تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 48 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 475

نام تاپيک: .Real Madrid .F.C . | کهکشانی ها | فصل 2017-2016

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو واسه رئال خوب گل نمیزنه اما تو بازی های ملی دبل میکنه پرتغال ۳ - ۰ مجارستان با دبل کریس (یه گلش از رو ضربه کاشته بود).

کلمبیا با پنالتی خامس برنده شد، اما پنالتی رو خیلی بد زد.

ایسکو به عنوان یار تعویضی به زمین رفت و بازیش عالی بود، یه گل هم واسه اسپانیا زد.

ازون طرف ناواس دوتا گل خورد که یکیش درست مثل اشتباهش تو بازی واسه رئال بود! فصل بدش تمومی نداره...

+

پرز قول یه خرید کهکشانی دیگه داده. با توجه به اینکه بیل آخرین خرید کهکشانی رئال بود، نیم فصل از خرید بازیکن محروم بودیم و در شروع فصل بجز بازگشت موراتا خرید دیگه ای نداشتیم، کاملاً زمان خوبی هست که یه مهاجم/دروازبان تراز اول بیاریم.

2. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاسیاس: نمی خواستم بخشی از سیرک مورینیو باشم

ایکر کاسیاس، سنگربان سابق رئال مادرید در مورد دوران حضور در جمع کهکشانی ها صحبت کرده است.​​​​​​​

دو سال پیش و با حضور بنیتس روی نیمکت رئال، کاسیاس راه جدایی در پیش گرفت و به پورتو پیوست. حالا کاسیاس در مصاحبه ای اختصاصی با مارکا، در مورد دوران حضور در رئال مادرید صحبت کرده است.

سکوت درباره دوران مورینیو: "در آن مقطع ترجیح می دادم ساکت باشم زیرا نمی خواستم بخشی از سیرک مورینیو لقب بگیرم و احساس کردم سکوت به سود باشگاه است."

معنای رئال مادرید برای کاسیاس: "رئال باشگاهی بود که همیشه رویای بازی کردن در آن را داشتم. اما من این شانس را داشتم تا در تیمی که رویای زندگیم بود بازی کنم و تنها می توانم سپاسگزار باسم. رئال همیشه خانه من خواهد بود."

رئال مادرید یا تیم ملی: "من عاشق رنگ پرچم و لباس اسپانیا و همچنین رئال مادرید هستم. در حال حاضر مردم پرچم اسپانیا را در بالکن خانه خود آویزان می کنند اما در گذشته اینگونه نبود."

دلایل یک قهرمانی رئال در لالیگا طی 8 سال اخیر: "البته این اتفاق خوبی نیست ولی دلیل آن می تواند عملکرد خوب رقبا باشد. در گذشته رقیبان فاتح لیگ قهرمانان می شدند و ما فکر می کردیم برای رئال قهرمانی در اروپا ممکن نیست. حلا که فاتح اروپا شدیم این سوال در مورد لالیگا به وجود آمده اما نباید فراموش کرد که بارسا و اتلتیکو خیلی قدرتمند هستند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

موراتا با هتریک دیشب، دومین گلزن برتر تیم شد (فکر کنم ۱۱ گله شد).

بعد از رونالدو، موراتا دومین گلزن برتر تیم تو لالیگا هست با ۸۰۰ دقیقه بازی کمتر نسبت به بنزمای ۹ گله!

5. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

موراتا با هتریک دیشب، دومین گلزن برتر تیم شد (فکر کنم ۱۱ گله شد).

بعد از رونالدو، موراتا دومین گلزن برتر تیم تو لالیگا هست با ۸۰۰ دقیقه بازی کمتر نسبت به بنزمای ۹ گله!
    گل سومو موراتا نزد که
    مدافع خودشون زد تو گل....
    حیف رونالدو داره عقب میمونه رفته رفته.....
    این آسنسیو چ قدر فوق العادس....
    دنیلو رو بهتره هافبک میانی بکنه زیدان....
    کلاً وقتی تو زمینه چپ رئال اتوبان میشه.....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گل سومو موراتا نزد که
    مدافع خودشون زد تو گل....
    حیف رونالدو داره عقب میمونه رفته رفته.....
    این آسنسیو چ قدر فوق العادس....
    دنیلو رو بهتره هافبک میانی بکنه زیدان....
    کلاً وقتی تو زمینه چپ رئال اتوبان میشه.....
    گل اول رو خامس زد و سه گل بعدی رو موراتا.

گل آخر هم با ضربه سر موراتا رفت تو گل، درسته وسط راه به مدافع حریف برخورد کرد ولی با توجه به تغییر جهت توپ، همچنان به نام اون ثبت شد. البته چون ال پیچیچی رو مارکا میده، و مارکا معتقد هست گل آخر گل به خودی بوده.
    .

.
    حالا کریس ۴-۵ تا گل کمتر زده مهم نیست، مهم اینه تیم بتونه جام ببره که تقریبا همه ی جام هایی که ممکنه تیم ببره گره خوردن به نتایج تیم تو این ماه.

زیدان با سیستم چرخشیش به کریس کمتر از قبل بازی داده، کسی نمونده که صداش در نیومده باشه اما واقعا لازمه، نیم فصل اول تعداد مصدوم های تیم اونقدر بالا رفته بود که خودش یه تیم ۱۱ نفره میشد. الان، به شکر سیستم چرخشی، تقریبا تمام بازیکنا آماده هستن.

حالا کریس زیر لبی اعتراض کنه، خامس مشت بکوبه و ایسکو هم مصاحبه کنه، بقول معروف: همینه که هست

8. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

گل اول رو خامس زد و سه گل بعدی رو موراتا.

گل آخر هم با ضربه سر موراتا رفت تو گل، درسته وسط راه به مدافع حریف برخورد کرد ولی با توجه به تغییر جهت توپ، همچنان به نام اون ثبت شد. البته چون ال پیچیچی رو مارکا میده، و مارکا معتقد هست گل آخر گل به خودی بوده.
    .

.
    حالا کریس ۴-۵ تا گل کمتر زده مهم نیست، مهم اینه تیم بتونه جام ببره که تقریبا همه ی جام هایی که ممکنه تیم ببره گره خوردن به نتایج تیم تو این ماه.

زیدان با سیستم چرخشیش به کریس کمتر از قبل بازی داده، کسی نمونده که صداش در نیومده باشه اما واقعا لازمه، نیم فصل اول تعداد مصدوم های تیم اونقدر بالا رفته بود که خودش یه تیم ۱۱ نفره میشد. الان، به شکر سیستم چرخشی، تقریبا تمام بازیکنا آماده هستن.

حالا کریس زیر لبی اعتراض کنه، خامس مشت بکوبه و ایسکو هم مصاحبه کنه، بقول معروف: همینه که هست
    رونالدو 19 گل مسی 27 گل چرا واقعاً......
    گل سومی که به هتریک موراتا میانجامید رو مدافع زد...
    صحنه گلو چند باری دیدم....موراتا سرش مالید به سمت گوشه سمت چپ ولی مدافع کاملاً توپو قطع کردو فرستادش به سمت گوشه سمت راست....تو مسیر توپم تعیین کننده نبود....
    سیستم چرخشی خوبه...مشکلی باهاش ندارم...به نظرم رونالدو تو زمین بودنی حالا بیشتر از همیشه فقط سنگینی اسمشه...یعنی تیم 10 نفره بازی میکنه و یک بازیکنی که فقط قراره تیم مقابلو بترسونه...
    امسال اصلاً خطرناک نیست رونالدو...
    حالا فرض کنیم یک بنزمایی ام پیشش باشه...دیگه فاجعه پیش میاد....تیم 9 نفرس و یکی که بترسونه و یکی که با شرت ورزشی اومده آفتاب گیری....
    تیم هر چی پویا تر باشه به نظرم بهتره....
    دیروز تو چند صحنه توپ با پاسکاری های مداوم از منطقه هایی خارج میشد که واقعاً تصورش سخت بود.....تیم با کواچیچ و آسنسیو و وازکز ی چیز دیگه میشه....
    این خامسم فقط اسلو موشنه....لامصب دیروز به تنهایی 3 تا زد حمله رو نابود کرد....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو 19 گل مسی 27 گل چرا واقعاً......
    گل سومی که به هتریک موراتا میانجامید رو مدافع زد...
    صحنه گلو چند باری دیدم....موراتا سرش مالید به سمت گوشه سمت چپ ولی مدافع کاملاً توپو قطع کردو فرستادش به سمت گوشه سمت راست....تو مسیر توپم تعیین کننده نبود....
    سیستم چرخشی خوبه...مشکلی باهاش ندارم...به نظرم رونالدو تو زمین بودنی حالا بیشتر از همیشه فقط سنگینی اسمشه...یعنی تیم 10 نفره بازی میکنه و یک بازیکنی که فقط قراره تیم مقابلو بترسونه...
    امسال اصلاً خطرناک نیست رونالدو...
    حالا فرض کنیم یک بنزمایی ام پیشش باشه...دیگه فاجعه پیش میاد....تیم 9 نفرس و یکی که بترسونه و یکی که با شرت ورزشی اومده آفتاب گیری....
    تیم هر چی پویا تر باشه به نظرم بهتره....
    دیروز تو چند صحنه توپ با پاسکاری های مداوم از منطقه هایی خارج میشد که واقعاً تصورش سخت بود.....تیم با کواچیچ و آسنسیو و وازکز ی چیز دیگه میشه....
    این خامسم فقط اسلو موشنه....لامصب دیروز به تنهایی 3 تا زد حمله رو نابود کرد....
    رونالدو حکم بازیکنی رو داره که فقط راه میره تا تیم حریف رو بترسونه بهترین گلزن تیم تو لیگ هست، اندازه بنزما + موراتا گل زده. البته عملکرد گذشته رونالدو مارو بد عادت کرده، کسی که قبلا تا اینجای فصل ۳۰ تا گل زده بود، حالا ۱۹ تا زده و بله این خوب نیست.

اما همانطور که گفتم، تو خیلی بازی ها هم رو نیمکت بوده، مثلا اگه دیشب جلو لگانس که ۴تا گل خورد بازی میکرد میتونست اختلافش رو کمتر کنه.

11. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رونالدو حکم بازیکنی رو داره که فقط راه میره تا تیم حریف رو بترسونه بهترین گلزن تیم تو لیگ هست، اندازه بنزما + موراتا گل زده. البته عملکرد گذشته رونالدو مارو بد عادت کرده، کسی که قبلا تا اینجای فصل ۳۰ تا گل زده بود، حالا ۱۹ تا زده و بله این خوب نیست.

اما همانطور که گفتم، تو خیلی بازی ها هم رو نیمکت بوده، مثلا اگه دیشب جلو لگانس که ۴تا گل خورد بازی میکرد میتونست اختلافش رو کمتر کنه.
    رونالدو نسبت ب فصول قبل ضعیفتر بوده
    کریمم ک خیلی اوضاعش خرابه باز رونالدو حداقل 2 نفر رو ب خودش مشغول میکنه ولی کریم :-|
    خط دفاع و دروازه بان هم ک بدن
    همه ی بازیا داریم گل میخوریم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فحاشی خامس به زیدان بعد از تعویض

تصاویر تلویزیونی نشان داد که خامس رودریگس، ستاره کلمبیایی رئال مادرید، پس از تعویض در دقیقه 70 دیدار شب گذشته تیمش مقابل لگانس، به زین الدین زیدان، سرمربی تیمش، فحاشی کرد.​​​​​​​

در این دیدار که با پیروزی 4-2 رئال به پایان رسید، خامس که گل اول کهکشانی ها را به ثمر رساند، انتظار داشت در غیاب کریس رونالدو، گرت بیل و کریم بنزما، تا پایان بازی در زمین بماند اما زیدان در فاصله 20 دقیقه تا پایان بازی، او را از زمین بیرون کشید.

تصاویری که برنامه دپورتس کواترو منتشر کرده، نشان می دهد که او در زمان خارج شدن از زمین الفاظ ناشایستی را خطاب به زیدان به زبان آورد:" ...... حتی اجازه نداد تا آخر بازی کنم."

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازی کمتر ... مصدومیت اول فصل ( پایت لعنتی) ... تغییر استراتژی بازی....
    الان پاس گلاش بیشتره...کاملاً نشون میده اون چیزی رو که میخواد از هم تیمی ها براش برآورده نمیکنن که مجبوره خودش دست به کار بشه...
    مصدومیت بیل هم مزید بر علته....اون بازی هایی که بنزما مصدوم بود و بیل و رونالدو پشت هم بازی میکردن خیلی خیلی بهتر بود و بیشتر گلای رونالدو تو نیم فصل اول بود که بنزما ترکیده بود....
    الان دو هفته بترکون داریم ببینیم چ گلی به سرمون میزنن....
    کاش اونقدری که تو هافبکا افراد دلنشین وجود داشت تو حمله ام جایگذین مناسب داشتیم برا این بنزما.....
    هافبکا رو هر جور نگا میکنم فوق العادن....کم کسر دار نداریم...هر نوعشو داریم....ولی این موراتا جایگذین خوبی نیست به نظرم بنزما باید خودش با پای خودش برهکم کم داره میره رو اعصابم....4 بازی کلمه...بعد 4 تا تو ی بازی میترکونه ،که چی؟!یعنی من هستم....
    4-4-2 بهترین ترکیبه با وجود بیلو رونالدو تو نوک...از بیشتر هافبکام میشه استفاده کرد.....که هم میتونن به حمله کمک کنن هم میتونن تو کار دفاعی کمک کنن....هر ترکیبی باشه باشه،ولی این بنزما تو بازیای مهم نباشه...یا حتی یار تعویضی باشه...

16. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •