سلام دوستان
من تو هر كافي نتي كه مي رم پرينتر Hp 1200 رو ديدم مي خواستم بدونم چند قيمت؟؟؟چه جوريه؟؟؟خوبه يا بده؟؟؟و شارژش هر چند وقت يه بار مي خواد بكنم؟؟؟با هر بار شارژ چند صفحه مي شه پرينت كرد؟؟؟و اينكه قيمت شارژش چنده؟؟؟
با تشكر
باي
سلام دوستان
من تو هر كافي نتي كه مي رم پرينتر Hp 1200 رو ديدم مي خواستم بدونم چند قيمت؟؟؟چه جوريه؟؟؟خوبه يا بده؟؟؟و شارژش هر چند وقت يه بار مي خواد بكنم؟؟؟با هر بار شارژ چند صفحه مي شه پرينت كرد؟؟؟و اينكه قيمت شارژش چنده؟؟؟
با تشكر
باي
سلام
دوست عزیز من یه پرینتر 1290 جوهر افشان دارم و کاتریج مادیران روش گذاشتم موقعه چاپ عکس پرسنلی عکسه دارای نویز می شه یعنی روی صورتش به صورت نقطه نقطه ای در می یاد
در ضمن هد کلین و تنظیمات عکس هم انجام شده با پرینتر R320 هیچ مشکلی نداره
ممنون میشم اگه کمک کنید .
سلام تاپیک!
من تو خونمون 2 تا چاپگر hp دارم.
1. hp laserjet 6L
2. hp deskjet 845c
میخوام بدونم نمایندگی اچ پی در تهران کجاست و من کجا باید اینارو ببرم سرویس.چون بیشتر از 1 ساله که ازشون استفاده نشده.
کسی اطلاعاتی راجع به اینا داره بهم بده؟
کدومشون را ببرم سرویس بهتره؟ و میتونم ازش استفاده کنم.
اینم بگم منظورم استفاده خانگی هست نه کاری.![]()
سلام
من هم يه سوال داشتم:
يكي از دوستان ميگه كه چاپگر اپسون r270 خريده، حالا وقتي باهاش روي سي دي چاپ مي كنه اگه دست خيس به سي دي بزنيم رنگها قاطي ميشه و خلاصه خراب ميشه. خواستم بپرسم اولاً آيا راه حلي داره يا نه و ثانياً آيا چاپگرهاي كنن و اچ پي هم كه روي سي دي چاپ مي كنند همينطور هستند يا نه؟
با تشكر
سلام به همهء دوستان ببخشيد من 1 پرينتر epson cx 4700 دارم نمي دونم اسمشو چند كاره بزارم 1 مشكل با
هاش دارم اون اين كه nozzle هاي اين پرينتر توي رنگ قرمز خط هاي اون بالا و پايين مي شه هر كار كردم
درست نشد حتي از print head alignment هم كاري بر نيومد و اين كه خيلي سريع رنگ تموم مي كنه و چون
كه خط هاي رنگ قرمز بعضي از اونها چاپ نمي شه head clean مي كنه چند بار نمايندگي بردم درست كرد هد
عوض كرد... باز هم همين جوري اگه كسي مي دونه لطفآ كمك كنه وگرنه بگه كه از پنجره بندازمش بيرون توي
خيابون راستي به اندازهء قيمتش تا حالا كاتريج خريدم
پرینتر من اچ پی 5150 هست.
کارتریج مشکی تموم شد رفتم 3500 تومن دادم شارژش کردم.
دفعه اول که گذاشتمش تو پرینتر جوهرشو خیلی کم نشون میداد انگار که اصلا شارژ نشده در حالیکه خودم دیدم که 4 بار سرنگشو پر کرد سرنگشم 5 میلی بود و داخل کارتریج کرد با توجه به اینکه 19 میلی لیتر حجم کارتریج هستش.
بعد از اینکه حدود 10 صفحه پرینت گرفتم دیگه کار نمیکنه و میگه که کارتریج ابراد داره . و میگه جوهر نداره!!!
سلام جمشيد خان
خب وقتي شما 3500 دادي براي شارژ بايد به اندازه ي 3500 هم برات كار كنه منم دو بار اين خريت رو كردم و الان پرينتر چهار كاره ي 5510 كه 200 تومان خريدمش خوابيده بخوامم درستش كنم بايد 50 تومان خرجش كنم كه مي تونم به جاش يه پرينتر ديگه بخرم بهتره جوهر ارزون نخري بهتره بهترين جوهر رو بخري در شارژ كردن پرينتر جوهر خيلي مهم هست در عمر پرينتر
با تشكر
باي
به ظاهر این تاپیک هم از اون دسته تاپیک هایی شده که سوال کننده ها بیشتر از جواب دهنده ها هستن! اگر ممکنه به پست 289 هم یه نگاهی بندازین.
مطمئن نیستم ولی احتمالا ایراد از cd است. روی همه ی مارکهای cd اینطوریه یا فقط رویه یه مارک بخصوص؟
وقتی شارژ میکنی دیگه نرم افزار کارتریج را پر نشون نمیده مگر اینکه کارتریج جدید بزاری.
خودت یک پک شارژ بگیر و کارتریج را هواگیری کن. یا اینکه ببر پیش همون کسی که برات شارژ کرده تا این کار را بکنه.
در کل اگر خودت شارژ کنی به صرفه تره. میشه گفت بعد از خرید بسته شارژ و همچنین یک بطری 200ml جوهر مشکی، هزینه هر بار شارژ 500 تومان درمیاد. من استفاده ام بالاست و دائم شارژ میکنم و مشکلی هم نداشتم!
این که الان گفتی این یعنی چه؟خب وقتي شما 3500 دادي براي شارژ بايد به اندازه ي 3500 هم برات كار كنه
منظورت اینه که پول شارژ را کم گرفته؟
یا اینکه کلا شارژ کردن فایده نداره؟
در ضمن با بهترین جوهر هم که بخواد شارژ کنه هزینه اش بیش از 1000 نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)