظر شما ساخت آنتن یاگی برای 4g تا چه حد عملی و قابل اجرا و در نتیجه بهبود سیگنال میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مدل مودم شما چیه؟
    من با گالوانیزه درست کردم فکر میکنم یه کم جواب داد ولی چون که از سیم آنتن تلوزیون استفاده کرده بودم مطمئن نیستم که خوب باشه ولی به هر حال ورق مس بهترین انتخابه. یه سر به فروشگاههای برق صنعتی بزن شاید داشته باشن.
    میگم سیم شیلد هم به رفلکتور وصل میشه هم به المنت درسته؟
    سلام .مودم من ایرانسل mf910 هست .تو سایتی که آنتن ساخته بودن خوندم اجباری به مس یا المینیوم یا استیل یا گالوانیزه نداره .خودشون درست کردن با گالوانیزه بهترین جواب گرفتن .بحث تو استاندارد و دقیق بودن انتن هست جنس رفلکتور فرقی نداره حتی میتونید از طلا استفاده کنید .من الان دوتا عکس میزارم که الان درست کردم با ورق گالوانیزه درجه یک که با خم زدن استاندارد 15ت شد .فقط دوستان نظر بدین که اندازه هام درستن یا نه وفردا میخوام المنت بسازم نصب کنم و تست کنم .شما سر کابلی MCX با کابل اماده بگیر که روش هست و نصب شده .
    من اندازه هام از عکس زیر برداشتم ببینید درسته ؟

ساخت من :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله باهاشون صحبت کردم و چندتا ویدئو از مدل لوزی شکلش دیدم و در یه روستا که آنتن اصلا نمی داد تونسته بود 4g رو بیاره ولی از نظر عددی پرسیدم جواب نداد. بیشتر می خوام از تجربیات دوستان استفاده کنم.
    در ضمن به نظر شما ساخت آنتن یاگی برای 4g تا چه حد عملی و قابل اجرا و در نتیجه بهبود سیگنال میشه؟
    صفحه 26 و 27 همین تاپیک رو بخون مثل اینکه یکی از دوستان استفاده کرده و راضی بوده. به هرحال اگه دکلی که بهش وصل میشی سرعت خوبی داشته باشه و آنتن دهی شما ضعیف باشه جواب میده وگرنه جواب نمیده. یعنی شما باید توی یه نقطه از شهر که آنتن دهی خوبی داشته باشه به همون دکلی که میخوای توی خونه ازش سرویس بگیری وصل بشی و تست سرعت بگیری اگه دیدی سرعتش خیلی بالاتره پس اون آنتن هم جواب میده. این تست رو چندین بار توی ساعات مختلف باید بگیری.
    من اطلاعاتی از آنتن یاگی ندارم. دوستان لطف کنن اگه اطلاعاتی دارن بگن تا ما هم استفاده کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .مودم من ایرانسل mf910 هست .تو سایتی که آنتن ساخته بودن خوندم اجباری به مس یا المینیوم یا استیل یا گالوانیزه نداره .خودشون درست کردن با گالوانیزه بهترین جواب گرفتن .بحث تو استاندارد و دقیق بودن انتن هست جنس رفلکتور فرقی نداره حتی میتونید از طلا استفاده کنید .من الان دوتا عکس میزارم که الان درست کردم با ورق گالوانیزه درجه یک که با خم زدن استاندارد 15ت شد .فقط دوستان نظر بدین که اندازه هام درستن یا نه وفردا میخوام المنت بسازم نصب کنم و تست کنم .شما سر کابلی MCX با کابل اماده بگیر که روش هست و نصب شده .
    من اندازه هام از عکس زیر برداشتم ببینید درسته ؟

ساخت من :
    پس کانکتور mcx هم اندازه ts9 هست و احتمالا به مودم من که کانکتورش ts5 هست نمیخوره
    بله اندازه ها درسته و از روی همین عکس درستش کن. سیم کارتت حتما باید ایرانسل باشه که روی 2600GHz کار کنه
    فقط توی ساخت المنت خیلی باید دقت کنی که دوباره کاری نشه چون رسیدن به اون اندازه ها یه کم سخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان عکس اولی مربوط به فرکانس 2600 مگاهرتزی همراه اول و عکس دومی مربوط به فرکانش 1800 مگاهرتزی همراه اول می باشد. در ضمن در طبقه پنجم قرار دارم و تقریبا فضای اطراف نسبتا باز هستش. سوالی که از خدمتتئن داشتم اینه که من آنتی مناسب برای فرکانس 2600 مگاهرتز ارزش داره درست کنم و می تونم پهنای باندی مناسب تری نسبت به 1800 مگاهرتزی بگیرم یا خیر؟من تقریبا کل تاپیکو خوندم و روش و بهترین مرجع ساخت آنتن یاگی و biquad اشاره نشده. لطفا یه منبع مناسب قرار بدین. باتشکر.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فرکانس 2600 شما در واقع هیچه باهاش نمیشه کاری کرد مگر از این آنتنهای میکروتیک sxt lte بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

فرکانس 2600 شما در واقع هیچه باهاش نمیشه کاری کرد مگر از این آنتنهای میکروتیک sxt lte بگیری
    یعنی با هیچ آنتن دست سازی نمیشه یه کاریش کرد؟این مودم تو ایران موجوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •