والا من ندیدم مگر چی کار کردن که اینقدر میگید؟
دیشب من تا یک ربع بعد از برد داشتم tv میدیدم ولی به جز زیر نویس کار خاصی نکردن؟
والا من ندیدم مگر چی کار کردن که اینقدر میگید؟
دیشب من تا یک ربع بعد از برد داشتم tv میدیدم ولی به جز زیر نویس کار خاصی نکردن؟
لهستان تویه یه بازی سخت 3-2 روسیه رو برد و 16 امتیازی شد. بازی فردا چقدر حساسه ! هم واسه ما و هم واسه آمریکا. هر دو تا فقط 3 امتیاز می خوان.
این چه حرفیه که میزنین آخه؟؟؟
بابا باور کنید تو کشورای دیگه هم همین طوریه
دوربین میاد روشون حسابی ذوق میکنند شکلک در میارند میخندند و شادی میکنند
تازه اصلا پدیده ای داریم به نام Kiss cam که الان چند ساله تو بسکتبال و سپس والیبال مد شده و هر وفت دوربین میاد رو یه زوج، اون زوج سریع همدیگر رو میبوسند
در کل گیر مدیم درسته ولی دیگه به چیزهای الکی گیر ندیم دیگه!
دقیقا ٌ
به نظرم اوایل بازی تو والیبال خیلی حائز اهمیته . اگر سرویسها و اسپکهای بازیکن در اوایل بازی خراب بشه خیلی بعیده در ادامه تیم بتونه خوب کار کنه . حالا فردا خیلی مهمه مثل بازی جمعه بتونیم سرویسهای امریکا رو از کار بندازیم
همونطور که دوستان گفتن این چیزی نیست که منحصر به ایران باشه !! عجیبه تا حالا در سایر بازی ها به این موضوع دقت نکردین. به جز تشویق های غیر تعارف (بوق و طبل که عملا غیرقانونی نیست ولی خوب هم نیست) فکر نمی کنم فضای والیبال ایران مشکلی داشته باشه. این شور و نشاط تماشاگران ایرانی منحصر به والیبال نیست.وقتي هم دوربين سمت تماشاگرها ميومد به طرزي كه فقط منحصر به كشورهاي دوربين نديده است تماشاگرها شروع به دست تكون دادن ميكنن. در كل اصلاً فضاي واليبال ايني نيست كه داره تو ايران اجرا ميشه.
آره درسته؛ البته تیم ما نشون داده وقتی آماده باشه قطعا می تونه به بازی برگرده حتی اگه یه ست رو واگذار کرده باشه.به نظرم اوایل بازی تو والیبال خیلی حائز اهمیته . اگر سرویسها و اسپکهای بازیکن در اوایل بازی خراب بشه خیلی بعیده در ادامه تیم بتونه خوب کار کنه . حالا فردا خیلی مهمه مثل بازی جمعه بتونیم سرویسهای امریکا رو از کار بندازیم
فاصله امتیازی لهستان و آمریکا 3 امتیاز شده، واسه همین آمریکا بیش از پیش احساس خطر می کنه. البته به فرض اینکه 3 امتیاز بازی امروز واسه ما باشه، آمریکا می تونه با گرفتن امتیازهای بازی با روسیه خیالش خودش رو راحت کنه، منظور اینکه کمی بعیده آمریکا از این گروه به عنوان تیم اول صعود نکنه.
من شدیدا منتظر بازی با لهستان هستم ! باید یه انتقام درست و حسابی از این لهستان آماده گرفت. تیم ما بهترین تیم از نظر کسب امتیاز بازی های خانگی هست.
ناظر فدراسیون جهانی والیبال به عدم پخش سرود ملی کشور آمریکا از تلویزیون در جریان بازی روز بیست و نهم خرداد ماه مقابل تیم ملی والیبال ایران اعتراض کرد.
تیمهای والیبال ایران و آمریکا روز بیست و نهم خرداد ماه از هفته ششم لیگ جهانی 2015 به مصاف هم رفتند. این نخستین میزبانی ایران در لیگ جهانی امسال به شمار میرفت. قبل از شروع مسابقه به دلیل این که نقص فنی اعلام شد سرود ملی کشور آمریکا از طریق تلویزیون پخش نشد.
ناظر فدراسیون جهانی (FIVB) که برای بررسی استانداردهای میزبانی ایران به تهران سفر کرده است با حساسیت روی این موضوع نسبت به عدم پخش سرود ملی آمریکا از تلویزیون اعتراض کرد و در این باره به فدراسیون والیبال تذکر داد.
تیمهای ملی ایران و آمریکا بار دیگر از ساعت 21 امروز (یکشنبه) در مجموعه ورزشی آزادی تهران به مصاف هم میروند.
تقصیر خودشون نیست ، حتی از سرود دشمن هم میترسن ! + تو جام جهانی فوتبال هم تلویزیون هیچ وقت سرود امریکا رو پخش نکرد !
---------------------------
کسی میدونه چه جوری میشه این شبکه HD رو روی ماه واره بدر بار کرد ؟ من هر کار میکنم صفحه سیاه میاد !
گزیده خبر :
شب گذشته لهستان روسیه را شکست داد تا برای رسیدن به آمریکا فقط یک امتیاز نیاز داشته باشد و اختلافش با ایران را به 6 رساند. ایران و آمریکا هر یک به دلیل خاصی باید در بازی امشب پیروز شوند، یکی برای تثبیت و دیگری برای رسیدن. شکست برای هر یک از دو تیم به منزله ادامه ای سخت در طول لیگ جهانی محسوب می شود و تیمی مثل آمریکا شاید مجبور شود قید صعود را بزند چرا که در آخرین بازی گروهی خود باید در خانه لهستان به مصاف این تیم برود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شبکه دیگر بر روی ماهواره پخش نمی شود ...فقط دیجیتال
تیترهای ورزش سه جالبه، انگار جنگه:
عملیات دوازده هزارنفری آزادی (2)!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)