چند نفر از دوستانی که وایرلس دارند ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 بگیرند برای بنده... لطفا سرویس دهنده تون رو هم اعلام کنید
با تشکر
چند نفر از دوستانی که وایرلس دارند ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 بگیرند برای بنده... لطفا سرویس دهنده تون رو هم اعلام کنید
با تشکر
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=102ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=49
مولتی پوینت : شاتل
ممنون...
خیلی بالاست نسبت به َADSL
اگر شما داری با ADSL تهران مقایسه میکنی که مقایسه اشتباهه وقتی اکثر ADSL های تهران پینگ داخلشون 6 7 هست وایرلس های شهرهای دیگه قطعا بیشتر از adsl تهران خواهد بود مثل من چون پینگ من خودم تا تهران 14 هست وایرلس اختصاصی هم دارم
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=96ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=97ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=98ms TTL=53
یکی از دوستای من تهران adsl داره و 10 میلی ثانیه پینگش کمتر از منه به خاطر همین پینگ من تا تهران من اگر همین سرویس رو تهران میگرفتم پینگم تا 83 82 پایین میومد با همین 4.2.2.4 (حدود 12 الی 13 میلی ثانیه کمتر چون وایرلس تهران پینگش با داخل میشه بین 1 تا حداکثر 2)
کسی از تهران میتونه پینگ بگیره ببینیم از تهران چطوره ؟
با تشکر
رادیو شما رادیو خوبی هست و تنها فرقی که داره با یه چیزی مثل netbox اینه که ac نداره که بله تاثیر زیادی داره هرچه قدر فاصله بیشتر باشه یا نویز بیشتر باشه به نسبت n
شما اگر یه دستگاه بخرید بدید دست ISP براتون سرویس PTP راه اندازی میکنن (حداقل شاتل و صبانت و پیشگامان انجام میدن این کارو بقیه رو نمیدونم)
رای نت رو هم اسمش رو نشنیدم اصلا
ببین کسایی که ADSL شرکت ها رو دارن و بهترین شرایط اون شرکت رو دارن چه جورین , از رو اون میتونی بفهمی معمولا چه جوریه وایرلس چون وقتی بهترین شرایط یه شرکت مثلا شاتل پینگ داخل 7 میده و پینگ کم خارجی و سرعت دانلود بالا روی ADSL یعنی شما وایرلس بگیری همون رو میگیری چون وقتی که شرکت ها اینترنتشون خراب میشه به خاطر آشغال بودن مرکز مخابراتی هست که شما با وایرلس مرکز مخابراتی رو حذف میکنی و اگر شرکت مشکل پهنای باند نداشته باشه (که بعضی شرکت ها مثل صبانت دارن) وایرلس بهترین کیفیت اون شرکت رو به شما میده اگر نویز و شرایط محیطی شما خراب نباشه و تجهیزات خوبی بگیرید
خیر نویز اگر داشته باشید و بخواید مالتی پوینت استفاده کنید تا یه حدی میشه فیکسش کرد چون شرکت نمیاد خیلی دستکاری کنه رادیوش رو واسه یه مشترک مگر این که PTP باشه و اختصاصی ماله خودتون و همچنین اگر هم شما رادیو قوی داشته باشید در محیط پر نویز آپلود شما زیاد میشه چون رادیو شما قویه و دانلودتون همچنان افتضاح چون رادیو شرکت اینترنتی اون قدر قوی ممکنه نباشه که نویز رو کنسل کنه (رادیو هاشون معمولا qrt 5 هست)
اگر برای بازی بخواید مولتی پوینت همچین خوب نیست چون نوسان سرعت داره و سرعت هرچه قدر مشترک دورتری وجود داشته باشه کمتر میشه چون رادیو سرعت خروجی رو کم میکنه تا سیگنال رو افزایش بده که برسه به اون مشترک دورتر و همچین نوسان پینگ زیادی هم داره مولتی پوینت بین 10 تا 40 میلی ثانیه اگر همه مشترکین وصل بشن و استفاده کنن در آن واحد ولی همیشه حداقل 10 تا 20 میلی ثانیه نوسان رو دارید (فقط روی رادیو و نوسان خود شبکه ISP هم اضافه میشه بهش)
دو تا سوال دارم :
۱- اگه ptp بگیرم رادیویی رو که روی دکل شرکت نصب میشه میتونم وارد تنظیماتش بشم یا شرکت قفلش میکنه که فقط خودش دسترسی داشته باشه؟
۲- من یه رادیو خودم دارم که استفاده میکنم اگه بخام یه رادیو معمولی بخرم برا ptp چون از رادیوی شرکت ضعیفتره سیگنالم هم ضعیف تر میشه؟
1-خیر خودشون دسترسی خواهند داشت به دلایل واضح و مبرهن
2-بله هر دو رادیو مهمه چون امواج میره و میاد و یک طرفه نیست همچنین امواج به صورت عمودی و افقی میره برای آپلود و دانلود چون dual chain هستن رادیو ها (بسته به شزایط محیطی و فاصله یه حداقل دستگاهی باید داشته باشید حالا بعضی وقت ها با یه sxt کار راه میوفته بعضی وقت ها هم مثلا حداقل یه چیزی مثل qrt یا dynadish میخواد)
1-خوب شاید من بخام کانال رو عوض کنم بلاخره باید دسترسی داشته باشم اونا هم که وقتی بهشون بگی فلان کار رو بکن انجام نمیدن رادیو مال خودمه منم حق و حقوقی دارم
2-من الان رادیویی که بهش وصلم خروجی ac داره معلوم نیست مدلش چیه ولی خیلی قویه چون رادیو قبلی شرکت نانواستیشن بود و من سیگنالم -75 بود از وقتی این رادیو جدید رو نصبیدن رو دکلشون سیگنال من شده -61 .حالا چون رادیوشون قویه پس اگه من برا ptp یه sxt بزارم رو دکلشون سیگنالم ضعیف تر میشه طبیعتا چون از رادیوی خودشون ضعیفتره و قبلا هم تجربش کردم
سلام من از شرکتی درخواست دادم اومد برام نصب کرد ظاهرا فاصله زیاد بود و حدود قیمت رادیویی که نصب کرد 1.400 بود سیگنال 60db میگرفت و دانلود بین 15 تا 20 میداد و آپلود بین 3 تا 7 (هوای کاملا صاف و آفتابی). گفت باید رادیو و دیش قوی بزنی مثلا دیش 30 با رادیو بیس بند که حدود 3 تومن میشه. هیچ اطلاعی از برندها و مارکها ندارم کسی پیشنهادی داره قویترین تجهیزاتی که بتونم بگیرم زیر 2 تومن بشه و آپلود بالا ازش گرفت چیه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)