دوست عزیز سایت rstinbazar یک مقاله جامع در خصوص مودمهای رومیزی 4G گذاشته فکر کنم خیلی جامع باشد
دوست عزیز سایت rstinbazar یک مقاله جامع در خصوص مودمهای رومیزی 4G گذاشته فکر کنم خیلی جامع باشد
مقالشون خیلی مسخره است، نکردن بگن مگابیت یا بایت.
تستهایی که حول سه چهار مگابیت می گرده اونطوری که راستین بازار تست کرده اصلا برای 4 جی ارزش نداره
حداقل باید در سه شرایط سیگنال ضعیف، متوسط و قوی تست می کردند نه اینکه با سیگنالی که داره می میره آخه 2 مگابیتم سرعته برای 4 جی
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوست عزیز اگر در مقاله دقت کنید در نمودار های شماره 1 و 2 نوشته که مگابایت بر ثانیه است
![]()
بی کوچک بیت هست نه بایت پس میشه 3.89 مگابیت. اگر تصریح می کردند شما به اشتباه نمی افتادید اگرم منظورشون بایت بوده که بدتر باید MB می نوشتند
الان چه مودم های 4g داخل بازار ایران هست که استاندارد cat 6 ساپورت کنه.
این مودم وارد بازار شده؟ Huawei E5786
موافقم ... نتیجه تست هاشون در شرایط مختلف نیست و خیلی به هم نزدیکه که اصلا ارزش نداره .... من برای ایشون احترام قائل هستم اما من یه تجربه ای دارم که به فروشنده جماعت اعتماد نباید کرد
بین
HUAWEI B315
و
TP-LINK Archer MR200
و
D-Link DWR-921
اول چرا اون b315 پینگ پایینی داره اما دانلودش پاییه ؟
اصلا توی کتم نمی ره که B315 پایین تر بشه از اون MR200 ..... حداقل B315 امکان تنظیم روی فرکانس 2600 رو داره که MR200 عمرا توی خواب ببینه !
( چند نفر هم توی دیجی کالا اومدن گفتن B315 رو بهتر دیدن از MR200 خودتون برید بخونید شاید درست نباشه ؟؟ )
بعد D-Link DWR-921 بیچاره رو به خاطر 0.75 مگ در ثانیه سوم کرده .....
0.75 یک جک هس در بنچمارک ! این جه تستیه دیگه ؟
تست ها معمولا در حد 5 یا 10 الی 20 مگ تفاوت دارن که توی انجمن های دیگه خارجی دیگران می گیرن راستی فقط با چرخوندن مودم میشه یک آنتن اضافه کرد توی یک جای ثابت .... این 0.75 همون به خاطر جهتشونه HUAWEI B315 و TP-LINK Archer MR200 و D-Link DWR-921 کلا به نظر من یه یک کیفیت دارن ..
اگه من اشتباه می کنم منو از اشتباه دربیارید لطفا![]()
Last edited by EDWARD WHITE; 08-08-2016 at 20:32.
نه
یه ویدئو ازHUAWEI B315 اپراتور plus+ می بینم توی آپارات که Ussd هم داره که اصلا ربطی به مودمی که IDH میاره توی ایران نداره .... اساتید اگه بتونن webui اون رو یه کاریش بکنن ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی به بازار ایران میاد . و آیا اصلا فایده داره خرید مودم cat 6 توی ایران ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم مودم جالبیه نظرتون چیه ؟
دوستان من خيلى سرچ كردم ولى در نهايت به نتيجه ى درستى نرسيدم! من يه مودم با آنتن دهى قوى و داراى پورت LAN ميخوام چون روتر دارم و فقط نياز به مودم دارم ولى ظاهرا فقط مودم هاى روميزى خروجى LAN دارن كه از بقيه گرون ترن! من در نهايت به دو مدل TP MR200 و D-Link DER-921 رسيدم. اگه انتخاب هام درسته لطفا بگيد كدوم و چرا؟ يا اگه مدل بهترى غير از اينا هست راهنماييم كنيد. ممنون ميشم زودتر دوستان كمك كنن.
ترکیب 3372 و mr3020 تی پی لینک خوبه. من راضیم. چند تا تستشو میزارم
اون تست 9 مگی فرکانس 1800 هستش
![]()
Last edited by ak313; 13-08-2016 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)