تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 108 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خوب من یه راه خوپ سراق دارم

دعوتش کن به این تاپیک خودش میخونه میفهمه که عاشقش شدی .بعد برو نظرشو بپرس و ازش جواب بگیر .چطوره ؟ خوپه ؟

اینو هم همیشه یادت باشه وقتی میخای کسی رو بلند کنی باید ببینی بهت پا میده یا نه اگه پا داد بعد بری تو کارش .

حالا بهت پا میده که اینطوری دادری خودت رو به در و دیوار میکوبی ؟
    داش مگه یخچاله که بلندش کنی! من فکر کنم بهش دست داده!! در ضمن همه خانم ها پا نمی دن بعضی هام پیدا می شن که دل می دن... همیشه سعی کن با دختر دیگرون همونطور رفتار کنی که دوست داری با خواهر و دختر خودت رفتار کنند. علاقه یه چیزه جنسیت و هوس چیزه دیگست و هرد این ها با رعایت حرمت اخلاقی طرفین زیباتره باهم دوست من.

برا همینه که میگم نظرش عوض میشه...
    مشکل عشقای مجازی اینه که ما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهنمون میسازیم که 180 درجه با واقعیت اون فرد متفاوت هست...حالا نه فقط از نظر ظاهری، از شخصیت و خلق و خو و رفتار فرد هم...
    من مخالفم با این نظر و زیادم شنیدمو روش فکر کردم اتفاقا بنظرم شخص در دنیای مجازی البته مخصوصا بالای معمولا دوره جوانی یا بزرگسالی سال به بعد تقریبا خود واقعیش رو نشون می ده. البته توجه کن بعضی ها واقعا اونی هستن که هستن ممکنه شما برداشت اضافه و بی موردی به دلیل احساسات خودتون روی شخص مقابل داشته باشید و توقع زیادی داشته باشید و ...

2. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داش مگه یخچاله که بلندش کنی! من فکر کنم بهش دست داده!! در ضمن همه خانم ها پا نمی دن بعضی هام پیدا می شن که دل می دن... همیشه سعی کن با دختر دیگرون همونطور رفتار کنی که دوست داری با خواهر و دختر خودت رفتار کنند. علاقه یه چیزه جنسیت و هوس چیزه دیگست و هرد این ها با رعایت حرمت اخلاقی طرفین زیباتره باهم دوست من.
    داش اشتیباه متوجه شدی .فکر کنم اینجا کمتر کسی پیدا بشه که سن منو داشته باشه چون من دارم میرم تو 31

پس خودم بهتر میدونم چی به چیه .اگرم اینجا چیزی گفته میشه بیشتر جنبه شوخی داره نه توهین و بی احترامی .منم سعی کردم به صورت عامیانه صحبت کنم .منظور از پا دادن هم پا دادن فیزیکی نیست بلکه منظور امار دادن هست .البته از سن ما دیگه گذشته که بخایم با این لحن صحبت کنیم ولی خوب خاستم اون چیزی که توی جامعه عرفه بگم تا سوتعبیر نشه ولی ظاهرا شد

منم با کسی رفتار خاصی نکردم و فکر بد هم در مورد کسی نکردم که شما اینطوری میگی .خدا رو گواه میگیرم اگر دختری پیدا میشد که واقعا هیچی تو دلش نبود و لیاقت داشت حتی بدون اینکه بهش نگاه کنم میرفتم سراغش چه برسه به اینکه بخام از سر هوس کاری انجام بدم . در ضمن من توی این 30 سال زندگیم به جز یکی دو مورد دیگه دختری رو ندیدم که دل بده اگرم داده عشق به طرف مقابل نبوده بلکه عشق به مال دنیا و زیبایی و ... بوده .

پستم یکم به جد مطرح شد .یه وقت از دستم ناراحت نشی داداش

4. 5 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من مخالفم با این نظر و زیادم شنیدمو روش فکر کردم اتفاقا بنظرم شخص در دنیای مجازی البته مخصوصا بالای معمولا دوره جوانی یا بزرگسالی سال به بعد تقریبا خود واقعیش رو نشون می ده. البته توجه کن بعضی ها واقعا اونی هستن که هستن ممکنه شما برداشت اضافه و بی موردی به دلیل احساسات خودتون روی شخص مقابل داشته باشید و توقع زیادی داشته باشید و ...
    پسر حجی با روان شناس در میوفتی؟ اقا ایشون روانشناسه حرفش دقیقه درست میگه البته خود شما هم تا حدودی حرف ایشون رو میزنی

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

خوب من یه راه خوپ سراق دارم

دعوتش کن به این تاپیک خودش میخونه میفهمه که عاشقش شدی .بعد برو نظرشو بپرس و ازش جواب بگیر .چطوره ؟ خوپه ؟

اینو هم همیشه یادت باشه وقتی میخای کسی رو بلند کنی باید ببینی بهت پا میده یا نه اگه پا داد بعد بری تو کارش .

حالا بهت پا میده که اینطوری دادری خودت رو به در و دیوار میکوبی ؟
    برا همینه که میگم نظرش عوض میشه...
    مشکل عشقای مجازی اینه که ما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهنمون میسازیم که 180 درجه با واقعیت اون فرد متفاوت هست...حالا نه فقط از نظر ظاهری، از شخصیت و خلق و خو و رفتار فرد هم...
    داش اشتیباه متوجه شدی .فکر کنم اینجا کمتر کسی پیدا بشه که سن منو داشته باشه چون من دارم میرم تو 31

پس خودم بهتر میدونم چی به چیه .اگرم اینجا چیزی گفته میشه بیشتر جنبه شوخی داره نه توهین و بی احترامی .منم سعی کردم به صورت عامیانه صحبت کنم .منظور از پا دادن هم پا دادن فیزیکی نیست بلکه منظور امار دادن هست .البته از سن ما دیگه گذشته که بخایم با این لحن صحبت کنیم ولی خوب خاستم اون چیزی که توی جامعه عرفه بگم تا سوتعبیر نشه ولی ظاهرا شد

منم با کسی رفتار خاصی نکردم و فکر بد هم در مورد کسی نکردم که شما اینطوری میگی .خدا رو گواه میگیرم اگر دختری پیدا میشد که واقعا هیچی تو دلش نبود و لیاقت داشت حتی بدون اینکه بهش نگاه کنم میرفتم سراغش چه برسه به اینکه بخام از سر هوس کاری انجام بدم . در ضمن من توی این 30 سال زندگیم به جز یکی دو مورد دیگه دختری رو ندیدم که دل بده اگرم داده عشق به طرف مقابل نبوده بلکه عشق به مال دنیا و زیبایی و ... بوده .

پستم یکم به جد مطرح شد .یه وقت از دستم ناراحت نشی داداش
    ناراحت شد آب خنک می خوره حل می شه داش
    حق با شماست منم منظورم کلی بود. شما خوب نگشتی بگرد پیدا می شه1 هرچند مادیات مهمه ولی بنظرم انتظارات یک مرد هم باید حدی داشته باشه چون خانم های نسل جدید هم تفکرات نسل خودشونو دارن و مثل ننه ی من و شما نمی شن که به پای بچه وشوهر قابلمه و قوری بسوزن! البته همچین توقعی هم غیر منصفانه ست.
    البته بنظرم مقصر اصلی جامعه و خود مردها هستن که این وضعیت هست چون ما زنان رو برای بردگی می خوایم نه برای زن بودن صرفشون...زن هم موجودی است ازاد و حتی حق انتخاب دارد. بنظرم دوران برده داری باید زودتر از اینا به پایان می رسید که متاسفانه با ادمایی مثل من انواع برده داری ادامه خواهد داشت.
    انجمن حمایت از خانمان
    عشقیمسن گاداش گل قبول شد

7. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

احسان جان
    زعفران
    خرما
    کنجد
    حلوا شکری
    گنجشک
    و سایر غذاهای طبع گرم
    کمتر بخور

9. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

کی عاشق شده ! چه خبره

دوستان میخواستم بگم شما هم احساس کردید امسال عید مثل سال های قبل نیست ؟ اکثر مغازه داران و بوتیک فروش ها ، کسب و کار ها میگن که کساد هست کار و علتش گرونی هست .

شور و هیجان قبل نیست

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

احسان جان
    زعفران
    خرما
    کنجد
    حلوا شکری
    گنجشک
    و سایر غذاهای طبع گرم
    کمتر بخور
    موزوشیرموز..شیر نارگیل و شیرمال ...یادتون رفت بگید

12. 4 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

احسان جان
    زعفران
    خرما
    کنجد
    حلوا شکری
    گنجشک
    و سایر غذاهای طبع گرم
    کمتر بخور
    موزوشیرموز..شیر نارگیل و شیرمال ...یادتون رفت بگید

14. 6 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

کی عاشق شده ! چه خبره

دوستان میخواستم بگم شما هم احساس کردید امسال عید مثل سال های قبل نیست ؟ اکثر مغازه داران و بوتیک فروش ها ، کسب و کار ها میگن که کساد هست کار و علتش گرونی هست .

شور و هیجان قبل نیست
    دوست عزیز کساد نیست اینا شیکماشون ازپارسال سیرتر شده دارن قومپوز درمیکنن
    چوب بالا سرشون باشه یه کتکی بخورن مفخورا ادم میشن ..این دوره زمونه یک مشت مفت خورزیاد شده هی میگن کمبود گرونیه جنسشو 10برابربفروشه
    شما تو لباس فروشی هابرو هیچ کدوم به مشتری احترام نمیذارن ویه اردنگی هم میزنن چون شیکمشون حسابی سیره

16. 4 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

دوست عزیز کساد نیست اینا شیکماشون ازپارسال سیرتر شده دارن قومپوز درمیکنن
    چوب بالا سرشون باشه یه کتکی بخورن مفخورا ادم میشن ..این دوره زمونه یک مشت مفت خورزیاد شده هی میگن کمبود گرونیه جنسشو 10برابربفروشه
    شما تو لباس فروشی هابرو هیچ کدوم به مشتری احترام نمیذارن ویه اردنگی هم میزنن چون شیکمشون حسابی سیره
    موافقم بد جور اره بابا همینا اینجوری کشور رو به این رو می اندازن دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •