تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 37 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 363

نام تاپيک: FIFA 16

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

انگار همه مشکل دارن واسه فیفا 16

اینو چجوری اجراش کنیم؟
    کرک که از قرار معلوم نیست
    لطفا یکی در مورد سی دی اشتراکی توضیح بده
    و اینکه هزینه چقدره

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقا سایت خوبی میشناسم واسه سیدی کی اشتراکی نصبشم راحته.خودتونو معطل کرک نکنید. اکانت اشتراکی از 4 تومن هست تا 30 تومن،مزایای 30 تومنی در تعداد نصب و همچنین بلافاصله یوزر پسورد بهتون داده میشه.
    آدرس سایتو خواستید پ خ بفرستید اینجا نمیشه گذاشت اجازه نمیدن.

Send from my Z2 D6503 using Taptalk
    Last edited by Behnam_o2; 08-06-2016 at 11:50.

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پشت كار بعضي دوستان رو خيلي دوس دارم
    هنوز منتظر كرك هستين دوستان؟!١٠ تومن بدين اشتراكي بگيريد،راحت

Sent from my iPhone using Tapatalk

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سی دی کی اشتراکی وجود خارجی نداره دوستان!

لطفا گول یک مشت کلاه بردار رو نخورید........... خودتون پول بدید بازی رو بخرید خیلی بهتر از اینه برید سراغ این کار.

اکانت معلوم نیست دزدی باشه از کجا اورده باشن بعد مدتی هم جوابتون رو نمیدن و خلاصه همش عذاب هست.

متاسفانه بعد از قضیه کرک نشدن یک مشت سودجو از بی اطلاعی یک سری دارن سو استفاده میکن.

شما برید سایت های معتبر فروش سی دی کی ببینید کدومشون سی دی کی اشتراکی میدن؟!

با خرید بازی برای خودتون همیشه بهش دسترسی دارید و از امکانات آنلاین خیلی راحت استفاده کنید همینطور از سازنده بازی مورد علاقتون هم حمایت کنید با این کار.

5. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

لطفا گول یک مشت کلاه بردار رو نخورید........... خودتون پول بدید بازی رو بخرید خیلی بهتر از اینه برید سراغ این کار.

اکانت معلوم نیست دزدی باشه از کجا اورده باشن بعد مدتی هم جوابتون رو نمیدن و خلاصه همش عذاب هست.

متاسفانه بعد از قضیه کرک نشدن یک مشت سودجو از بی اطلاعی یک سری دارن سو استفاده میکن.

با خرید بازی برای خودتون همیشه بهش دسترسی دارید و از امکانات آنلاین خیلی راحت استفاده کنید همینطور از سازنده بازی مورد علاقتون هم حمایت کنید با این کار.
    اینطور نیس خیلی از سایتا معتبرن و پشتیبانی خوبی دارن. تازه مگه چقد میخای پول بدی 10 تومن! یا 30 تومنی که خودم خریدمو 5 بار تاالان آپدیت کردم فیفارو و یوزر پسورد مجدد دادن بهم(بعد آپدیت بازی نیاز به اکتیو کردن مجدد داره)
    بعدشم 6 ماهم برات کارکنه بازم ارزش داره، که اگه از سایت معتبر خرید بشه یکسال کامل پشتیبانی میکنند. من فیفا 15 و 16 رو به اینصورت بازی کردم.
    اکانت اشتراکی قابلیت آنلاین بازی کردن نداره علتشم اینه که یک اکانتو به چندنفر میدن.ولی آفلاین راحت بازی میشه کردو باگ و مشکلات کرک رو نداره.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اینطور نیس خیلی از سایتا معتبرن و پشتیبانی خوبی دارن. تازه مگه چقد میخای پول بدی 10 تومن! یا 30 تومنی که خودم خریدمو 5 بار تاالان آپدیت کردم فیفارو و یوزر پسورد مجدد دادن بهم(بعد آپدیت بازی نیاز به اکتیو کردن مجدد داره)
    بعدشم 6 ماهم برات کارکنه بازم ارزش داره، که اگه از سایت معتبر خرید بشه یکسال کامل پشتیبانی میکنند. من فیفا 15 و 16 رو به اینصورت بازی کردم.
    اکانت اشتراکی قابلیت آنلاین بازی کردن نداره علتشم اینه که یک اکانتو به چندنفر میدن.ولی آفلاین راحت بازی میشه کردو باگ و مشکلات کرک رو نداره.

کلا همچین روشی نه تایید شده هست نه سالم. خیلی ها هم از این روش سرشون کلاه رفته!
    من خودم خیلی وقته دارم بازی اوریجینال استفاده میکنم, این روش یک جور دزدی هست ک جدیدا باب شده. همون اکانت هم تازه معلوم نیست از کجا اوردن.

الان با 120 تومن میشه نسخه اوریجینال خرید و به تمام امکانات از جمله آنلاین بازی دسترسی داشت.

خلاصه این که حالا شما چون تجربه بدی نداشتی دلیلی بر سالم بودن کارشون نیسته چون نه این روش سالم هست نه فروشنده هاش... میتونم بالغ بر چندین نفر از همین سایت و سایت های دیگه بهتون معرفی کنم سی دی کی اشتراکی اومدن بگیرن و متاسفانه مشکلات براشون پیش اومده.

وقتی روش درست و منطقی داره دیگه چه دلیل داره سمت این روش بریم؟ نکته مهمتر هم راجب فیفا و ... به جذاببیت بخش آنلاینش هست.

8. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

کلا همچین روشی نه تایید شده هست نه سالم. خیلی ها هم از این روش سرشون کلاه رفته!
    من خودم خیلی وقته دارم بازی اوریجینال استفاده میکنم, این روش یک جور دزدی هست ک جدیدا باب شده. همون اکانت هم تازه معلوم نیست از کجا اوردن.

الان با 120 تومن میشه نسخه اوریجینال خرید و به تمام امکانات از جمله آنلاین بازی دسترسی داشت.

خلاصه این که حالا شما چون تجربه بدی نداشتی دلیلی بر سالم بودن کارشون نیسته چون نه این روش سالم هست نه فروشنده هاش... میتونم بالغ بر چندین نفر از همین سایت و سایت های دیگه بهتون معرفی کنم سی دی کی اشتراکی اومدن بگیرن و متاسفانه مشکلات براشون پیش اومده.

وقتی روش درست و منطقی داره دیگه چه دلیل داره سمت این روش بریم؟ نکته مهمتر هم راجب فیفا و ... به جذاببیت بخش آنلاینش هست.
    آره خب همیشه احتمال کلاه برداری هست واسه همین بهتره از چندنفر سوال پرسید واز سایتهایی که دیگران راضی بودن خرید کرد.
    الان قیمت اورجینالش خب متعادل شده ولی چندماه اول قیمتش فکرکنم 210 یا 220 بوده که به هرحال هرکس نمیتونس بخره.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من الان چند ماه دارم از این سی دی کی اشتراکی استفاده میکنم .مشکلی نداشتم.
    حتی همون اوایل که گرفتم یک بار اپدیت کردم و انلاین شدم.بعد از مدتی اکانتم پرید که زنگ زدم به من اکانت جدید داد. بعد از چند ماهه هنوز مشکلی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من کرک نصب کردم چرا اینقدر گرافیک پایینه چطور میشه گرافیکش رو تنظیم کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

من کرک نصب کردم چرا اینقدر گرافیک پایینه چطور میشه گرافیکش رو تنظیم کرد
    خب همون اول رو آیکن بازی کیلیک میکنی یه پنجره باز میشه عکس مسی هست برو تو سیتینگ تنظیماتو تغییر بده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •