تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 38 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 378

نام تاپيک: FIFA 17

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خودمم هنوز 13 رو کشف نکردم D: .احتمالا اضافه نشده :( والا منم اصلا خوشم نمیاد از این روش نمیدونم با چه استدلالی به این روش رسیدن دیگه اصن نمیتونم رو کرنرا گل بزنم یه خیلی کم پیش میاد :(
    واسه سرعتم تو تنظیمات قبل از شروع بازی یه آپشن هست به نام Game Speed که روی نرماله . از اونجا میتونی سرعت بازیو کم یا زیاد کنی .
    اگه با سرعت کل بازی مشکل نداری و مشکلت سرعت بازیکناست میتونی تو تنظیمات Game که وقتی بین بازی Pause میکنی صفحاتو سوییچ کن 2 تا صفحه هستن یکی مربوط به خودته یکی مربوط به حریف . اونجا میتونی فقط سرعت حریف و خودتو کم کنی و به بقیه چیزا دست نزنی .
    ممنون بابت جواب. آره، منم همه جای بازیو گشتم؛ ولی نتونستم تنظیم کرنر رو پیدا کنم. احتمالاً اضافه نشده.
    اون سرعت رو روی Slow گذاشتم. الآن بهتر شد؛ ولی در حدّ FIFA 16 عالی نشد سرعتش که بیاد پایین. بازم هنوز سرعتش از سرعت FIFA 16 بیشتره.
    در مورد این Pause کردن و اینا متوجّه نشدم. دقیقاً چی کار باید بکنم؟ مرحله به مرحله یه توضیح بده بی زحمت. مرسی.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

ممنون بابت جواب. آره، منم همه جای بازیو گشتم؛ ولی نتونستم تنظیم کرنر رو پیدا کنم. احتمالاً اضافه نشده.
    اون سرعت رو روی Slow گذاشتم. الآن بهتر شد؛ ولی در حدّ FIFA 16 عالی نشد سرعتش که بیاد پایین. بازم هنوز سرعتش از سرعت FIFA 16 بیشتره.
    در مورد این Pause کردن و اینا متوجّه نشدم. دقیقاً چی کار باید بکنم؟ مرحله به مرحله یه توضیح بده بی زحمت. مرسی.
    بازیو Pause کن ، Settings ، بعد Game Settings ، بعد RT رو بزن تا برسی به بخش User Gameplay Customizatin ، از اونحا میتپنی سرعتارو کم و زیاد کنی ، این بخش مربوط به تیم خودته ، تب بعدی واسه تیم حریفه .

3. این کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یه نکته واسه بازیکن هایی که تصمیم قطعی بازنشستگی نگرفتن بعضی وقتا بازیکن ها میگن قطعا آخر فصل خداحفظی می کنن با این بازیکن ها نمیشه کاری کرد ولی بعضی اوقات 50-50 هست میگن احتمال داره آخر فصل خداحافظی کنن. واسه اینکه این بازیکن ها رو یه فصل دیگه هم حفظ کنید باید اینجوری عمل کنید. بازی یکی قبل از آخر لیگ رو در نظر داشته باشید مثلا تو لیگ 20 تیمه هفته 37 میشه بعد از بازی بازی هفته 37 بازیکن بهتون میگه که میخواد یه فصل دیگه هم بازی کنه یا اینکه میخواد بازنشست بشه. شما بازی رو سیو نکنید اگه گفت میخواد کفش ها رو آویزان کنه چند بار لود کنید تا وقتی گفت یه فصل دیگه هم میخواد بازی کنه اونوقت سیو کنید.

5. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام من لپ تاپم asus n53 هست مشخصاتش هم
    cpu :i7
    ram 8gb
    vga 540 1 gb
    به نظرتون با این مشخصات میتونم فیفا 17 رو اجرا کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

آقا رو دو گیگ 128 بیت ۷۳۰
    8گیگ رم میاد

فرستاده شده از HUAWEI SCL-L21ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خودمم هنوز 13 رو کشف نکردم D: .احتمالا اضافه نشده :( والا منم اصلا خوشم نمیاد از این روش نمیدونم با چه استدلالی به این روش رسیدن دیگه اصن نمیتونم رو کرنرا گل بزنم یه خیلی کم پیش میاد :(
    واسه سرعتم تو تنظیمات قبل از شروع بازی یه آپشن هست به نام Game Speed که روی نرماله . از اونجا میتونی سرعت بازیو کم یا زیاد کنی .
    اگه با سرعت کل بازی مشکل نداری و مشکلت سرعت بازیکناست میتونی تو تنظیمات Game که وقتی بین بازی Pause میکنی صفحاتو سوییچ کن 2 تا صفحه هستن یکی مربوط به خودته یکی مربوط به حریف . اونجا میتونی فقط سرعت حریف و خودتو کم کنی و به بقیه چیزا دست نزنی .
    آقا منم مثل شما پیدا نکردم.
    البته سیستم جدید کرنر ها اینقدر هم بد نشده.اولش من خودم خیلی خوشم نمیومد ازش ولی الان قلقش دستم اومده.یکم تمرین کنی باهاش قلقش دستت میاد.مثلا من تو فیفا های قبلی یه روش یاد گرفتم که حتی از زاویه بسته(طرفین محوطه جریمه و بعضا نزدیک خط) ضربات ایستگاهی رو گل می زدم.اون گوشه ها رو معمولا سانتر نمی کردم و مستقیم می زدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

سلام
    من پی اس بازی میکردم امسال فیفا دارم بازی میکنم از دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدن
    1. سانتر از کناره ها چطوری هستش دقیق سانتر نمیتونم بکنم
    2. هنگام ضربه ازاد چه دکمه هایی باید گرفته بشه هرچی میزنم میره اوت مخصوصا فاصله های دور
    3. دفاع و گرفتن توپ چطوریه هرکار میکنم با مربع نمیشه توپ،رو گرفت
    4. کرنر دقیق و مناسب چطوریه
    5. بهترین حالت شوت محکم با چه دکمه هایی هست

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

کسی اینجا با کامپیوتر انلاین بازی میکنه؟
    میخوام ببینم با توجه به اینکه origin زده IP یران رو مسدود کرده اصلا امکانش هست یا نه؟

داره خودمونی میشه juventus_1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من با pc بازی میکنم تا جمعه خوب بود از اون روز اصلاً حریف برام پیدا نمیکنه کسی مشکل من رو نداره؟ پینگ خوبی هم دارم البته

یه سوال در مورد fut، فیتنس بازیکنان فقط با کارت بالا میره یا اگه یه بازی هم استراحت کنند بالا میره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه نکته واسه بازیکن هایی که تصمیم قطعی بازنشستگی نگرفتن بعضی وقتا بازیکن ها میگن قطعا آخر فصل خداحفظی می کنن با این بازیکن ها نمیشه کاری کرد ولی بعضی اوقات 50-50 هست میگن احتمال داره آخر فصل خداحافظی کنن. واسه اینکه این بازیکن ها رو یه فصل دیگه هم حفظ کنید باید اینجوری عمل کنید. بازی یکی قبل از آخر لیگ رو در نظر داشته باشید مثلا تو لیگ 20 تیمه هفته 37 میشه بعد از بازی بازی هفته 37 بازیکن بهتون میگه که میخواد یه فصل دیگه هم بازی کنه یا اینکه میخواد بازنشست بشه. شما بازی رو سیو نکنید اگه گفت میخواد کفش ها رو آویزان کنه چند بار لود کنید تا وقتی گفت یه فصل دیگه هم میخواد بازی کنه اونوقت سیو کنید.
    آقا دمت گرم خیلی باحال بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •