تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 64 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من ندیدم مگر چی کار کردن که اینقدر میگید؟

دیشب من تا یک ربع بعد از برد داشتم tv میدیدم ولی به جز زیر نویس کار خاصی نکردن؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لهستان تویه یه بازی سخت 3-2 روسیه رو برد و 16 امتیازی شد. بازی فردا چقدر حساسه ! هم واسه ما و هم واسه آمریکا. هر دو تا فقط 3 امتیاز می خوان.

3. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

وقتي هم دوربين سمت تماشاگرها ميومد به طرزي كه فقط منحصر به كشورهاي دوربين نديده است تماشاگرها شروع به دست تكون دادن ميكنن. در كل اصلاً فضاي واليبال ايني نيست كه داره تو ايران اجرا ميشه.

با اين وجود اين برتري را به همه تبريك ميگم. شايد هم كساني كه اين كارها را ميكنن تصور ميكنن اگر اين شرايط بر بازي حاكم نباشه اونوقت نتيجه ديگري رقم ميخوره در حاليكه به نظر من تيم ما در شرايط عادي هم توان برتري مقابل آمريكايي ها را داشت.
    این چه حرفیه که میزنین آخه؟؟؟
    بابا باور کنید تو کشورای دیگه هم همین طوریه
    دوربین میاد روشون حسابی ذوق میکنند شکلک در میارند میخندند و شادی میکنند
    تازه اصلا پدیده ای داریم به نام Kiss cam که الان چند ساله تو بسکتبال و سپس والیبال مد شده و هر وفت دوربین میاد رو یه زوج، اون زوج سریع همدیگر رو میبوسند
    در کل گیر مدیم درسته ولی دیگه به چیزهای الکی گیر ندیم دیگه!

5. 11 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

لهستان تویه یه بازی سخت 3-2 روسیه رو برد و 16 امتیازی شد. بازی فردا چقدر حساسه ! هم واسه ما و هم واسه آمریکا. هر دو تا فقط 3 امتیاز می خوان.
    دقیقا ٌ
    به نظرم اوایل بازی تو والیبال خیلی حائز اهمیته . اگر سرویسها و اسپکهای بازیکن در اوایل بازی خراب بشه خیلی بعیده در ادامه تیم بتونه خوب کار کنه . حالا فردا خیلی مهمه مثل بازی جمعه بتونیم سرویسهای امریکا رو از کار بندازیم

7. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

وقتي هم دوربين سمت تماشاگرها ميومد به طرزي كه فقط منحصر به كشورهاي دوربين نديده است تماشاگرها شروع به دست تكون دادن ميكنن. در كل اصلاً فضاي واليبال ايني نيست كه داره تو ايران اجرا ميشه.
    همونطور که دوستان گفتن این چیزی نیست که منحصر به ایران باشه !! عجیبه تا حالا در سایر بازی ها به این موضوع دقت نکردین. به جز تشویق های غیر تعارف (بوق و طبل که عملا غیرقانونی نیست ولی خوب هم نیست) فکر نمی کنم فضای والیبال ایران مشکلی داشته باشه. این شور و نشاط تماشاگران ایرانی منحصر به والیبال نیست.

به نظرم اوایل بازی تو والیبال خیلی حائز اهمیته . اگر سرویسها و اسپکهای بازیکن در اوایل بازی خراب بشه خیلی بعیده در ادامه تیم بتونه خوب کار کنه . حالا فردا خیلی مهمه مثل بازی جمعه بتونیم سرویسهای امریکا رو از کار بندازیم
    آره درسته؛ البته تیم ما نشون داده وقتی آماده باشه قطعا می تونه به بازی برگرده حتی اگه یه ست رو واگذار کرده باشه.
    فاصله امتیازی لهستان و آمریکا 3 امتیاز شده، واسه همین آمریکا بیش از پیش احساس خطر می کنه. البته به فرض اینکه 3 امتیاز بازی امروز واسه ما باشه، آمریکا می تونه با گرفتن امتیازهای بازی با روسیه خیالش خودش رو راحت کنه، منظور اینکه کمی بعیده آمریکا از این گروه به عنوان تیم اول صعود نکنه.

من شدیدا منتظر بازی با لهستان هستم ! باید یه انتقام درست و حسابی از این لهستان آماده گرفت. تیم ما بهترین تیم از نظر کسب امتیاز بازی های خانگی هست.

9. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض اعتراض ناظر FIVB به عدم پخش سرود آمریکا

ناظر فدراسیون جهانی والیبال به عدم پخش سرود ملی کشور آمریکا از تلویزیون در جریان بازی روز بیست و نهم خرداد ماه مقابل تیم ‌ملی والیبال ایران اعتراض کرد.

تیم‌های والیبال ایران و آمریکا روز بیست و نهم خرداد ماه از هفته‌ ششم لیگ جهانی 2015 به مصاف هم رفتند. این نخستین میزبانی ایران در لیگ جهانی امسال به شمار می‌رفت. قبل از شروع مسابقه به دلیل این که نقص فنی اعلام شد سرود ملی کشور آمریکا از طریق تلویزیون پخش نشد.
    ناظر فدراسیون جهانی (FIVB) که برای بررسی استانداردهای میزبانی ایران به تهران سفر کرده است با حساسیت روی این موضوع نسبت به عدم پخش سرود ملی آمریکا از تلویزیون اعتراض کرد و در این باره به فدراسیون والیبال تذکر داد.
    تیم‌های ملی ایران و آمریکا بار دیگر از ساعت 21 امروز (یکشنبه) در مجموعه ورزشی آزادی تهران به مصاف هم می‌روند.

11. 7 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تقصیر خودشون نیست ، حتی از سرود دشمن هم میترسن ! + تو جام جهانی فوتبال هم تلویزیون هیچ وقت سرود امریکا رو پخش نکرد !
    ---------------------------
    کسی میدونه چه جوری میشه این شبکه HD رو روی ماه واره بدر بار کرد ؟ من هر کار میکنم صفحه سیاه میاد !

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزیده خبر :

شب گذشته لهستان روسیه را شکست داد تا برای رسیدن به آمریکا فقط یک امتیاز نیاز داشته باشد و اختلافش با ایران را به 6 رساند. ایران و آمریکا هر یک به دلیل خاصی باید در بازی امشب پیروز شوند، یکی برای تثبیت و دیگری برای رسیدن. شکست برای هر یک از دو تیم به منزله ادامه ای سخت در طول لیگ جهانی محسوب می شود و تیمی مثل آمریکا شاید مجبور شود قید صعود را بزند چرا که در آخرین بازی گروهی خود باید در خانه لهستان به مصاف این تیم برود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تقصیر خودشون نیست ، حتی از سرود دشمن هم میترسن ! + تو جام جهانی فوتبال هم تلویزیون هیچ وقت سرود امریکا رو پخش نکرد !
    ---------------------------
    کسی میدونه چه جوری میشه این شبکه HD رو روی ماه واره بدر بار کرد ؟ من هر کار میکنم صفحه سیاه میاد !

این شبکه دیگر بر روی ماهواره پخش نمی شود ...فقط دیجیتال

16. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تیترهای ورزش سه جالبه، انگار جنگه:
    عملیات دوازده هزارنفری آزادی (2)!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •