تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 181 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام به همگی دوستان بعد از گذشت 24 ساعت از فعال شدن سیم کارتم(ترابرد همراه اول دائمی به ایرانسل) مشکل تماس ورودی برطرف شد و راحت میشه با من تماس بگیرن و پیام بفرستن و یک چیز جالب اینکه " تماس که با من میگیرن اون پیغامی که دوستان میگن همراه اول گذاشته برای من نیست و همون اول بوق میخوره " شما هم یک تست کنید شاید همراه اول برداشه اون پیغام را. ( البته هنوز کد های دستوری ایرانسل برام فعال نشده)

2. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    روز سوم هم تموم شد ولی پیامک ترابرد برام نیومد
    دیروز با پشتیبان ایرانسل حرف زدم گفت باید ۳روز و ۹ساعت صبر کنی بعد از اون اگه فعال نشد پیگیری کن .
    اونایی که از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند بعد از دریافت سیمکارت چقدر طول کشید پیامک براتون بیاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    روز سوم هم تموم شد ولی پیامک ترابرد برام نیومد
    دیروز با پشتیبان ایرانسل حرف زدم گفت باید ۳روز و ۹ساعت صبر کنی بعد از اون اگه فعال نشد پیگیری کن .
    اونایی که از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند بعد از دریافت سیمکارت چقدر طول کشید پیامک براتون بیاد ؟
    من از اعتباری رایتل ترابرد کردم ایرانسل همون روز که رفتم دفتر ایرانسلو سیم کارت رو گرفتم همون شب برای پیامک 667 اومد البته خط من به ایرانسل متصل هست اما مسدوده وکاری نمیتوانم بکنم گفتم پیگیری کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به همگی دوستان بعد از گذشت 24 ساعت از فعال شدن سیم کارتم(ترابرد همراه اول دائمی به ایرانسل) مشکل تماس ورودی برطرف شد و راحت میشه با من تماس بگیرن و پیام بفرستن و یک چیز جالب اینکه " تماس که با من میگیرن اون پیغامی که دوستان میگن همراه اول گذاشته برای من نیست و همون اول بوق میخوره " شما هم یک تست کنید شاید همراه اول برداشه اون پیغام را. ( البته هنوز کد های دستوری ایرانسل برام فعال نشده)
    ببینید فقط تماس های که خارج از شبکه ایرانسل میشه این پیام براش پخش میشه دوست عزیز

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

ببینید فقط تماس های که خارج از شبکه ایرانسل میشه این پیام براش پخش میشه دوست عزیز

سلام من با همراه اول به خطم زنگ میزنم هیچ پیامی پخش نمیشه و مستقیم بوق میخوره! برای شما پیام پخش میشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام من با همراه اول به خطم زنگ میزنم هیچ پیامی پخش نمیشه و مستقیم بوق میخوره! برای شما پیام پخش میشه؟
    عجیبه همین الان تست کردم برا من پخش میشه...خدا کنه کلا این پیامو حذف کنن..امروز از ایرانسل تماس گرفته بودن در مورد اینکه ایا راضیم از طرح ها و پوشش منم گفتم فقط تورو خدا این پیامو حذف کنید گفتش در دست پیگیری خیلیا مثل اینکه اعتراض کردن

8. 2 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سیم کارت پیام رسان ایرانسل رو اگر به رایتل تغییر بدم به دیتا تبدیل میشه ؟
    به همراه اول ببرم چی میشه ؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منم امروز بعد ۴ روز از پیامک تایید ۶۶۷ خطم از همراه اول به ایرانسل بدون هیچ قطع شدن ترابرد شد .
    هیچ مشکلی در تماس و پیامک نیست.
    اون پیام ترابرد پخش میشه.
    کدهای دستوری کار نمیکنه فعلا.

11. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

حد اعتبارم بعد از 70 ت امروز شد 100 هزار تومن...اقا مجید برا شما هم اینجوری شده؟

سلام.
    بله دقیقا شده ۱۰۰ تومن.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

برای من هنوز پخش میشه

14. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •