خداکنه حداقل ژاپن از امارات ببازهafc وفدراسیون نکوبه تو سر تیم ملی و قدرت تیملی تا الان که
1به0 ژاپن باخته به امارات
خداکنه حداقل ژاپن از امارات ببازهafc وفدراسیون نکوبه تو سر تیم ملی و قدرت تیملی تا الان که
1به0 ژاپن باخته به امارات
باز هم بنجامین ویلیامز و داوری های مشکوکش برای تیم های ایرانی ! یک بار هم یادمه سر استقلال رو توی لیگ قهرمانان اسیا برید ، اینجا هم که بازیو درآورد برای عراق !
حقیقی هم که خیلی عجیبه ! پنالتی علی دایی که متخصص پنالتی زدن هست رو میگیره حالا از 9 تا پنالتی حتی یکی رو نمی تونه بگیره !
هر بار هم که تیممون خوبه باید به داور ببازیم ! اون از تیم 2004 که واقعا حقش بود قهرمان بشه و اون بلا رو سرش آوردن اینم از این !
فکر کنم پیمان یوسفی این تاپیکو داشته دنبال میکرده ... چون یبار آخرای 120 دقیقه که حقیقی داشت جانباز میشدبا یه لحن خنده دار یوسفی گفت ظاهرا چشمم زیاد میخوره و خودش هم یک نیشخند زد ... (البته من فکر کردم داره تیکه میندازه بهش و منظورش خواستگارای حقیقی اند
)
تو اون بازی چهار تا دفاع داشتیم نه سه تا...!!!!
ضمن اینکه بقیه هم بیشتر تو زمین خودمون کار میکردن...اصلا مگر همش چند تا موقعیت رو دروازه سرخیو رومرو آرژانتینی درست کردیم...؟؟ همش دفاع میکردیم..
ولی تو این بازی صحبت سر عدم مهارت حقیقی در مهار پنالتی بود که خب...زیاد هم مقصر نیست...!! طفلک دو سه دقیقه از درد به خودش میپیچید...ظاهرا از ناحیه کتف و شکم وضعش خوب نبود...به هر حال دمش گرم...حداقل تو مرحله مقدماتی دروازه رو بسته نگه داشت...
Last edited by robert; 23-01-2015 at 13:44.
باختیم ولی دم بچه گرم!
شما فکر کنیم 10 نفره شدیم دو بار عقب افتادیم ولی بازم گل تساوی رو زدیم!
خودم هر بار که گل میخوردیم اصلا فکر نمیکردم که بازم گل بزنیم ولی زدیم!
بچه ها با غیرت بازی کردن!
فقط ای کاش به یه تیم دیگه می باختیم!
حیف بود به عراق باختیم.
خیلی حذف دردناکی بود
ای کاش انصاری فرد جلوی کیروش نمیگرفت حسابی حال این داور بی بته جا می آورد
تیم شوهر داد رفت پی کارش - فقط این وسط خوش به حال کره جنوبی شد که راحت این عراق تن لش میبره میرسه فینال
بی صبرانه منتظرم ببینم کارشناسای تو زرد وطنی چه اراجیفی میخوان درباره حذف تیم ملی بهم ببافن من جمله استاد مایلی![]()
وقتی یونس محمود پنالتی پنجم رو چیپ زد ، روحیه تیمشون برگشت !
ایران توی اون بازی موقعیت کم نداشت... با وجود باخت یکی از زیباترین بازی های ایرانو شاهد بودیم اون شب...
داور احمق!
کاملا مشخص بود از قبل قصد داشت به پولادی کارت بده که سر یه صحنه الکی کارت رو داد
ولی اشتباه مرگبارش زمانی بود که فراموش کرد پولادی کارت داره و تو صحنه برخورد با دروازبان عراق (یا اون قیافه و لباس مسخره) بهش کارت زرد داد در صورتی که تو اون صحنه باید به دروازبان کارت میداد نه پولادی
چون وقتی حدود 15-10 متر فاصله گرفت تا شماره پولادی رو یادداشت کنه، تازه فهمید که قبلا بهش کارت داده و مجبور شد اخراجش کنه یا به عبارت دیگر تازه فهمید که بدجور آب قطعه!!!
کلا تاثیری که داور تو بازی گذاشت، از تاثیر 6تاگل زده شده هم بیشتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)