تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 37 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 368

نام تاپيک: اعتراف میکنم که ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اعتراف میکنم، 21 سال زندگی به من ثابت کرد آدم ها پیچیده تر از اونی هستند که بخوام بشناسمشون

2. 5 کاربر از chapanah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اعتراف میکنم آدم یخ و خشکی هستم. یعنی یه نفر کله محبت و مهربانیه دنیا رو بریزه رو سرم بگم ممنون یعنی خیلی خاطرشو میخواستم : دی

حالا یه وقت بد نباشه

4. 8 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اعتراف میکنم که تجربه شخصی به من نشان داده که احترام گذاشتن باید در محدوده خاصی باشد. یعنی پدر و مادر هم احترام در حدی باید براشون گذاشت.
    هر انسانی امکان سواستفاده ازش هست. و پدر و مادر هم از این قضایا مستثنا نیستند.(خانواده مثل برادر و خواهر و .. هم شامل این مورد خواهند شد)

6. 6 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اعتراف میکنم اون اوایل کار با اینترنت و بعد از اینکه فهمیدم فیلتر چیه، فک میکردم فیلتر صرفا جهت مطالب غیراخلاقیه. لذا بعد از اینکه یه کلیپی رو سرچ کردم و اولین لینکی که اومد مربوط به یوتیوب بود (اون زمان نمیدونستم یوتیوب چیه و این اولین برخورد من با یوتیوب بود ) و روش کلیک کردم و این اومد:

(یادش بخیر!)

خلاصه چون دیدم کلیپ من که غیر اخلاقی نیس ولی این فیلتره، بهم برخورد و خیلی ناراحت شدم! بعد دیدم نوشته "در صورتی که این سایت به اشتباه فیلتر شده است با پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکاتبه فرمایید" منم سریع ایمیل زدم و گفتم "آقا بخدا این سایت youtube.com رو بخدا اشتباه فیلتر کردین، این سات اصلا غیر اخلاقی نیست و لطفا بررسی کنید و رفع فیلتر کنین"
    و بعدش هر روز چک میکردم ببینم جواب دادن یا نه... و هنوز جواب ندادن
    خلاصه که یه تنه میخواستم فیلتر یوتیوب رو بردارم

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اعتراف میکنم اون اوایل کار با اینترنت و بعد از اینکه فهمیدم فیلتر چیه، فک میکردم فیلتر صرفا جهت مطالب غیراخلاقیه. لذا بعد از اینکه یه کلیپی رو سرچ کردم و اولین لینکی که اومد مربوط به یوتیوب بود (اون زمان نمیدونستم یوتیوب چیه و این اولین برخورد من با یوتیوب بود ) و روش کلیک کردم و این اومد:

(یادش بخیر!)

خلاصه چون دیدم کلیپ من که غیر اخلاقی نیس ولی این فیلتره، بهم برخورد و خیلی ناراحت شدم! بعد دیدم نوشته "در صورتی که این سایت به اشتباه فیلتر شده است با پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکاتبه فرمایید" منم سریع ایمیل زدم و گفتم "آقا بخدا این سایت youtube.com رو بخدا اشتباه فیلتر کردین، این سات اصلا غیر اخلاقی نیست و لطفا بررسی کنید و رفع فیلتر کنین"
    و بعدش هر روز چک میکردم ببینم جواب دادن یا نه... و هنوز جواب ندادن
    خلاصه که یه تنه میخواستم فیلتر یوتیوب رو بردارم
    اعتراف می کنم باحال ترین و نوستالژیک ترین پست این تاپیک بود

9. 4 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

اعتراف میکنم که دیگر توان چالش ها و مشکلات زندگی رو ندارم. و دوست دارم ، تنهایی زندگی کنم و ارتباطات هایم را با همه،حتی خانواده قطع کنم.
    یعنی حتی کسی آدرس منزل م رو ندونه...برای خودم تک نفری زندگی کنم و آرامش داشته باشم...به دور از حرف های مفت و دردسر های همیشگی
    اعتراف میکنم تا اینو خوندم یاد خودم افتادم و اشک تو چشام حلقه زد.
    .GET OVER HERE BRO
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahdi--; 11-09-2015 at 11:14.

11. 2 کاربر از mahdi-- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چند تا دختر بود تا فهمیدن که یک خونه پائین شهر داریم و یک زندگی معمولی، اعتراف می کنم از فرداش به سگ در خونه شون بیشتر محل می زاشت تا من...
    در صورتی که همین من، اگر همین خانه را بالای شهر داشتیم و مقداری پول، زندگی ام زمین تا آسمان با الان فرق داشت، باز هم باید بگم درست میشه؟ مهم نیست؟

Last edited by iranch; 30-08-2015 at 01:16.

13. 4 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چند تا دختر بود تا فهمیدن که یک خونه پائین شهر داریم و یک زندگی معمولی، اعتراف می کنم از فرداش به سگ در خونه شون بیشتر محل می زاشت تا من...
    در صورتی که همین من، اگر همین خانه را بالای شهر داشتیم و مقداری پول، زندگی ام زمین تا آسمان با الان فرق داشت، باز هم باید بگم درست میشه؟ مهم نیست؟
    مطلقاً بهش فکر نکن ، چون کسی که تو رو به خاطر داراییت یا خونه بالا شهر یا پول بابات بخواد ، به خاطر یکی
    با دارایی بالاتر ، خونه بالاشهر تر یا پول بابای بیشتر ولت میکنه!

کسی که تو رو به خاطر خودت نخواد ، لیاقت بودن با کسی مثل تو رو نداره ...

15. 7 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مطلقاً بهش فکر نکن ، چون کسی که تو رو به خاطر داراییت یا خونه بالا شهر یا پول بابات بخواد ، به خاطر یکی

من از اونها ناراحت نیستم، هر کسی باید وضعیت زندگی خودش رو بدونه و درک کنه، من اعتراف میکنم، با توهم داشتم زندگی می کردم و گرنه نباید به خودم اجازه می دادم ، وقتی دارایی و موقعیت مالی پائینی دارم، فکر چنین افرادی رو بکنم.
    اینها باعث شدند من واقعیت های زندگی خودم رو درک کنم و بفهمم که وضعیت م از لحاظ مالی ناجور هست و پول تعین کننده هست.

- - - Updated - - -

من از اونها ناراحت نیستم، هر کسی باید وضعیت زندگی خودش رو بدونه و درک کنه، من اعتراف میکنم، با توهم داشتم زندگی می کردم و گرنه نباید به خودم اجازه می دادم ، وقتی دارایی و موقعیت مالی پائینی دارم، فکر چنین افرادی رو بکنم.
    اینها باعث شدند من واقعیت های زندگی خودم رو درک کنم و بفهمم که وضعیت م از لحاظ مالی ناجور هست و پول تعین کننده هست.

17. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اعتراف می کنم دچار بی خوابی شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •